Şimdi Ara

Türkiye Kupası | KASTAMONUSPOR 1966 - GALATASARAY | 23.Aralık.2015 Çarşamba 13:45 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: Sast

quote:

quote:

Tekrar tekrar izledim tertemiz gol, tartışılmaz bile yok yere konuşuyormuşum 2 saattir. Faulle uzaktan yakından kıyıdan köşeden alakası yok. Adam kale sahasında pozisyon almış kollarını yana açmış, iki ayağı da sabit ne ileri ne geri çeyrek adım dahi atmamış, hayatımda gördüğüm en temiz kale sahası tartışmalı pozisyonu.

Adam zaten sırtı dönük olarak Cenke dayanıyor ve Cenk ileri hamle yapmaya başlarken oda geri geri gidip Cenki çıkmasını engelliyor.

Tamam hocam. Haklısın. Pozisyon kabak gibi faul ama bi kere faul yok dedin ya dönülmez laftan.

Sapına kadar erkeksin. Yürü beeeee. Ne futbol bilgin var ama helal olsun sana.

Ama ciddi ciddi faul yok olduğuna inanıyosan seni bazı şeylere inandırmak çok kolay demek. Noel Baba ya filan inanıyomusun hala?

Sen söyle, hareketsiz adamın faul yaptığına inanan sensin. Sadece ekrandan izlediğin şeylerde mi oluyor böyle hayali geri geri adımlar fln yoksa gerçek hayatında da halüsinasyonlar görüyor musun ?

Hahahaha. ADAM ENGELLİYOR kaleciyi. Daha neyin kafasını yaşıyosun.

Hemen belediyeye haber ver. Yıkandığın suda arsenik filan var sanırım. Baya bi kafan gitmiş. Bi yukarıda mesajım var tekrar 6 pas ve kaleci kuralı hakkında. Kaleciye faul olması için koşarken çelme takılması filan gerekmiyor.

Devam et ama cidden. Eğleniyorum. Allah senin gibi futbol "ulemalarını" başımızdan eksik etmesin.

Demin geri geri adımlar atıyordu şimdi engelliyor olmuş bir iki mesaj sonra nereye kıvıracaksın itiyor fln dersin muhtemelen

Sabit duran arkası dönük adam faul yapamaaaz. Kuralmış kural nedir kale sahası içinde kaleciye şarj yapamazsın şarjı yapan kim oyuncu mu ? Hayır, kaleci bunu nereden anlıyoruz, oyuncu kale sahası içinde pozisyon almış, ayakları sabit, kolları açık, arkası dönük hareket etmiyor, kaleci önce şarj yapıyor ardından oyuncuyu itiyor. Halen ısrarla şarj var diyorsun benimde nizami şarj yapabilir dediğimi varsaymışsın öyle bir şey demiyorum ben oyuncu orada şarj yapmıyor diyorum.

• Kastamonu gs karşısında baya pozisyon buldu yalnız. Biraz yetenekli olsalar gs nin işi çok zor olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar tekrar izledim tertemiz gol, tartışılmaz bile yok yere konuşuyormuşum 2 saattir. Faulle uzaktan yakından kıyıdan köşeden alakası yok. Adam kale sahasında pozisyon almış kollarını yana açmış, iki ayağı da sabit ne ileri ne geri çeyrek adım dahi atmamış, hayatımda gördüğüm en temiz kale sahası tartışmalı pozisyonu.

Adam zaten sırtı dönük olarak Cenke dayanıyor ve Cenk ileri hamle yapmaya başlarken oda geri geri gidip Cenki çıkmasını engelliyor.

Tamam hocam. Haklısın. Pozisyon kabak gibi faul ama bi kere faul yok dedin ya dönülmez laftan.

Sapına kadar erkeksin. Yürü beeeee. Ne futbol bilgin var ama helal olsun sana.

Ama ciddi ciddi faul yok olduğuna inanıyosan seni bazı şeylere inandırmak çok kolay demek. Noel Baba ya filan inanıyomusun hala?

Sen söyle, hareketsiz adamın faul yaptığına inanan sensin. Sadece ekrandan izlediğin şeylerde mi oluyor böyle hayali geri geri adımlar fln yoksa gerçek hayatında da halüsinasyonlar görüyor musun ?

Hahahaha. ADAM ENGELLİYOR kaleciyi. Daha neyin kafasını yaşıyosun.

Hemen belediyeye haber ver. Yıkandığın suda arsenik filan var sanırım. Baya bi kafan gitmiş. Bi yukarıda mesajım var tekrar 6 pas ve kaleci kuralı hakkında. Kaleciye faul olması için koşarken çelme takılması filan gerekmiyor.

