Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ŞEHRİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL ŞEHRİ

(En Son Oy Tarihi: 9.5.2017)
Giriş
  • Bir çok başkent gördüm ama aralarında İstanbul olanı görmedim.. O yüzden Türkiye için yapılan bu anket diğer iller için haksızlık gibi görünüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

İzmir en güzel mi bilemem ama en mutlu şehir olduğunu biliyorum. Bana gelen bilgiye göre Ankara ' nın insanı soğukmuş.

Yes. We are cool, indeed!
  • Bursa olurdu ama malesef ki sanayiye ve istanbul'a yakın olmasına yenik düştü

İstanbul olurdu ama göçe yenik düştü

Antalya olurdu ama bize değil turiste güzel

İzmir olurdu ama kızlarından şehrine sıra gelmiyo

memlekette güzel şehir kalmamış yaw

• quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Bursa olurdu ama malesef ki sanayiye ve istanbul'a yakın olmasına yenik düştü

İstanbul olurdu ama göçe yenik düştü

Antalya olurdu ama bize değil turiste güzel

İzmir olurdu ama kızlarından şehrine sıra gelmiyo

memlekette güzel şehir kalmamış yaw

Güzel yorum

• eferim kıs konuş çok doğru diyon.ama en güzel şehir yine de BURSA.
    quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Aynı tas aynı hamam
    quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

quote:

Asıl size ne alaka ? Neden orada 4 tane il var ? Doğu'nun illeri il değilmi ? Başta sizin gibiler olduğu için doğudan terörist temizlenemiyo...Sonra şehitlrimiz diye vatanseverlik yaparsınızzz...
    quote:

quote:

BU Vatanın Her Karış Toprağı İçin Binlerce Şehit Verdik

NOt:Konu açmış olmak için konu açmayın

Cevap verenlere de yazık bu şehitr şu şehir diye...savaşta da beğendiğiniz şehire gidip orayı korursunuz artık

off demagoji yapmayın,ne alaka yani? lafa bak

Yahu adam 81 tane ili mi yazsın, nüfusu çok olan aklına ilk gelenleri yazmış işte sen yaz beğendiğin yerii konuyu istediğin yere çekiosun ya tebrik ederim seni.zorla diyarbakırımı sevecem ben ya deli midir nedir hayret bişi

• quote:

Orjinalden alıntı: un.real

quote:

İzmir en güzel mi bilemem ama en mutlu şehir olduğunu biliyorum. Bana gelen bilgiye göre Ankara ' nın insanı soğukmuş.

Yes. We are cool, indeed!

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

eferim kıs konuş çok doğru diyon.ama en güzel şehir yine de BURSA.
    quote:

Aynı tas aynı hamam
    quote:

quote:

Asıl size ne alaka ? Neden orada 4 tane il var ? Doğu'nun illeri il değilmi ? Başta sizin gibiler olduğu için doğudan terörist temizlenemiyo...Sonra şehitlrimiz diye vatanseverlik yaparsınızzz...
    quote:

quote:

BU Vatanın Her Karış Toprağı İçin Binlerce Şehit Verdik

NOt:Konu açmış olmak için konu açmayın

Cevap verenlere de yazık bu şehitr şu şehir diye...savaşta da beğendiğiniz şehire gidip orayı korursunuz artık

off demagoji yapmayın,ne alaka yani? lafa bak

Yahu adam 81 tane ili mi yazsın, nüfusu çok olan aklına ilk gelenleri yazmış işte sen yaz beğendiğin yerii konuyu istediğin yere çekiosun ya tebrik ederim seni.zorla diyarbakırımı sevecem ben ya deli midir nedir hayret bişi

klasik DH tartışması !!! saptıran saptırana!!!!

• ADANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 10 Ekim 2006; 6:45:58 >
  • "Türkiye'nin en güzel şehri hangisi" sorusunun şıkları Türkiye'nin 81 ili de olmalı. Anket yapmasını bilmiyorsunuz anket yapıyorsunuz. Bu konunun başlığı "Bu 4 ilden hangisi daha güzel" sorusu olabilir. Konu açmak için konu açıyorsunuz. Bir de "neye göre, kime göre" dersem iyice batarsınız. Oraya hiç girmiyorum zaten.
  • kesinlikle izmir diyorum normalde istanbul ama orada kesinlikle yaşanmaz sadece gidip görülür o kadar sıra olarak
    izmir-istanbul-antalya-bursa-eskişehir
  • 3 ayda bir kazılan milletin parasını har vurup harman savuran belediye başkanları olduktan sonra her yer aynı bana izmirde senelerdir aynı yerleri kazıyorlar tanıdıkları müteahhitleri zengin ediyorlar hepsine

o yüzden bu zihniyet oldugu sürece hiç bir yer güzel degil sadece daglar yaylalar güzel oraları bari pisletmiyor belediyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 9 Ekim 2006; 9:10:30 >
  • Kocaeli
  • başlığı açan arkadaş gelmemiş heralde bursaya hiç....türkiyenin en güzel şehri bursadır....istanbulda sabah 9 a kadar üsküdarda bile yollarda çöp yığınları oluyor...güzel şehir dediğiniz o mu?
  • EY GİDİ İSTANBUL EY... SENİ SEN OLDUĞUN İÇİN DEĞİL , SEVDİĞİM SENDE OLDUĞU İÇİN SEVİYORUM....!
  • Herkesin kendi memleketi....
  • quote:

Yok valla ben bir Ankara'lı olarak sıcakkanlıyımdır.Belki kıbrısta yaşadığım için soğumuş olabilirim.
  • BURSA
  • Eskişehir ve izmir tabiki, ne istanbulu ya sırf karışıklık,kalabalık...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.