Şimdi Ara

Türkiye - İzlanda Avrupa Basketbol Şampiyonası [5. Maç 10 Eylül 2015, 22.00 (NTV Spor)] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Hücum yapsın diye alınan Ersan'a Melih'e gel ya .. 5 Cedi sahaya çıksa darmaduman olur İzlanda.

Bana ersan ın performansı gayet iyi geldi hocam siz neden beğenmediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cedi swarwarstan mı?
  • uçmayan hollandalı kullanıcısına yanıt
    Turnuva genelinde kendisinden bekleneni verdiğini dusunmuyorum. Bu arada İzlandanınki ne kadar saçma bir basketbol felsefesi , el ustu üçlükleri girmese 15 sayı falan attı adamlar. Bizim perimeter savunmamız da evlere şenlik orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

Turnuva genelinde kendisinden bekleneni verdiğini dusunmuyorum. Bu arada İzlandanınki ne kadar saçma bir basketbol felsefesi , el ustu üçlükleri girmese 15 sayı falan attı adamlar. Bizim perimeter savunmamız da evlere şenlik orası ayrı.

Hayatımda gördüğüm en acayip takım izlanda.

• cedi takımın jedi'ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Undomiel. -- 10 Eylül 2015; 23:35:17 >
  • cedinin ağzı süt kokuyo daha kaşlara bak surata bak sakal bile yok
  • Yok artık

• Ergin sen tam bir losersın.

• UZATMA MI OYNAYACAGIZ SIMDI ?? REZILLIK ERGIN ATAMAN REZILLIK
  • Cuddi manada kötüyüz takım sanki tüm kurşunlarını italyaya sıkmış.

• Lan faul yapsanıza. Ne teknik adamımız teknik adam. Ne oyuncumuz oyuncu. Bir iki tane oyuncu var takımı sırtlayan. Takım hayatımda gördüğüm en kötü Türkiye Milli Takımı.
  • bu nasil bir Rezillik ya,. Helal olsun Ergin. BU BASARI SENIN !! NIYEE FAUL YAPMADIKK
  • Berbat bir fikstürümüz vardı İzlanda son maç olmamalıydı.,

• Arkadaslar bu maci kaybedersek eleniyormuyuz

• Ulan işe bak ! Uzatmaya gıdecek ıyı mı !! Gel de sınırlneme ispanya macında bıle 12 kışı oynadık su macta oyuncuların dınlenmesı gereken su macta hem oyuncular dınlenmedı hem de uzatmaya gıdıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin sattı maçı ben Izlandanin kazanmasını istiyorum ama İzlanda taraftarı insanı vs 1 galibiyeti hakediyor bence

Edit:Uzatma çok kötü oldu ama ki zaten ful rotasyon yapılmalıydı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 10 Eylül 2015; 23:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Cuddi manada kötüyüz takım sanki tüm kurşunlarını italyaya sıkmış.

İtalyaya kurşun falan sıktığı yok. Koskoca takımda tek Cedi Osman var basketbol oynayan. Ötekiler resmen rezillik. Evet Ersan, Semih, Dixon, Sinan hepsi leş oyuncular. Asla bu seviyenin oyuncuları değiller. Ergin Ataman da cabası. Bu takım İtalya'yı, Belinelli'nin egosu (ki bizim maçtan sonra Belinelli gerçek Belinelli'ye dönüştü), İtalya'nın berbat boyalı alan savunması sayesinde yendi. Yani onlar kendileri kaybettiler, biz kazanmadık. Bugün oynasak onlarla bizi darmaduman ederler. Kadroları da oturdu şimdi üstelik.

• Şimdi elenmedik mi biz ? 2.tur falan diyor spiker anlamadım ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faulü yapmamamız büyük hata
  • Asları dinlendirelim dedik, maç uzatmaya gitti. Ergin ve takım İzlanda yi kucumsemisler belli ki ;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.