Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN İYİ FİRMASI KAMİL KOÇ'LA İSTANBUL'A SEYAHAT ETTİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu başlığını gördüğümde tepeciklidir diye geçirdim içimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Konu başlığını gördüğümde tepeciklidir diye geçirdim içimden

Niye ? Bahsettiğin arkadaş hep bu tür konularmı açardı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci olduğum için çok sık otobüs yolculuğu yapıyorum. Birkaç kez Metro'yu kullandım ama hep sorun çıktı. Onun haricinde 2 kez Truva'yı seçtim. Ama Kamil Koç ile en az 20 seyahatim olmuştur. Puan biriktirme sistemi sayesinde 4 kez indirimli bilet aldım. Genelde iyi muavinlerle karşılaştım ve Vanlı Şoför Vedat Abi'ye selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenlerde İstanbul-Elbistan yaptım otobüsle.Bir daha kafama silah dayasalar otobüsle uzun yola gitmem.Bitmiyor arkadaş yol.Kendi arabanla istediğin gibi gidersin hem de 3-4 kişi falan binip bölüşürseniz parayı çok daha ucuza geliyor otobüsten.

• Hocam vivalines 6 ağustosta seferlere ara verdiğini duyurdu işin özeti biz battık dedi bu 2+1 yüzünden yakında bi kaç küçük firmanın daha batmasını bekliyorum

• enesfd E kullanıcısına yanıt
    hadi ya 1 ay önce falan kullanmıştım

• Anthony Hopkins kullanıcısına yanıt
    Hangi firma hocam doğu arabaları genelde travego oluyor dayanıklı olduğu için ama konfor açısından düşük kalitede bi araç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yetiş ya hachiko

Ah ah , adamın da başını yedin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: enesfd

Hocam vivalines 6 ağustosta seferlere ara verdiğini duyurdu işin özeti biz battık dedi bu 2+1 yüzünden yakında bi kaç küçük firmanın daha batmasını bekliyorum

Kardeş lüx seyahat hizmeti sunan VİVELİNES'ın battığı doğru mu ? Birde normal koltuk hizmetimi sunuyordu ? 2+1 koltuk niye firmaları batırsın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesfd E kullanıcısına yanıt
    Özelbistan.Araç Travego'ydu konfor olarak sıkıntısı yoktu ama 80-100 ile gidince de yol bitmiyor.En önde oturmama rağmen afakanlar basıyor.En mantıklısı önceden ucuza uçak bileti ayarlamak.Eğer araba kullanmayı seviyorsan uzun yol bir nimet zaten benim gibiler için,o da iyi fikir.Dinlenirsin, istediğin müzikle gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 25 Ağustos 2018; 12:6:35 >
  • White Eagle 26 kullanıcısına yanıt
    Battığı doğru ben ankarada yaşıyorum Vivalines önce söğütözündeki sözde lounge dedikleri yazıhanesini kapattı ardından seferlerini azalttı son olarak battı ayrıca lüx olarak şunu söyleyebilirim yeni aldıkları araçların koltukları 2+1 inova marka hemen hemen her araçta bulunan koltuklardı aralıklar maximum 4 5 cm fazlaydı eski araçlarının koltukları daha farklıydı bunlardan daha kaliteliydi onlarda 2+1 di şu anda araçlar kk a geçti 2+1 ler ise az yolcu alıyor hocam piyasada en çok bulunan travegolar için konuşursak 2+1 ler 38 yolcu alırken 2+2 ler 46 yolcu ediyor istanbul ankara arası düşündüğünüzde max çeken bi arabada 8x70=560 tl yapar bu ankara istanbul arasında bi travegonun yaktoğu mazot parasına yakındır 600 civarı yakar günde 2 3 seferi olan il firmaları için önemli meblağlar bunlar 2+2 araçlar yolcu taşımacılığından çekilince servis aracı veya turizmde kullanılabilir 2+1 lerde pek mümkün değil bu

• otobüs firmasının fan boylugunu niye yapıyonuz la

• Anthony Hopkins kullanıcısına yanıt
    Daha önce özelbistan da lider elbistanda kullandım piyasada bulunan standart kalitede firmalar en önde otururken tavsiyem muavinle veya şoförle sohbet etmeniz ben her seyahatimde öyle yapıyorum şoförlerin beni sigara içmem için kaptan köşküne yolladığını bilirim sigara içmek istediğimde maraştan uçuş sayısı az bu arada gaziantepten almanız daha rahat olur daha ucuza bulursunuz araba sürerken aman dikkat uykusuz yola çıkmayalım hocam

• kamılkoc rezalet 12 hazıranda valızımı kaybettı 10 temmuzda deger beyanı ıstedıler verdık 1,5 ay gectı deger beyanının ustunden gerı donus yapmıyorlar arayınca da degerlendırme surecınde dıyorlar 2000-2500 lıralık esyalarımı hıc ettıler 2,5aydır bır kere arayıp bılgı vermedıler.

muavınde soforde sıkıntı vardır onu anlarım ama boyle koklu bılınır bır fırma sıkayet suresı boyunca bır kere musterıyı arayıp bilgi vermez mi olayın üstünden 2,5 ay gectı esyalarımı hala alamadım temel ihtiyaclarim disinda bu kadar mi magdur edilir bi musteri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 25 Ağustos 2018; 14:27:44 >
  • En iyi Pamukkale. Aksini iddaa eden Koyun yada Koçtur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.