Devam et ama cidden. Eğleniyorum. Allah senin gibi futbol "ulemalarını" başımızdan eksik etmesin.

Demin geri geri adımlar atıyordu şimdi engelliyor olmuş bir iki mesaj sonra nereye kıvıracaksın itiyor fln dersin muhtemelen

Sabit duran arkası dönük adam faul yapamaaaz. Kuralmış kural nedir kale sahası içinde kaleciye şarj yapamazsın şarjı yapan kim oyuncu mu ? Hayır, kaleci bunu nereden anlıyoruz, oyuncu kale sahası içinde pozisyon almış, ayakları sabit, kolları açık, arkası dönük hareket etmiyor, kaleci önce şarj yapıyor ardından oyuncuyu itiyor. Halen ısrarla şarj var diyorsun benimde nizami şarj yapabilir dediğimi varsaymışsın öyle bir şey demiyorum ben oyuncu orada şarj yapmıyor diyorum.

Fizik bilginde sıfır.

Cenk ileri çıkmaya çalıyor. Çıkamıyor. Neden? Onu bloke eden futbolcu onu engelliyor? Nasıl engelliyor, geriye doğru güç kullanıyor.

Hani tamam ilkokulda fizik öğretmiyolar ama orta okulda da mı öğrenmedin bunları? Yoksa halen daha ilk okuldamısın?

Hadi diyelim 0 şarj var oyuncuya dediğin gibi. Kaleci dokunulmazlığı diye bir şey duydunmu 6 pasta. Duyduysan bize bu kuralı anlatırmısın? Lütfen bekliyorum.

Devam et

Gel bize burada kaleci, 6 pas ve dokunulmazlık denilince ne anlıyorsun anlat bize.

Yuh hakkaten ya. Ama cidden DNAnda erkeklik var senin. Hatalı olduğunu bile bile lafından dönmüyosun. ADAMSIN ADAM. Adamın dibi.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Senin kaleci dokunulmazlığı dediğin şey kale sahası içerisinde kaleciye şarj yapmamak. Yani kaleci dokunursa faul olmaz anladın ? Senin dediğin gibi dokunulmazlık diye bir şey yok futbolda öyle olursa kalecinin kale sahasında içinde faul yapamıyor olması lazım neden temas kurduğu anda dokunulmazlığı ihmal edilir faul olur. Kaleci dokunulmazlığıymış kahvehanelerde futbol öğrenip gelip artislik yapıyorsunuz. Birde üzerine yüzsüzlük edip kural öğren diyorsun bu ne aymazlık. Yineliyorum kaleci dokunulmazlığı dediğin şey kale alanı içerisinde kaleciye şarj yapmamak demek, ortada bir temas varsa şarjı kimin yaptığına bakılır, yani sen kaleciye temas ederek hamle yapıp kafa golü atarsan bu faul olur yükselmen nizami de olsa niçin çünkü nizami de olsa şarj yapamazsın ama sen sabit dururken kaleci gelip senle temas kuruyorsa bu şarjı oyuncu yapmış olmaz.

ilkokul ortaokul fizik muhabbetlerini de kendine sakla 10 yıldır bu forumdayım ben, bu kadar egosu yüksek cahil birini ilk defa görüyorum. Tahammülüm yüksektir, adetim değildir ama bloğu hakettin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kastamonu'ya yazık olmuş, hakem maçı gs'ye gene hediye etmiş, nereye kadar ...

Yine mi hakem
  • Gs tecrübesi sayesinde yendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Senin kaleci dokunulmazlığı dediğin şey kale sahası içerisinde kaleciye şarj yapmamak. Yani kaleci dokunursa faul olmaz anladın ? Senin dediğin gibi dokunulmazlık diye bir şey yok futbolda öyle olursa kalecinin kale sahasında içinde faul yapamıyor olması lazım neden temas kurduğu anda dokunulmazlığı ihmal edilir faul olur. Kaleci dokunulmazlığıymış kahvehanelerde futbol öğrenip gelip artislik yapıyorsunuz. Birde üzerine yüzsüzlük edip kural öğren diyorsun bu ne aymazlık. Yineliyorum kaleci dokunulmazlığı dediğin şey kale alanı içerisinde kaleciye şarj yapmamak demek, ortada bir temas varsa şarjı kimin yaptığına bakılır, yani sen kaleciye temas ederek hamle yapıp kafa golü atarsan bu faul olur yükselmen nizami de olsa niçin çünkü nizami de olsa şarj yapamazsın ama sen sabit dururken kaleci gelip senle temas kuruyorsa bu şarjı oyuncu yapmış olmaz.

ilkokul ortaokul fizik muhabbetlerini de kendine sakla 10 yıldır bu forumdayım ben, bu kadar egosu yüksek cahil birini ilk defa görüyorum. Tahammülüm yüksektir, adetim değildir ama bloğu hakettin.

