Bildirim
Türkiye Milli Futbol Takımı Euro 2020 Elemeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İnşallah gruptan çıkarız da futbol keyfi yaşarız.Son 4 sene milli takım denince kusasım geliyodu.Şimdi baya toparlandık en azından umutlandık heyecan var:)İnşallah başarılı oluruz -
Salı günü izlandaya yenilmezsek çıktık insallah hocam hedef 2. Lik di takımın ama dün akşamdan sonra sanırım liderliği kovalarız -
Mac ne olur sizce arkadaşlar -
Kazandigimiz takdirde Avrupa Kupalarina gidemememiz icin olagan disi bir olay olmasi gerekir. Kazanmaliyiz. Kazanacagiz.
12 puanin uzerine grubun gorece dusuk gucteki ekiplerine puan vermeden Fransa'ya yenilsek dahi , iceride IZlanda ile berabere kalarak grup lideri olarak cikariz diyorum. -
Kazanirsak fransa macina kadar kazaniriz diye düşünüyorum bende ancak kazanmaktan ziyade yenilmemeliyiz diye düşünüyorum. -
Bizim takıma bi fitil lazımdı deplasmanda, sağolsun izlanda hükümeti o fitili ateşledi. Normalden çok daha hırslı oynayacaklardır. Fransa maçındaki gibi önde baskıyı kurarsak hiçbirşey yapamazlar.quote:
Orijinalden alıntı: hhuctas
Mac ne olur sizce arkadaşlar
Defans hattımızın zaten maşallahı var, ancak burada iş ortasahada bitecek gibi duruyor. -
Fransa maçındaki oyunun yarısını oynarsak rahat yeneriz bencede -
Ben beraberliğe fitim.O derece avantajlıyız. -
Aynen -
Cengiz ünder mahmut yokmuş noldu bunlara zehirli yemekmi yediler bir anda sakat oldular. -
Yedek tutmuş olabilir mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X