Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • kimsede çıkıp demiyor los Angeles diye.los Angeles ulan los Angeles.dünyanın incisi rüyaların başkenti melekler şehri los Angeles dünyanın en güzel şehridir.los Angeles gibi bir şehir dururken türkiyedeki şehirler arasında seçim yapmak los angelesa hakarettir.hiç bir ülkenin en güzel şehri los Angeles tan güzel olamaz.türkiyenin en güzel şehri diye bir ankete cevap vermek los Angeles tan güzel şehir olmadığından anket sadece türkiye için geçerli olsa bile los Angeles ta yaşayanlarla dalga geçmektir.
  • bursa diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Yozgat şerefsizim.

Alakam yok ama nüfus az, hava temiz, hayat sakin hızlı değil, trafik derdin yok.

Eski istanbul sevdalısıyım. Son yıllarda klişe oldu ama istanbul gerçekten berbat bi yer halini aldı. Yaşanılırlığı kalmadı.

Bu şehirde yaşamıyoruz sadece hayatta kalıyoruz diyorum ben hep.

Doğma büyüme bursa bende. Bursayıda çok seviyorum ama son 8-10 yılda inanılmaz bi barzo artışı mevcut nedense. Özellikle trafikteki barzolarda inanılmaz bi artış mevcut. Nüfus bi anda patladı sanki bursada.
    milleti yanlış yönlendirme yozgatlıyım trafik felç sürücülerimizi görmen lazım istanbulda da yaşadım böylesini görmedim

dalga geçiyorsan orası ayrı
  • Forumdaşlar galiba izmirde hiç rush houra takılmamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di Zetemeno

Hocam o bu değil de bu gezme işini nasıl yapıyorsun? Nerelerde konakliyorsun, nerelerde çalışıyorsun, nasıl iş buluyorsun, neyle geziyorsun, maliyeti ne kadara geliyor püf noktaları nedir bu işin anlatır mısın biraz?
    .

• Büyükşehirleri söyleyenler bir de semt söylese daha iyi olur.Adam Ankara diyor Ankara da bi Sincan var bi de GOP var
  • Balıkesir diyenlere bi tane okkalı bi tokat atın

4 sene edremit akçay 1 sene merkez den sonra anladım ki burası selülitland

• Konya ne alaka ya? Konya gericiliğin başkenti. Konya'da hiçbir şey yok ya her şeyden geri kalmış 2 kere gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kortizon1 -- 9 Şubat 2019; 1:42:32 >
  • Eskişehirdir. Açık net.

• Eskişehir'de okuyorum,buranın bi olayı yok,normal şehir,çok abartılıyor.Yaşanılacak yer değil.

not:İstanbulspor
  • En çok oyu izmir almış,doğma büyüme izmirde yaşıyorum her taraf keko barzo suriyeli dolu izmirinde yaşanicak hali kalmadi malesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldplay3517

En çok oyu izmir almış,doğma büyüme izmirde yaşıyorum her taraf keko barzo suriyeli dolu izmirinde yaşanicak hali kalmadi malesef...
    Malesef arkadaşa katılıyorum. Toplama şehir olduk suriyeliler bi taraftan, diğer illerden gelen kekolar bi yandan sardılar güzelim şehrimi. Çok üzülüyorum istanbul gibi olcaz diye.

Keşke muğla gibi bacasız sanayi olsaydık bu kadar göç almazdık. Büyük fabrikaların olması özellikle istanbuldan ankaradan ve doğudan ciddi derecede işçi göçü yaşatıyor. Merkez ilçelerin durumu çok kötü hep yabancı insanlarla dolu. Nüfus 4.3 milyon, izmir kütüklü insan 1.9 milyon falan (izmirliyim bu arada)

İnsan tamamen terkedip gidemiyor doğup büyüdüğün şehir, bütün ailen burda, ilk anıların bile bu şehirde.. yoksa durmam giderim aydına antalyaya. En azından bizim kadar bozmadılar

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.