hocam sizin hatrınıza ODTÜ yü isaretledım |
Türkiye’nin en iyi üniversitesi hangisidir? (2. sayfa)
Türkiye’nin en iyi üniversitesi hangisidir?
(En Son Oy Tarihi: 18.9.2024)
-
-
Reis be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koç
Cerrahpaşa
Hacettepe
Çapa
Ankara
Normalde Hacettepe en başta olur ama şehir etkeni de işin içine girerse bu şekil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 21 Aralık 2022; 23:52:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar üst seviye ama bir de sıralamalarda acıbadem, medipol, yeditepe, tobb falan görünce orada tam sıralayamadım
Bir de bu çapa direkt İstanbul Üni-Tıp diye geçiyor değil mi
-
İçimden geldi itüye bastım neden ben de bilmiyorum
-
Evet çapa İstanbul üni diye geçiyor.
O bahsettiğin özellere dair bir bilgim olmadığı için listeye koyamadım. Ama ben yine de bu ekol okulları tercih ederdim herhalde
belki benzer üniversitelerizdir hocam bence öyle
Olabilir
Bir de tercih dönemi anısı kaldı bende
-
Bu konu cidden baydı artık.
-
Metu denilen kurumun evire çevire alacağı versustur
-
odtü veya boğaziçidir. bikent koç sabancı vs. sosyal ortamdan kaybediyor ki bence üniversitede en önemli iki üç şeyden birisi bu.
-
boğaziçinden bildiriyorum, hatta şu an piramitten yazıyorum bunu :) net boğaziçi değildir. Dersler falan boş tek ortamı var bu okulun, o da parası olana..
-
hocalar kötü mü anlatıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En iyisi Odtü(Makine ve EE).Boğaziçi konumundan dolayı balon.Boğaziçini koy Tuzla'ya kaç kişi seçer.
Bilkent'inde kemik kadrosu odtülü zaten.
Bakın objektif bakarsak olaya yani global standartlarda. Türkiye'de bir tane bile üniversite yok.Üniversite standartlarına yakın kurumlar bunlar.Sözün özü bu.
Ayrıca şuda var talebi siz yaratıyorsunuz.Talep puanları ve sıralamayı belirliyor.Bu demek değilki gittiğin kurum çok iyi.Sonuca bakmanız lazım buradan çıkınca ne türlü imkan var ne olunuyor.Seçimlerinizde yanlış oluyor bu sebepten.Ne olabilim.Ne türlü bir basamak olur 5 yıl sonra 10 yıl sonra kendimi nerede görmek istiyorum bu seçtiğim kurum bana ne kadar kolaylık sağlar buna bakmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 22 Aralık 2022; 15:25:1 > -
bu mantıkla odtü’yü kuranlar da itülü hocam mantıklı bir kıyas değil. Ayrıca bilkent’in akademik kadrosu zaman geçtikçe bilkentlilerden oluşmaya başladı. ilk mezunlarını 90’da veren bir üniversiteden nasıl hemen proflar çıksın?
.
Bir de sıralamalara neden bu kadar takılınıyor anlamıyorum. İlk 100’ye oynayamama sebebimiz düşük bütçe. harvard’ın bütçesi 36 milyar dolarken neyle nasıl yarışacaksın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 22 Aralık 2022; 15:42:45 > -
asdnaklsdnaklsdna
oğlum oğlum
adklnalksdnslakdn
dünyadaki zaten üniversite olması kadar pr satan okulları kendine rakip olarak mı belirledin? harvard ve stanford'ın gayrimenkul ve üniversite dışı gelirleri tüm avrupadan bile büyük olabilir. Türkler olarak en büyük sorunumuz bu. Sen daha 500. yken gidip listenin başındaki adama bunun şu kadar bütçesi var nasıl yaklaşalım dersen hiçbir şeye yaklaşamazsın zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 22 Aralık 2022; 16:25:36 > -
forumun bir ay bilkent yazmayın diye altını üstüne getiren arkadaşlar bilkent'e oy vermeye konuya girerken.
ben oyumu koçtan yana kullandım, soruyu okumak isteyeceğiniz olarak düşündüm. koç çok kral okul ya. sonrasında odtü bilkentten birine basardım ben memnuniyetsiz olduğum için odtüde okuduğum için bilkente basardım. bilkentte okusam odtüye basardım. öyle.
dipnot: bu aralar deniz kenarına gidip ağlayarak rahatlama ritüelimi yapamıyorum. belki mental olarak çöktüğüm bir döneme denk gelirse boğaza bakarak ağlamak için boğaziçi'ne de basabilirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 22 Aralık 2022; 16:22:4 >
-
Klasik bir üniversitede nasıl oluyorsa öyle. Ben tr.nin en iyi üniversitesi denilince beklentiyi çok yüksek tutmuştum. Sonuç tamamiyle hüsran….
-
Hangi bölüm, hocam?
Kimya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X