Şimdi Ara

Türkiye Karayolları haritası ve GPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karayollarının sitesinde 12MB'lık JPEG formatında bir Türkiye Karayolları haritası var. GPS kullanarak şehirlerarası sehayat için gayet güzel. Bu haritayı hangi GPS programı ile kullanabilirim? Haritada GPS kalibrasyonunu nasıl yapacağım?

(Windows XP ve Windows Mobile için ayrı ayrı soruyorum)

veya başka bir öneriniz var mı?

• Başka bir önerim var KGM'nin haritası yerine Google Earth'ten haritaları googlehackjava programı ile parse edip, daha sonra 200x300 gibi bölüp Java'lı bir cep telefonuna trekbuddy programı ile birlikte yükleyip harici GPS ünitesi ile aynı işi yapabilirsiniz.. Ki Google Earth'teki yol haritaları KGM sitesinden çok daha detaylı..

Bu yöntemle haritayı ve nerede olduğunuzu görebileceğinizi, ancak navigasyon yapamayacağınızı hatırlatmak isterim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Başka bir önerim var KGM'nin haritası yerine Google Earth'ten haritaları googlehackjava programı ile parse edip, daha sonra 200x300 gibi bölüp Java'lı bir cep telefonuna trekbuddy programı ile birlikte yükleyip harici GPS ünitesi ile aynı işi yapabilirsiniz.. Ki Google Earth'teki yol haritaları KGM sitesinden çok daha detaylı..

Bu yöntemle haritayı ve nerede olduğunuzu görebileceğinizi, ancak navigasyon yapamayacağınızı hatırlatmak isterim...

Olsun, güzel bir fikre benziyor. Zaten Google haritalarına bayılırım. Bende Windows XP ve Windows Mobile var. Bahsettiğiniz programlar bu platformlarda çalışır mı? Çalışırsa link rica edebilir miyim?

• google'ın haritalarını da başarsoft yapıyor. içerisindeki haritanın igodan farklı olacağını zannetmiyorum, eğer farklıysa bile bu igo'nun daha kapsamlı olmasından kaynaklanıyordur.
  • cep telefonunda neyle açacaz bu haritaları?
  • google maps mobie?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trevor James

quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Başka bir önerim var KGM'nin haritası yerine Google Earth'ten haritaları googlehackjava programı ile parse edip, daha sonra 200x300 gibi bölüp Java'lı bir cep telefonuna trekbuddy programı ile birlikte yükleyip harici GPS ünitesi ile aynı işi yapabilirsiniz.. Ki Google Earth'teki yol haritaları KGM sitesinden çok daha detaylı..

Olsun, güzel bir fikre benziyor. Zaten Google haritalarına bayılırım. Bende Windows XP ve Windows Mobile var. Bahsettiğiniz programlar bu platformlarda çalışır mı? Çalışırsa link rica edebilir miyim?

Ben cep telefonunda Trekbuddy programı ile açıyorum... Pocket PC ile de çalışıyor...

POCKET PC için son versiyon linki...

http://linuxtechs.net/kruch/tb/releases/0.9.69/trekbuddy-j9.jar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 30 Aralık 2007; 11:29:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.