Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN İYİ ÜNİVERSİTE'Sİ ANKET (HER ZAMAN GÜNCELDİR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE'NİN EN İYİ ÜNİVERSİTE'Sİ ANKET (HER ZAMAN GÜNCELDİR)

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2024)
Giriş
  • Cahillik yapmadan bi Hacettepe Universitesi'ne bak derim @supremeparis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir.
  • Nicki yüce paris olupta tr üniversitelerine bakan kendi kafasına göre yorum yapan tirrek

• istanbul üni neden yok.en köklü prof.lar giriyor derslere.
  • Oyları arttıralım arkadaşlar
  • Böyle bir konu daha kaç kere açılacak? Her seferinde konuyu açan arkadaşla kavga ettim. Oraya Bilgi Üniversitesi'ni yazıp İstanbul,Ege,Hacettepe gibi üniversiteleri yazmaman Türkiye'nin en büyük üniversitelerine küfür demek zaten. Böylesine saçma konular açmayı bırakın artık. Türkiye'nin en iyi üniversiteleri sıralamaları her yıl yayınlanıyor zaten. Açıp onlara bakman yeterli olacak ve Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi gibi üniversitelerin son sırayı çektiğini; ODTÜ, Hacettepe, Ege,İTÜ gibilerinin ise başı çektiğini göreceksin.

• Adam hacettepeyi yazmamista gitmis ipek yazmis ya la ahahahahahha

Olum hadi bir sey bilmiyorsun arastir.

Daha gecenlerde otomotiv muhendisligi turkiyenin ilk yerli elektrikli otomobilini(evt s1) üretti.

Hayır bunu da gectim adam basli basina bir marka olan hacettepe tıpı yok saymis.
    Neyse senin yaptigin anketin gercekcilik payi olmadigindanndaha fazlasina gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-145C79FAD -- 19 Kasım 2015; 1:40:22 >
  • Ya şu ergeni ciddiye almayın İpek üniversiteymiş puhahahah İtü Yıldıza laf çakıyor bide cahil ergen seni.
  • Günceldir.
  • Çukurova da okuyorum yani herşeyi geçtim kampüsü için bile listede olması gerekirdi ipek, bilgi üni nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaş Fethullah Gülen örgütüne mensup bir haşhaşi sanırım İpek Üniversitesi, Fatih Üniversitesi gibi çöpleri doldurmuş :))) Önünden bile geçemeyeceği İTÜ'ye gerek yok diyor:))
  • Hacettepe yok Ankara üni. Yok Ege üni. Yok ama zenginlerin parayla doldurduğu özyeğin,bilgi,fatih,atılım var.

Listeye ODTÜ'yü yazmaya zahmet etmeseydin onun yerine nişantaşı üniversitesini yazsaydın.

Listede İTÜ bile yok bu arkadaş buraya cemaat virali yapmaya gelmiş dikkate almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 19 Kasım 2015; 11:50:29 >
  • Arkadaşlar "Times Higher Education"'ın yaptığı dünya sıralamasında Türk üniversitelerinden en yüksek sıralamayı Koç Üniversitesi aldı. Geçen sene ilk 100'e giren ODTU 400 basamak geri düştü.Boğaziçi ve İTÜ'de geçen seneye göre büyük düşüş yaşadı. Ben en iyi Koç ve Bilkent diyorum bütün senelerdeki sonuçlara bakarak. Yerlerini koruyan üniversiteler çünkü bu ikisi. Haberin kaynağı da burada ;

http://www.haber7.com/egitim/haber/1581417-bogazici-ve-odtuye-buyuk-sok

• Günceldir.
  • Özellerin en iyilerde yeri yoktur. Her sene servet gibi para alıyorlar iyi olmak zorundalar.

Yarış devletler arasında olur çünkü onlarda maddiyat değil kalite yarıştırılır. Bu yüzden

Boğaziçi
    Galatasaray
    İstanbul
    Odtü
    İtü
    Ankara
    Hacettepe
    Marmara
    Ege
    Gazi

Gibi üniler olmalıdır

• Günceldir.
  • arkadaş sanırım sadece özel üniversiteleri sıralayacaktı boğaziçiyle odtüyüde özel üniversite sandı heralde başka açıklama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Özellerin en iyilerde yeri yoktur. Her sene servet gibi para alıyorlar iyi olmak zorundalar.

