Şimdi Ara

Türkiye'nin En Kaliteli Forum Sitesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sitemi yeni açtım. %70'lik bi bölümü tamamlandı. herkesi bekliyorum. lütfen üye olunuz... olmayana

http://forumdemirkan.yfor um.net

NOT: BOŞLUĞU SİLİNİZ. yoksa siteye giremezsiniz...

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 17 Haziran 2007; 12:48:45 >

• bu arada siteye moderatörler ve yöneticiler(süpermodlar) alınacaktır. Bu şans bir daha elinize geçmez bakın ona göre ciddiyim yalnız..

son olarak sitede reklam vermek isteyenler reklam bölümünde (forumun üstünde. kayıt olmayanlar göremezler) BELEŞ bi şekilde siteleri reklam yapılır. sitesinin reklamını vermek isteyenler benimle irtibata geçebilirler (hiç yoktan iyidir diye düşünün)

reklam örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkandemir -- 17 Haziran 2007; 15:33:32 >

• demekten başka birşey bulamıyorum

Türkiye'nin En Kaliteli Forum Sitesi
  • kanka gel benim sitede yönetici yapayım daha hayırlı olur burası iphorum forumlarından en azından bir host lazım
  • haksızsam haksızsın diyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

haksızsam haksızsın diyin

haksızsın
    arkdaşım güzel olmuşda en kaliteli demesek

• amaç daha çok kişi çekmek. herkes 'Türkiye'nin en iyi ....' diyo. ben de diyim. sen dua et dünyanın en iyi forum sitesi demedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

amaç daha çok kişi çekmek. herkes 'Türkiye'nin en iyi ....' diyo. ben de diyim. sen dua et dünyanın en iyi forum sitesi demedim

evet buna şükür

Çok mütevazisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.