Ahaahhaahahah

bana cahil diyenin anlatmak istediğine bak...

10 yıldır bu forumdasın demek ha?. Baban yani sen doğarken sana hesap açmış belli.

La cahil adam. Kalecinin dokunulmazlığı var 6 pasda. Bunu ben demiyorum. Fifa oyun kuralı diyor. TFF diyor. Sen gelmişsin bana bu kuralı şöyle yorumluyosun "Kaleci dokunursa faul olmaz"

hahahahah. Kural kaleciye faul olursa kuralı. Kaleci dokunursa değil. Adam kuralı bilmiyo sonra bana cahil diyor.

Kahvehanelerde futbol diyen cahile bak. Hahahahahah

6 PASDA KALECİLERİN DOKUNULMAZLIĞI VARDIR Eğer böyle bir kural yok ve bu kuralı ben kafamdan atıyorum diyosan harbi ama harbi tescilli cahilsin.

Senin gibi cahiller lafın altında kalınca bloklamayı çok iyi bilir. Ne olcak. Hayat senin gibilere hergün blok koyuyor sende forumda artistlik yapıyosun. Canım benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kastamonu'ya yazık olmuş, hakem maçı gs'ye gene hediye etmiş, nereye kadar ...

Al bi kural bilmeyen adam daha. Ama BJKlisin o yüzden şaşmadım.

Ev halin nasıl senin?

Annen: Oğlum manavdan domates aldın mı?
    Sen : Anne hakem tüm domatesleri almış.

Baban: Oğlum fizik sınavın nasıl geçti?
    Sen : Baba hakem adil değildi.

Hakemmiş.
  • kastamonu bayağı pozisyon bulmuş 2. bir pendik faciası olmamış bereket
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    https://www.tff.org/Resources/TFF/Images/000000014/TFF/MHK/kural_kitap_14_15_son.pdf

Futbol Oyun Kuralları

Alakalı olarak konuştuğumuz madde, kural 12 fauller ve ihlaller alt konu kaleciye yapılan ihlaller

Bir kalecinin hareketini adil olmayan şekilde engelleyerek onu kısıtlamak bir ihlaldir, örneğin köşe vuruşları kullanılırken.

aynı kural kitabından görüyoruz ki-değiştirmeden yazıyorum-Tüm oyuncular oyun alanında pozisyon alma hakkına sahiptir. Bir rakibin yolu üzerinde olmak bir rakibin önüne doğru hareket etmek manasına gelmez.

Tff senin dediğin gibi dokunulmazlık fln zikretmiyor, mabadından uyduruyorsun. Dokunulmazlıkmış he canım he yavrum.

Burda kendi hayal dünyandaki şeyleri yazarak kendini tatmin etmeye devam edebilirsin artık cevap vermeyeceğim. Ben önceki mesajlarımda söylediklerimi bu son mesajımla nesnel kanıtlarla ispatladım. Oyle bir tarafımdan kavram uydurup fifa diyor tff diyor demiyorum. Lafın altında kalmak ne demek ilk okulda mıyız argümanını sunar kanıtlarla desteklersin, senin yaptığın laf kalabalağı bu yüzden blokluyorum ama bunu idrak edebilecek çapta gelişmiş algı mekanizmaların olduğunu da zannetmiyorum.

• Son pozisyonda faul falan yok, çalınan penaltı çok ucuzdu. Bir de ceza sahası içinde elle oynama vardı, orada da penaltı çalınmalıydı Galatasaray lehine.
  • quote:

quote:

quote:

Aslanlar gibi oynadık koca gs hakemlere kalmış arkadaş tertemiz gol

Gol temiz değil. Hava topunda faul yok ama tam korner kullanılırken Cenk'in önünü Kastamonulu futbolcu kesiyor Cenk kaleden çıkamasın diye. Faul ona verildi. 6 pasta kalecinin dokunulmazlığı varken önünü engellemek direk fauldur.

