Şimdi Ara

Türkiye - İzlanda Avrupa Basketbol Şampiyonası [5. Maç 10 Eylül 2015, 22.00 (NTV Spor)] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Melih Mahmutoğlu
    Yeteneksizlik kelimesinin vücut bulmuş hali. Harun Erdenay ya da Turgay Demirel dayısı falandır kesin.

Melih saf bir şutör ve turnuvada ritim bulamadı.4 maç üzerinden yeteneksiz demek biraz komik oluyor zira turnuvadan önce hazırlık maçlarını izleseydiniz bu yorumu yapmazdınız...

hazırlık maçında atsa ne olur atmasa ne olur önemli olan turnuvada ne yaptığı

• quote:

quote:

Melih Mahmutoğlu
    Yeteneksizlik kelimesinin vücut bulmuş hali. Harun Erdenay ya da Turgay Demirel dayısı falandır kesin.

Melih saf bir şutör ve turnuvada ritim bulamadı.4 maç üzerinden yeteneksiz demek biraz komik oluyor zira turnuvadan önce hazırlık maçlarını izleseydiniz bu yorumu yapmazdınız...

Safını felan boşverde bir oyuncu sırf sut atmak için basketbolcu mu olur ? Bu adam top sürerken sekiz çiziyor.El oğlu sahadaki 5 ' i herşeyi yapıyor. Bizim benchte sadece şut atan (onuda beceremiyor) , sadece pres yapan yarım basketbolcular var.Kadro çok kötü malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bizim takımın savunması çok kötü

Fransa parça pinçik etcek sizi

Sen kimsin kurt musun pkklimisin ne oldugun belli mi yoksa belirsiz misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Melih Mahmutoğlu

Haklısın saf şutör. 5/26 üçlük ile oynuyor turnuvada. Serkan Erdoğandan sonra top sürme özürlü oyun kurucu eksiğimiz vardı onu da kapamış oldu. Saf şutörmüş. İşe bak.

• Melih bu turnuvada sınavı geçemedi, bir daha kadroya çağırmaya gerek yok, şut atmaktan başka vasfı yok, onu da bu turnuvada yapamadı.

• quote:

Ergin Ataman, İzlanda'ya yenilen adam olmamak için İzlanda maçında tüm as oyuncuları Fransa maçı öncesi bir güzel yordu. Kartal, Furkan bu maçta 20 dakika oynasa öz güvenleri artsaydı fena mı olurdu? Ama Ergin'in derdi oyuncu yetiştirmek falan değil elinden gelse 12 tane adam devşirir, maksat kendi egosu tatmin olsun.

Kartal, Furkan ile oynatsan İzlanda'dan 30 40 sayı fark yersin, 8 Kişilik rotasyonda ısrarcı olması doğru,

İzlanda'dan yiyeceğin 30 sayı fark takımın ritmini bozar.

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

quote:

Ergin Ataman, İzlanda'ya yenilen adam olmamak için İzlanda maçında tüm as oyuncuları Fransa maçı öncesi bir güzel yordu. Kartal, Furkan bu maçta 20 dakika oynasa öz güvenleri artsaydı fena mı olurdu? Ama Ergin'in derdi oyuncu yetiştirmek falan değil elinden gelse 12 tane adam devşirir, maksat kendi egosu tatmin olsun.

Kartal, Furkan ile oynatsan İzlanda'dan 30 40 sayı fark yersin, 8 Kişilik rotasyonda ısrarcı olması doğru,

İzlanda'dan yiyeceğin 30 sayı fark takımın ritmini bozar.

İzlanda'ya 8 kişilik rotasyonla oynamak doğruymuş. Karşımızda sanki İspanya ya da Sırbistan vardı. Ama sen de haklısın o kadar kötü bir milli takım ki rakip farketmeksizin 8 kişilik rotasyonla oynamak zorunda.

• fransayi yenebilur miyiz sizce, ispanya sirbistana kiyasla nasl bi takim su anfa?

• Milli Takım kötü değil, sadece aslar ile yedekler arasında uçurum var, mesela Sırbistan öyle mi, giren çıkan aynı gibi, takımın yedekleri Nedoviç, Rado vs..., hepsi katkı veriyor.

Biz de Cedi, Sinan, Ersan, Semih, Dixon beşi çok iyi, gerisi sıkıntı, şu turnuvada Enes Kanter olsa çok daha iyi durumda olurduk,

Sıkıntı yedeklerimiz ile aslar arasında ciddi kalite farkı olmasından kaynaklı.

• quote:

baboş turkolar yorulcak şimdi uzatmada Fransa zaten rhat ezcekti şimdi ezmeli ezmek yapcak

2 adam arasına alıp tost yapıcaklar senide. renkli kertenkele
  • quote:

quote:

quote:

Melih Mahmutoğlu

Haklısın saf şutör. 5/26 üçlük ile oynuyor turnuvada. Serkan Erdoğandan sonra top sürme özürlü oyun kurucu eksiğimiz vardı onu da kapamış oldu. Saf şutörmüş. İşe bak.

Algılama probleminiz var herhalde ben Melih'in turnuvada ritim bulamadığını söylüyorum siz bana istatistiğini söylüyorsunuz.Gavel de rezalet bir turnuva geçirdi bu onu yeteneksiz ya da kötü oyuncu mu yapar ? Bunlar bir tarafa Kleiza 2 sezon önce Eurobasket'in en iyi beşine seçilmişti daha sonra Fenerbahçe Ülker de gösterdiği performansı hepimiz biliyoruz.Fenerbahçe Ülker'i geçen sezon izleyenler Melih'in ne olduğunu zaten biliyorlar...Bu arada Melih pg değil :)

@Pthe. Avrupa da şutuyla yaşayan oyuncular var.İlk aklıma gelen Carroll

• quote:

quote:

quote:

quote:

Melih Mahmutoğlu

Algılama probleminiz var herhalde ben Melih'in turnuvada ritim bulamadığını söylüyorum siz bana istatistiğini söylüyorsunuz.Gavel de rezalet bir turnuva geçirdi bu onu yeteneksiz ya da kötü oyuncu mu yapar ? Bunlar bir tarafa Kleiza 2 sezon önce Eurobasket'in en iyi beşine seçilmişti daha sonra Fenerbahçe Ülker de gösterdiği performansı hepimiz biliyoruz.Fenerbahçe Ülker'i geçen sezon izleyenler Melih'in ne olduğunu zaten biliyorlar...Bu arada Melih pg değil :)

@Pthe. Avrupa da şutuyla yaşayan oyuncular var.İlk aklıma gelen Carroll

Melih, cenk gibi vasıfsızların lisansını yırtacaksın:)

• Boşu boşuna yorulduk uzatma oynayarak...Ergin hoca o faulü niye yaptırmadı çok saçma.
  • quote:

baboş turkolar yorulcak şimdi uzatmada Fransa zaten rhat ezcekti şimdi ezmeli ezmek yapcak

abi nasıl oluyorda hem kürt hem eşcinsel olmayı becerebiliyorsun.napiyosun geneleve gidince kürde karı yok mu diyorlarvalla şaşırdım mi ?hayir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.