Şimdi Ara

Türkiye'nin En Kaliteli Oyun Sitesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeğenim oyun oynarken fark ettiğim bir sitedir.Site gelişmiş bir tasarım arayüzüne sahip, yıllardır sektör içerisinde bulunan birisiyim ve kendi sitelerim dahil olmak üzere bu kalitede bir site hiç görmedim.Siteye girdiğinizde bir defa birbirinin kopyası oyun sitelerinden çok farklı olduğunu hemen anlıyorsunuz.Ayriyeten menüleri, animasyonları ve çocukları etkileyecek bir sürü yenilikleri ile bu site gerçekten farkını ortaya koymuş durumda.Biraz inceleme yaptım ve sitenin sosyal bir alt yapı ile hazırlandığını görmüş oldum, peki nelermi var?

ÜYELİK SİSTEMİ
    Siteye üye olarak bir profil oluşturabiliyorsunuz, facebook tarzında hazırlanmış ve profil resmi , kapak fotoğrafı, duvar sistemi ve arkadaş ekleyip mesajlaşma sistemi mevcut.
    Sevdiğiniz oyunları daha sonra yeniden oynamak için hazırlanmış olan FAVORİ OYUNLAR kutusu.
    Oyun içerisinde yapılan yorumları saklayabileceğiniz bir yorum paneli.
    Oyunlar çok hoşunuza gittiyse puanlama sistemini kullanıp oylama yapabiliyorsunuz.
    Ayriyeten öğrendiğim kadarı ile yakın bir zamanda eklenecek skorbord ile sitede yapılan her aktivite puan kazandıracak ve haftanın birincileri Kaliteli GTA 5 tarzı oyunlar ve tablet'ler kazanacakmış.

En değerli varlıklarımız olan çocuklarımız, yeğenlerimiz günlerini artık bilgisayar başında geçiriyor ve genelde oyun sitelerini tercih ediyor, birçok oyun sitesi ziyaretçi potansiyelinin küçük çocuklar olduğunu bildiği halde hem korkutucu ve yaş sınırlamalı oyunları ekliyor dahası siteye eklenen reklamlar çocukların psikolojisini olumsuz etkiliyor.Tüm bunların son derece dikkat ve özenli seçildiğini gördüğüm bu siteyi en azından bir kere ziyaret etmenizi, ve iyi işler yapanların da olduğunu görmenizi istedim.

İşte o müthiş site :http://www.mexoyun.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.