Şimdi Ara

Türkiye'nin En iyi Defans oyuncusu kim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: [V]iru[S]

cevabımı verdim...

en az gol yiyen defans=en iyi defans

başka mantıgı var mı_?

ANAAAAAAA ne kadar saçma konuşuyon ozaman lucino ve serveti koyalım kayserinin defansına kayseri ligin en azgol yiyen defansı mı olcak ....
    saçmalığa bak
    türkiyenin en iyi defansının şu an için song ve tomas ikilisinin olduğu bariz belli arkadaşlar eğer gs fb den 2-3 gol fazla yediyse bu sezon başından beri oturmuş bir orta sahasının olmayışındandır

VİRÜS sen konuşunca acayip saçmalıyon he...
  • arkadaslar şimdi aklıma geldi yukardaki arkadasş bülent dünya karmasına çağırıldı diyince :.......

SONG, tsunami için yapılacak dünya karması avrupa karması maçına çağırıldı .... neden luciano veya servet çağrılmadı....bu büyük bi başarı arkadaşlar.
  • song-tomas
  • tomas-song ikiside birbirinden iyi servet-luciano ikiside birbirinden kazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

arkadaslar şimdi aklıma geldi yukardaki arkadasş bülent dünya karmasına çağırıldı diyince :.......

SONG, tsunami için yapılacak dünya karması avrupa karması maçına çağırıldı .... neden luciano veya servet çağrılmadı....bu büyük bi başarı arkadaşlar.

hakan şükür çağrıldı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

arkadaslar şimdi aklıma geldi yukardaki arkadasş bülent dünya karmasına çağırıldı diyince :.......

hakan şükür çağrıldı mı ?

yok sadece song çağırılmış

farketmez hakan ş. zamanında gitmişti zaten oraya ama fenerde maalesef hiç bi zaman böyle bişi olmadı
    baksana yeni oyuncuları anelka bile ben gs yi tanıyom diyo FİFA nerden tanısın fb yi

• TOMAS&SONG

İKİSİ ARASINDAN SEÇ DERSEN

TOMAS
  • beyler abartmayın bu kadar bence saçmalıosunuz
    adamlar doğru dio Song-tomas ikilisi daha hiç avrupa maçına çıkmadı Brz saredin bakalım Ona bakarsanız servet-luciano iklisi türkiyede song-tomas tan daha az gol yedi ve daha çok gol attı
  • HEM DEFANS hem libero hem orta saha adam1 hem forwet===kim tabiki marco aurelio
  • sen ne diyom kardeş song üç dünya kupası görmüş adam ne avrupa maçına çıkmadı diyon adam türkiyede bülentten sonra en tecrübeli isim.
  • Futboldan bu kadar mı anlıyorsunuz... Ronaldo Guiaro varken halen songlar thomaslar bilmemneler geçiyor. Türkiye'de böle defans adamı yok!!!! hala tartışıyorsunuz
  • tomas galatasarayi sampiyon yapacak fenerliler deli olacak
  • quote:

beyler abartmayın bu kadar bence saçmalıosunuz
    adamlar doğru dio Song-tomas ikilisi daha hiç avrupa maçına çıkmadı Brz saredin bakalım Ona bakarsanız servet-luciano iklisi türkiyede song-tomas tan daha az gol yedi ve daha çok gol attı
    quote:

sen ne diyom kardeş song üç dünya kupası görmüş adam ne avrupa maçına çıkmadı diyon adam türkiyede bülentten sonra en tecrübeli isim.

arkadaşaım genemi sen ya Bi bnm yazdıklarımı yendien oku bakiiym Tomas-song iklisi avrupa maçına çıkmadı(birlikte yani yanyana) diyorum Bunlar avrupada hiç maç yapmamış adamlar demiyorum
    Şunu anlayamadınız daha Adamlar sabit defanstan hiç ayrılmıolar Tabiki ii gözükçekler(Hoş ona rağmen servet-luciano ikilisnde daha çok gol yemişler ya neyse)

• Muhteşem ikili=Servet+Luciano
  • goncaya katılıyorum.

Luci ve servet
  • bence en iyi defans tomas bu yıl zaten gösterdi sağlam adam olduğunu
  • servet diyenlere gülüyorum yaaa.. sevchenko adamı iki kere çalımlayıp gol attı utanmadan sırf tuttuğunuz takın oyuncusu diye servet diyonuz.. yanımdaki fb liler her fırsatta küfür ediyo adama..

song-tomas "defans ikilis"i denirse akla bu iki isimden başka gelmez arkadaş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeze_1

quote:

beyler abartmayın bu kadar bence saçmalıosunuz
    quote:

sen ne diyom kardeş song üç dünya kupası görmüş adam ne avrupa maçına çıkmadı diyon adam türkiyede bülentten sonra en tecrübeli isim.

arkadaşaım genemi sen ya Bi bnm yazdıklarımı yendien oku bakiiym Tomas-song iklisi avrupa maçına çıkmadı(birlikte yani yanyana) diyorum Bunlar avrupada hiç maç yapmamış adamlar demiyorum
    Şunu anlayamadınız daha Adamlar sabit defanstan hiç ayrılmıolar Tabiki ii gözükçekler(Hoş ona rağmen servet-luciano ikilisnde daha çok gol yemişler ya neyse)

servet le luciano ikisi avrupa maçına çıktıda ne oldu rezil ettiler takımı m.utd maaçı olsun lyon olsun zaragoza olsun bu arada en iyi defans fb de diyen arkadaşlar zaragoza maçını izlemişlerdir inşallah 8 tane fenerli vardı ceza sahası içinde zaragozalı 3 oyuncuyu tutamadılar ikisi topa vurdu gol oldu yok böle bi defans

• Mehmet Önür tabiki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.