en az gol yiyen takım en iyi defansa sahiptir...Bu böyle bilinir ve kabul edilir niye tartışıyorsunuz şuanda en iyi defans ve en iyi forvet fenerbahçede ilk yarı itibariyle...
quote:
Orjinalden alıntı: UndeRqRo.uNd
quote:
Orjinalden alıntı: [V]iru[S]
cevabımı verdim...
en az gol yiyen defans=en iyi defans
başka mantıgı var mı_?
bişey bilmiyosun ya saçma saçma konuşma !!
daha mantıklı bişey soyle bakayım canım benim_?
TABİ Kİ TOLGA SEYHAN ve STEFAN TOMAS
nete gore soyluyoruz....
herkes kendi takımından bir isim mi seciyor yoksa istatistiklere goremi:)_?
en az gol yiyen defans===en iyi defans
Tabi kii SERVET " DANA " ÇETİN
hayır bulent(şerefsiz)korkmaz
yabancılardan RONALDO yerlilerden TOLGA
quote:
Orjinalden alıntı: [V]iru[S]
hayır bulent(şerefsiz)korkmaz
tİpik fnerli.
Tomas & Song gerçekten çok iyi defans.
quote:
Orjinalden alıntı: MANiN
quote:
Tomas fenerdeyken öylemi diyodunuz zuhzuzuhz tabii fener o zamanda lig de birinciydi ama şimdi tomas sizde ama FENERBAHÇEM yine birinci demek ki tomas ve song değilmiş.
saçma bi mantık tabi ki bu yazan
Senin kadar mantık büyüttüm ben, İstatistiklere bakıyosunuz ya o zaman sacma olmuyor mu? Bir kupa ile avrupa kralı olmak sacma değilde ne o zaman? KISKANANLAR ÇATLASIN en az gol yiyen = en iyi defans
Rigobert ''KARA MAYMUN'' song
arkadaşlar lütfen ırkçı mesajlar yazmayalım
song,tomas,korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: solid?
Tomas & Song gerçekten çok iyi defans.
katılıyorum...
TÜRKİYEDE 1 TEK DEFANS ADAMI VAR ODA ÜMİT AA ÜMİT TE KAPTAN BÜLENT TE NE TESADÜF, MALUMUNUZ: BÜLEN'TE YAPILAN ELEŞTİRİLERİ HERKES BİLİR HER HALDE, ÜMİT KAPTANIMIZI FUTBOL' U VE KİŞİLİĞİ İLE ELEŞTİRECEK GS Lİ VARSA DÜZEYLİ BİR ŞEKİLDE BENİMLE TARTIŞMAYA GİREBİLİR VE CEVABINI ALABİLİR!!! (BİR KERDE KARALAMA DA BULUNMAYIN VE MANTIKLI DÜŞÜNÜN! ŞİMDİDEN SAĞOL'UN! )
her halde bülent korkmaz dünya karmasına çağırılmış bir adam ..yakında önemli bir uefa açılışında protokolde yerini alacak dikkatinizi çekmek istiyorum..
Tolga seyhan-song
quote:
Orjinalden alıntı: MERKAN
her halde bülent korkmaz dünya karmasına çağırılmış bir adam ..yakında önemli bir uefa açılışında protokolde yerini alacak dikkatinizi çekmek istiyorum..