Şimdi Ara

TÜRKİYE'NİN EN İYİ ÜNİVERSİTE'Sİ ANKET (HER ZAMAN GÜNCELDİR) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
2.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

TÜRKİYE'NİN EN İYİ ÜNİVERSİTE'Sİ ANKET (HER ZAMAN GÜNCELDİR)

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2024)
Giriş
  • Adam sırf İtüyü kötülemek için üşenmemiş 9-10 üniversiteyle anket hazırlamış ya lan :D şaka gibi.
  • Güncel.
  • Oylayalım gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: mrteren

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

İtü, koç, bilkent eşittir plaza üniversitesi.

Plaza sevdalısı egocu ergenler jilet gibi takımlarla işe gitmenin hayalini kuruyor.

Lütfen bilgin olmayan üniversiteler hakkında konuşma

İçinden çıkanları görüyoruz. Bazı hocalarıyla yüz yüze görüşmüşlüğüm var.

Ayrıca ülkede işleyen düzen belli, fazla konuşmaya gerek yok.

Siz istediğiniz kadar neferlik yapın.

Altı üstü plaza hayatına özeniyorsunuz içten içe.

Ne özenmesi hocam ben de Koçta okuyorum.İçinden çıkan kimi gördün bilmiyorum ama ben içindeyken gayet kaliteli insanlar görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşver kardeşim bu bilgisiz ve kıskanç insanları.
  • Anketi protesto ediyorum.Bilgi,Çankaya Ipek,Tobb gibi neydiği belirsiz üniversiteleri koymuşsun.ITU yok
  • Günceldir o neydiği belirsiz Üniversitelerin kampüs ve öğretim görevlisi araştırmacı prof vb şeylerine bakmanı öneririm.
  • Günceldir.
  • Ben blokladım mutluyum beyler.
    Sizde bloklayın mutlu olun.

Not:Bu arkadaş troll değildir ciddidir kafasında bazı problemleri olduğuda kesin
  • Günceldir.
  • Günceldir..
  • Listeyi anketi bilmiyorum...

Mühendislik için görüş belirtirsem illa en "iyi" isteniyorsa lisans için Odtü yüksek için Bilkenttir...

Herkesin tahmin edeceği gibi şanssızlıkları Ankara da olmaları...

Boğaziçi gelen öğrenci kalitesinden dolayı "iyi"dir... Yoksa kesinlikle bir "mühendis" okulu değildir...

80 lerin ortasına kadar İTÜ ve ODTÜ açık ara lider iken ne yazık ki her ikisinde de yaşanan kan kaybı çok ciddi bir gerilemeye yol açmış, Odtü geleneğinden dolayı İtü ye göre daha diri kalabilmiştir...

İtü ise hızla daha da bozulmaya devam etmektedir...

Koç ve Sabancı ya bakarsak Koç burs politikasından dolayı daha öne geçse de Sabancı daha "liberal" ve "öğrenci" dostudur... (Sadece bu iki üniversiteyi kıyaslarsak) Lisansı Sabancı yükseği Koç ta düşünebilirsiniz... Gene de şimdilik ikisi de Bilkent in gerisindeler ne yazık ki...

Yıldız yada eski adıyla İDMMA, Işık, Galatasaray mühendislik vb. tekniker okuludur... 40 sene öncede öyleydi hala da öyle... Zamanında gece eğitimi (şimdinin 2. öğretimi) sayesinde çoğu öğrenci hem çalışıp hem okuma olanağına sahipti, şimdi o insanlar bir çok yerde şef, müdür vb. konumundalar (özellikle inşaat sektöründe) piyasada tanınması o nedenledir... Lakin artık bunun bir artısı da kalmamıştır...

Sözü uzattım...

Mühendislik için Boğaziçi, Odtü, Bilkent, İtü, Koç ve Sabancı dışına gitmenizi önermem... Puanınız tutmuyorsa oturun çalışın tutsun...

Pıtrak gibi açılan saçma özel üniversitelere para kaptıracağınıza gidin aynı bütçeyle Almanya, Belçika, Fransa, Hollanda gibi ülkelerde mühendislik okuyun...

Temel mühendislik dalları dışına taşmayın...

Şansınız bol olsun...

• serbes S kullanıcısına yanıt
    +1

• serbes S kullanıcısına yanıt
    hocam elektronik için bilkent mi odtü mü?

bide siz bilgilisiniz galiba odtü kkk'yı bıraktım aselsan işe almıyor diye sizce doğru bi karar mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 24 Kasım 2015; 13:19:21 >
  • Arkadaş güzel ama eksik anlatmış ben kısa bir özet geçiyorum;

Uluslararası kariyer düşünenler için müheldislik olarak ;Boğaziçi,Koç ve Bilkent'tir

İktisadi İdari Bilimlerde (İktisat,İşletme,Maliye vb) aynı şekilde prestij ve Uluslararası kariyer için Boğaziçi,Galatasaray,Koç ve Bilkent'dir

Hukuk tartışmasız Galatasaraydır (Ankara veya İstanbul kötü demiyorum)
  • Günceldir herzaman.
  • Güncel.
  • Balıkesir Üniversitesi olmayan üniversitedir.

• Ya bide anketi ciddiye alıp boğaziçi oylayanlar var

Benim oyum ipek e ilk defa duydum hangi şehirdedir bilmem ama ipek güzel isim

• Günceldir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.