Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAMPÜSLERİNİ SEÇİYORUZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
2
Favori
5.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE'NİN EN İYİ KAMPÜSLERİNİ SEÇİYORUZ

(En Son Oy Tarihi: 15.4.2020)
Giriş
    Hocam yazmıştım aslında ama en fazla 15 tane yazılabilirmiş bu uniler daha cazip geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Bauglir M kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de gezmesem bi yorum yapmam zaten ayrıca ODTÜ değil diye birşey demedim farkındaysan. Egon tatmin olduysa konumdan uzak ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saraswatichandra

Ben ikisini de gezmesem bi yorum yapmam zaten ayrıca ODTÜ değil diye birşey demedim farkındaysan. Egon tatmin olduysa konumdan uzak ol.

-Sanırım ODTÜ'de okuduğumu düşünerek böyle bir yorum yaptın fakat ben ODTÜ'de okumuyorum.Konun açılış amacı için kendi oyumu attım ve yorum olarak da fikrimi belirttim.

-Hacettepe'de okuyorum ve "daha komiği Hacettepenin İTÜ'yü geçmiş olması" yazman ya İTÜ'de okuyorsun bundan dolayı fazlasıyla taraflı yorum yapmandan kaynaklı ya da fazla bilgin olmadan yorum yapmandan kaynaklı.Böyle bir üslup kullanman beni cevap vermeye itti.Bence komik olan bir şey yok.Yanlış anlaşılmasın ben İTÜ'yü ya da herhangi bir üniversiteyi kötülemiyorum aksine İTÜ'nün oldukça iyi bir üniversite olduğunu düşünüyorum.

-Ego tatmini yapmıyorum.Kişisel fikrimi düzgün bir şekilde ifade ederek açmış olduğun konuya katkıda bulunuyorum.

• Son Of Hades kullanıcısına yanıt
    +1

Boğaziçi güney kampüsü sonra koç üniversitesi sonra odtü.

İtü'yü bu konuda savunamıyorum maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DFD8C17B -- 13 Ağustos 2017; 22:45:4 >
  • Listeyi oluşturan arkadaş hiç araştırma yapmamış herhalde KTÜ nasıl listede olmaz şaşırtıcı. .

fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/7712/4369/10/en-guzel-10-kampus

• Boğaziçi

• Ytu davutpasa Kampüsü konum olarak pek iyi yerde değil ama Kampüs içi olarak Boğaziçi'nden de itu den de daha iyi. Ankete oy verirken çoğunluk eğitim kalitesine göre seçim yapmışlar bence. Yoksa en azından bildiğim bu üç üniversitede sonuçlar böyle olmamalı.

• Saraswatichandra kullanıcısına yanıt
    Beytepe candır.

• Balcalı - Çukurova üni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de dünyanın en güzel kampüsü Boğaziçi

• Çibülü üniversitesini göremedim. Neler oluyor burada.

• odtünün kampüsü açık ara şehir gibi hiç dışarı çıkmadan 9 ay yaşayabilirsiniz aynı şekilde hacettepe, bilkent ve itü ayazağa kampüsleri bu şekildedir.
  • Morgoth Bauglir M kullanıcısına yanıt
    Bugün agresifliğim üzerimde biraz ben üzerine gitmişim de Beytepede ulaşım sıkıntısı hariç kaliteli katılıyorum.

• BAYOKAN84 kullanıcısına yanıt
    Kardes eğitimine sözüm yok da YTÜ'nün kampüsü bunlar arasında açık ara en bakımsızı

• atoxi A kullanıcısına yanıt
    Aksine araştırarak bu listeyi oluşturdum. Öne çıkan üniversiteler bunlardı. ÇUKUROVA KTÜ ULUDAĞ SELÇUK KOCATEPE gibi unilerin kampüsleri de vardı ama bunlardan alt sıradaydı diye hatırlıyorum. Forumda ankette 15 uni sınırlaması olmasa yazardım tabiiki

• kırıkkale üniversitesi
  • Çukurova Üniversitesi diyip sıramı savıyorum.
  • https://m.youtube.com/watch?v=JPWvMHmkhcU

İzlemenizi öneririm :)

Kendim gidip gördüğüm kampüsler arasında sıralama yapacak olursam

1-boğaziçi ve koç 2-odtü 3-çukurova 4-bilkent 5-İtü

• Çukuroava kampüsü adana değil istanbul izmir ankara'da olsaydı puanı 559 560 olurdu

• johnbackus J kullanıcısına yanıt
    Bence hala normal değil hocam.

Not:Uslubunuz çok düzgün hocam benim de niyetim bu doğru diye diretmek değil.Dediğiniz şartlarda da BOUN ve İTÜ kampuslerinin daha elverişli lduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.