Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ŞEHRİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ŞEHRİ

(En Son Oy Tarihi: 9.5.2017)
Giriş
  • Denizi olmayan memlekete memleket demem..

• istanbul
  • Beşten fazla şehir gören kaç kişi var burda?
    En güzelini seçmek için az ya da çok hepsini bilmek gerekmez mi?

Herkes oturduğu şehri söyler işte
  • Adana
  • BURSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 9 Ekim 2006; 15:38:01 >
  • arkadaşlar inanın türkiyedeki her şehrin kendine has güzelliği var. kimi yeşiliyle ,kimi deniziyle,kimi iklimiyle,kimi ılıcalarıyla,kimileride kendine has özellikleriyle çok güzel. yani memleketimin her tarafı cennet.
    allah düşmanlarımızdan korusun. amin...
  • dün notebook un şarjı bitti onun için gelemedim allahtan da gelememişim. ne bu yine ÇOCUK ARENA'SINA dönmüş.. bazıları tartışma yaratmak için 81 ilde güzel demiş bazıları şehit verdik demiş. yok bir tanesi sen hiç bursaya geldin mi demiş... evet bursaya gittim güzel bir şehir...

Türkiye'de diye her şehir her yer güzel olmak zorunda değil. ki ben çok iğrenç yerler de gördüm. Bu 81 ilde güzel çünkü Türkiye'de dediğiniz zaman beni kandıramazsınız ama kendinizi kandırıyorsunuz sanırım. acıyorum bu yüzden size...

Sen bir başka ülkeyi gezerken neden şurası güzel burası çirkin diyerek geziyorsun. demek ki lokasyon olarak güzel ve çirkin yerler var.

bunun dışında 2 manzara arasındaki farkı anlayamıyorsan zaten bu topice girme başarısını göstermene şaşarım ve interneti kullanabildiğinden dolayı (kapasitenle bağımlı olarak) seni tebrik ederim.

Çünkü Türk yaptı diye veya Türkiye de yapıldı diye
    her müzik
    her film
    her resim
    her yemek
    her ................
    ....
    ....
    GÜZEL DEĞİLDİR. ÇİRKİNİ DE VARDIR GÜZELİ DE VARDIR....

aynı ŞEHİRİN de güzeli ve çirkini olduğu gibi...

elin gavuru anlamış bazı şehirlerin güzel olduğunu da oraya turist olarak geziyor bazılarına bile uğramıyor sen anlayamamışsın Sana BRAVO

bunları belki anlarsın diye yazmıyorum sadece kendimi deşarj ediyorum onun için anlayabilirsen yazdıklarımı üzerine alınsan veya alınmasan da olur....

sana geçmiş olsun ama üzülme şu 15 yaş sınırını aşınca sende mantıklı düşünmeye başlayacaksın şurda 10 senen kaldı

• ankaralıyım ama antalyayı seviyorum.
  • bursa....
  • şüphesiz İzmir
  • Haklısın
    Bu forumda hiç doğu illerini,Trakya'yı,Karadeniz'i gezen var mı ?
    İstanbul'un güzelliği kadar doğu insanının da sıcaklığı olduğunu bilen var mı ?
    Her şehrin kendine göre bi güzlliği vardır...Vatanımın her toprağı bizimdir her karışı güzeldir <3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Haklısın
    Bu forumda hiç doğu illerini,Trakya'yı,Karadeniz'i gezen var mı ?
    İstanbul'un güzelliği kadar doğu insanının da sıcaklığı olduğunu bilen var mı ?
    Her şehrin kendine göre bi güzlliği vardır...Vatanımın her toprağı bizimdir her karışı güzeldir <3

geçen çok ilginç bişi oldu arkadaşlarla bölgeleri geziyorum ara sokaklar felan yollar felan dedim lan bura neresi İstanbul dışında bir yermi ama orasıda istanbulmuş Çaşamba günü kozyatağı ve Harem bölgesindeyim. Bi ara Ankaranın Dikmenine gidicem Polatlıya uğrayıp İstde bir iki iş yapıp Almanyaya geçicem. Tabi bu dediklerim seneye felan düşünüyorum. olabilir...

• 60 küsür il gezdim

bence en nezih ve güzel 5 il ...

Muğla
    İzmir
    Eskişehir
    İstanbul
    Bursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: BY_ZEGEX

quote:

Orjinalden alıntı: _cracker_

quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

eskişehir

yazııık sana

asıl sana yazık

BURSA
    BURSA!

• quote:

Orjinalden alıntı: muratti35

Denizi olmayan memlekete memleket demem..

Hadi yaa... Bak sen.. Ne dersin peki?? Denizde doğdun galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

EY GİDİ İSTANBUL EY... SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN DEĞİL , SEVDİĞİM SENDE OLDUĞU İÇİN SEVİYORUM....!

vayyyy güzel söz
  • yalova
  • quote:

Orjinalden alıntı: redblood

Sanırım dırma demek istiyon....

• İSTANBUL
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.