Yarış devletler arasında olur çünkü onlarda maddiyat değil kalite yarıştırılır. Bu yüzden

Boğaziçi
    Galatasaray
    İstanbul
    Odtü
    İtü
    Ankara
    Hacettepe
    Marmara
    Ege
    Gazi

Gibi üniler olmalıdır

harvard stanford mit de özel üniversiteler milyar dolarlık bütçeleri var zaten bunlarında en iyilerde yeri olmamalı tüm dünya sıralamarında niye bunlar tepede acaba ? artık şu saplantıları bırakın bir şey iyiyse iyidir kötüyse kötüdür işte yok efendim devlet okulununda parası olsa bilmem ne olur var mı ?yok. ne yapalım o zaman ?koç üniversitesindeki hocalar marmaradan iyi mi? daha çok makale yayınlıyor mu? labaratuvar olanakları daha mı iyi? araştırma bütçesi ne durumda?dünyadaki saygınlığı öğrencilerin mezuniyetten sonra girdikleri işler master doktoraya gittiği okullar ? bunlara bakıp koç>marmara demek varken amaa koç özel okul yeeaaaaaa marmara daha iyi demek gülünç duruma düşmektir.o zaman gazi>harvard bu arada eğitime para harcamaktan utanılacak bir şey gibi bahsediliyor. bilkentte zengin olmadığı halde(arabası evi yok ayda 600-700 lira ile geçinen) burssuz okuyan adama(adamların sıralamalar tm 1200 mf 9 bin 12 bin) tiki zengin damgası yapıştırıp istanbul üniversitesine hacettepeye ya da odtüye range roverla gelen audi mercedeslerle gelen çocuklara halkın çocuğu muamelesi yapmanın nedeni ne çok merak ediyorum.adam babasından 130 bin 200 bin liralık araba isteyeceğine okula gitmek istiyor ama bizim toplumumuzda adamlar sırf devlet okuluna gidiyor diye daha fakirmiş algısı var nedense bu önyargılardan çıkın lütfen

• Michio KaKu M kullanıcısına yanıt
    Ben onu demek istemedim.

Her yıl öğrrencilerinden onlarvpca milyar alan üniversiteler zaten en iyi olmak zorundalar. Aldıkları paranın karşılığını vermek zorundalar. Sen yılda 40-50 milyar vericeksin ama okuduğun üni herhangi bir devlet ünisinden geri olacak... O zaman niye veriliyor o paralar. harvard gibi üniler alıkları paranın karşılığını veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Ben onu demek istemedim.

Her yıl öğrrencilerinden onlarvpca milyar alan üniversiteler zaten en iyi olmak zorundalar. Aldıkları paranın karşılığını vermek zorundalar. Sen yılda 40-50 milyar vericeksin ama okuduğun üni herhangi bir devlet ünisinden geri olacak... O zaman niye veriliyor o paralar. harvard gibi üniler alıkları paranın karşılığını veriyor

eee tamam bu özel üniversitelerde gayet en iyisi olabilir yani bunun özel ya da devlet ayırmamıza gerek yok bir üniversite iyi midir kötü müdür diye bakabiliriz özel okul olmanın avantajını kullanıyor olması onu kötüleştirmiyor.bir ikincisi buraya bilgi vermek amaçlı bir şey yazayım mesela dedin ya okula 40-50 bin veriyorsun vakıf üniversiteleri senin verdiğinin üzerine kendiside para koyuyor . mesela bilkentin bir öğrenciye yaptığı senelik masraf 52(tam rakamı bilmiyorum buna benzer bir şey duydum) bin lira olsun okula giren burssuzlar 26 bin lira ödüyor mesela. okul öğrencilerin parasıyla dönmüyor okul öğrencilerden kar yapmıyor okul eğitim kalitesini güçlendirmek için destek istiyor.bakkala gittim 1 lira verdim 1 ekmek aldım değil olay (burada ticarethane gibi olan okullardan bahsedenler olabilir ben gerçek vakıf üniversitesinin ne olduğundan bahsettim)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.