Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gitmedim ama artvin doğasıyla benim için idealdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

Bartın

Amasra hariç Bartın çöp özellikle merkezi

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Korkuyorum karadeniz gibi yeşil bir cennetide yok edicekler, yanma haberleri, maden haberleri

• Eskişehir
    Antalya
    Bandırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürsu

Eskişehire'de gittim, tamamen öğrenci odaklı bi şehir neden bu kadar çok seviliyor anlamadım benim göremediğim başka bir şey mi var acaba?
    Eskişehir her kesime hitap etmiyor bence.

Gören de şehirde odtü iyü boun bilkent bir arada sanacak. Ne öğrenciymiş arkadaş

• Türkiyede yaşanabilecek en güzel yerler doğu karadenizdir.Artvin Rize Trabzon.
  • Muğla diyorum yobaz yok doğudan göç almıyor. İnsanı sıcak kanlı daha ne olsun onlardan (yobaz ve kekolardan) uzak olduğum her yer bana cennettir Üniversite bitince bu sene yurt dışına çıkamazsam yaşayabileceğim tek yer muğladır. Şu an Muğlada öğrenciyim.

• adama demezler mi are you f... kidding me diye

bartın diyen var trabzon diyen var

kayseri malatya yazan var

yaşanılabilir diyor

gidin bir hafta on gün kafanıza uygun bir yurtdışı şehirde kalın

kalabalık teknoloji eğlence vs için seul tokyo

elimde her imkan olsun ama parkı yeşilliği bol olsun diyen için londra new york iskandinav ülkeleri

küçük ve samimi olsun derseniz komple izlanda

sonra bir dönün önerdiğiniz şehirlere bakın

sevgiline sarılsan dayak yersin o derece

şehirde yaşayan halk cidden önemli, kimsenin kimseye karışmadığı, yardıma ihtiyacınız olduğunda birilerinin yardım ettiği

bir cafede barda bir insanla konuşabileceğiniz arkadaşlık kurabileceğiniz şehirler önemli

o özgürlüğü rahatlığı insaniyeti görün

sonra deyin ki evet bartın süpermiş malatya şahaneymiş bende diyeyim bana malatyanın bartının felan çakmasını gösterdiler herhalde

ülkemizde yaşanabilir şehir yok semt var artık

samsundayım

atakumdan asla çıkmam ve heryerinde de oturmam, belki duruşehirde kalırım ama belkisi belediyeye bakar

ankarada olsam cebeciye bahçeliye felan giderim hala 10yıl önceki gibiyse

yaşanabilir şehir diye birşey kalmadı

suçlusu da belediye başkanları hükümet vs değil bizzat biziz

• Rize. Gece mısır tarlalarındaki çekirgelerin bağırması. Sabah kuşların cıvıl cıvıl bağırması. Halkın silahlı olduğu için terör eylemlerinin hiç olmaması. Bizim bi akraba İstanbul'un iyi hastanelerinden birinde trioit ameliyatı olmuştu. Adamın dilini aldılar resmen hala konuşamıyor. Ama annem 3 yıl önce aynı ameliyattan olmuştu. Kaçkar Devlet Hastane'sinde. Kadın 2 günde (abartmıyorum) çay biçti ya . Her sene 3 ay gidiyorum. Hele bi sakinliği dolaşmayı falan seviyorsan bi git her sene tekrarlarsın. Rize küçük bir şehir ama bütün bilgisayarcılarda GTX950 bulmak mümkün. Halkın yanında sevgilin ile dolaşabilirsin. İstediğin yere götürebilirsin. Sarılırsın elini tutarsın. Ama başka birinin kadınına bakarsan oyarlar annem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 17 Şubat 2017; 19:48:15 >
  • Manisa fena değil
  • Malatya mı Yaşanabilir

• Burda kimse şehirleri tek tek gezmedi ve çoğu kişi kendi memlektini yazıyor sence burdan ne kadar sağlıklı fikirler çıkabilir?

• zero fear kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:56:17 >
  • Yaşamadım ama gittim sıradan bir şehir ayrıca epey küçük. Abartılacak derece de değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 17 Şubat 2017; 19:59:8 >
  • GİRESUN

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Mersin guzel sehir ucuz hayat sarti dogalgaz falan odemeden yasarsin kisi ama akdeniz denen semt cok kotu ne idiğü belirsiz insan dolu suriyleisimi dersin pkklimisi dersin

Bence eskisehir konya

ya konya bomboş sanayi şehri. hiçbir güzelliği yok. insanı yobaz esnafı pis. çarşısı merkez yerleri suriyeli ve pis insan kaynıyor??

mersin konya'dan daha temiz

konya'da okuyan bir mersinliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürsu

Artvin'e gittim turlarım arasındaydı tamamen doğal bir şehir ya onu da çok sevmiştim.

Gezdiğim şehirler arası bi sıralama yapmam gerekirse.

1) Bursa
    2) İzmir
    3) Aydın
    4) Artvin
    5) İstanbul

Aynı Sıralamayı yapcakdım.
  • Üç şehirde yaşadım, İstanbul'da da bir gün bulundum, içlerinden kendi gözlemime göre en yaşanabilir şehir İzmir derim. Ama bir hocam vardı Sinop'lu, överdi memleketini, görmedik şehri ama eşimle oraya taşınmayı da düşünmedik değil bir ara.

• Ben mersinden gidince hos geliyor daha gelismis gibi mersininde carsisi cook karisik silifke caddesi kücük bir suriye durumunda forum tarafinda oturuyorum buralar guzel ama cok kalabalik oluyor artik cevreyolu tarafimiz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.