Dostum bak, öncelikle kastamonunun ilk maçta yediği gol, öyle önünü kesme diye bir şey olmaz abi, şarj varsa orada o şarjı yapan cenk zaten yan kameradan daha iyi belli oluyor faullük bir hareket olmadığı. Tersinden düşün galatasaray bayernle cl finali oynarken 2-1 yenikken aynı pozisyon olsa galatasarayın golü iptal edilse ne dersin. Kastamonunun tarihinde çıktığı en büyük resmi maç bu ve ucuz penaltıyla, golün yenmesiyle bu takım kaybediyor. Galatasaraylı olarak izlersen faul dersin, tarafsız izle o pozisyonda faul olmadığını görürsün o zaman

Çok mantıksız bir açıklama olmuş.

Sana net kuralı söyleyeyim, ceza sahası içinde kaleciye dokunamazsın.

Hakem orada ince bir ayrıntıyı görüp faulü vermiş, kimse de çıkıp diyemez bu faül değil diye, Kastamonulu adam dediğin gibi tabii diyecek adamın tarihi golü olacaktı ama tarafsız olanlar buna faül yok diyemez zaten açıklaması çok net, her şey kurallar dahilinde.

Bahsettiğin Bayern örneğinde de ne olurdu ? Biz burada faül değil vs derdik, adamlardan biri çıkıp kaleciye temas var kesinlikle faül derlerdi. Herkes onlara hak verirdi, biz burda ağlamamızla kalırdık.

Duygusal düşünmeyi bırakın lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sekiz8. S kullanıcısına yanıt
    Kimseyi incitmemek icin oyle bir aciklama yapmistim. Pozisyonda oyuncunun kaleciyle temasi yok. Pozisyon almis, herhangi bir hamle yapmiyor oyuncu, tamamen nizami bir pozisyon. Tertemiz gol verilmemis ama artik yeni gün doğdu tartismayi uzatmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://www.tff.org/Resources/TFF/Images/000000014/TFF/MHK/kural_kitap_14_15_son.pdf

Futbol Oyun Kuralları

Alakalı olarak konuştuğumuz madde, kural 12 fauller ve ihlaller alt konu kaleciye yapılan ihlaller

Bir kalecinin hareketini adil olmayan şekilde engelleyerek onu kısıtlamak bir ihlaldir, örneğin köşe vuruşları kullanılırken.

aynı kural kitabından görüyoruz ki-değiştirmeden yazıyorum-Tüm oyuncular oyun alanında pozisyon alma hakkına sahiptir. Bir rakibin yolu üzerinde olmak bir rakibin önüne doğru hareket etmek manasına gelmez.

Tff senin dediğin gibi dokunulmazlık fln zikretmiyor, mabadından uyduruyorsun. Dokunulmazlıkmış he canım he yavrum.

Burda kendi hayal dünyandaki şeyleri yazarak kendini tatmin etmeye devam edebilirsin artık cevap vermeyeceğim. Ben önceki mesajlarımda söylediklerimi bu son mesajımla nesnel kanıtlarla ispatladım. Oyle bir tarafımdan kavram uydurup fifa diyor tff diyor demiyorum. Lafın altında kalmak ne demek ilk okulda mıyız argümanını sunar kanıtlarla desteklersin, senin yaptığın laf kalabalağı bu yüzden blokluyorum ama bunu idrak edebilecek çapta gelişmiş algı mekanizmaların olduğunu da zannetmiyorum.

Hahahahahahaha...

Yahu verdiğin örnek zaten olan olay. Köşe vuruşu kullanılırken Kalecinin önüne set kuruyor ve kalecinin çıkmasını engelliyor.

Sen varya 10 senede forumda bir şey öğrenememişsin futbol adına bu çok üzücü.

Bloklayacaktında aklın kaldı dimi? Hahahaha. Acıdım be sana.

Adamın verdiği ve koyu harflerle yazığı örnek 1e1 olan örnek. Ne tiplerle uğraşıyoruz bu forumda gerçekten inanılmaz.

• quote:

Futbol Oyun Kuralları

Hahahahahahaha...

Yahu verdiğin örnek zaten olan olay. Köşe vuruşu kullanılırken Kalecinin önüne set kuruyor ve kalecinin çıkmasını engelliyor.

Sen varya 10 senede forumda bir şey öğrenememişsin futbol adına bu çok üzücü.

Bloklayacaktında aklın kaldı dimi? Hahahaha. Acıdım be sana.

Adamın verdiği ve koyu harflerle yazığı örnek 1e1 olan örnek. Ne tiplerle uğraşıyoruz bu forumda gerçekten inanılmaz.

• Pendik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve vurdu gol oldu:))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.