Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • Hahaha , İzmir'e oy verenlerin %99.9 u izmirli değildir net söylüyorum , meşhur atlantik belediyesi artık İzmir fuarına girerken gaz maskesi dağıtacak Dumanlı hava sahası uygulaması var bizim ilimizde
  • KAHRAMANMARAŞ DIR BENCE
  • Osmanlı Başkenti kültürün beşiği BURSA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Berk

Öylede buranın öğrencisi şikayetçi,buranın insanı mutlu nedense.

İnsanı bir garip zaten. Eskiden çok daha kötüymüş sanırım toplu ulaşım. Ölüyü gösterip sıtmaya razı etmişler.

Ama Kocaeli gibi Marmara'nın göbeğinde bir şehire bu rezalet yakışmıyor. Tarih öncesinden kalma bir toplu ulaşım anlayışına sahip. Başkan da durak tabelası dikmeyle toplu ulaşıma yatırım yaptığını zannediyor. "Çalışınca oluyor" muş :D

• şu anket bile siyasidir net.
    izmir demişler ya.inanılır gibi değil:))aydın deseler eyvallah.izmir istanbul ankara bursa al birini vur ötekini.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Kaç milyon Suriyeli var. Yerleştiler. Geceleri gezen bir bayan göremiyorum. Eskiye nazaran pahalılandı. Ve şehrin TEMA'sı bozuldu. Hangi rahatlıktan bahsediyorsunuz.

Evet eskiden yollarda çarşıda eli silahlı adamlar görüyorduk. Şuan onlar yok. Ama hala Suriyeli dolu. Eski Antakya hiçbir zaman olamayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Bursa
    Kış Sporu isterseniz uludağ var yazın deniz isterseniz mudanya ve gemlik göl isterseniz iznik gölü var istanbul kadar kalabalık değil ama istanbula uzak ta değil hızlı feribotla vs. 2saat (yenikapı) tercihim bursadan yana

Istanbul yenikapi diyorsunuz dimi şu bildigimiz yenikapi? Vay anasını akşam trafikte yeni kapidan samandiraya varmam 2 saati buluyor en az.

• ankette ankara diyenlerin neye dayanarak bu kararı verdiklerini merak ediyorum zira 5 yıldır ankaradayım sürem dolsunda kaçayım diye günleri değil saatleri sayıyorum
  • Suriyelilerin çoğu dağ mahallelerinde. Biz gece 2de 3te çok çıktık. Genel mahallelerden yüründüğü sürece sıkıntı çıkmıyor. Tabiki eski Antakya değil, ama dinine göre yargılayan bir toplum yok en azından. Eğitimi zaten çok kaliteli.

• İzmir alır

• Yozgat - Tokat

Bu kesim çok güzel.

Yolunuz düşerse gidin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir.....
    20 yıldır yaşadığım şehir oyumu verdim ama hiç son zamanlar kadar kötü olmamıştı..

Suriyeliler,Işıklarda bekleyen magandalar,trafik hele ki trafik,kötünün kötüsü belediyecilik...

Bunca potansiyeli olup da heba olan bir şehir yoktur sanırsam.Karşıyaka sahilde ki sahil demeye bin şahit lazım o deniz kenarının leşliği, o örülü duvarımsı beton bile başlı başına bir facia.Bir Eğe kenti düşünün ki ilk güneşli hava da insanlar Forum Bornova'ya koşssun....

harcanıyor cananım şehir ama yine de çok güzel hele ki Mart-Nisan aylarında.
  • istanbul'a oy veren arkadaşlar zengin kesimlerden sanırım.
  • Anketin en başına Balıkesir ve Kırklareli'nin eklenmesini talep ediyorum.

Her yıl 1 hafta kalırım. Akçay ve İğneada favorimdir. Düzeni sadece dışarıdan gelenler bozar. Yaşanabilirlik açısından Türkiye'nin en mükemmel şehirleri olduğunu tahmin etmekteyim.

Yazın +35 ve üzeri derecede buz gibi akan çeşmeleriyle hayran bırakır kendisini kaz dağları. Birde oksijen patlaması yaşarsın üzerine. Hasan boğuldu şelalesi, turist akını olmadığı zaman muhakkak görülmelidir. Birde yine suyu buz gibi Sarımsaklı plajı vardır. Anlat anlat bitmez.

Gidin yaşayın iki şehri de.

Not: Memleket Beşiktaş.. :)
  • pürsu P kullanıcısına yanıt
    Hocam o bu değil de bu gezme işini nasıl yapıyorsun? Nerelerde konakliyorsun, nerelerde çalışıyorsun, nasıl iş buluyorsun, neyle geziyorsun, maliyeti ne kadara geliyor püf noktaları nedir bu işin anlatır mısın biraz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

pardon yanlış biliyormuşum bir saat 35 dakikaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürsu

Artvin'e gittim turlarım arasındaydı tamamen doğal bir şehir ya onu da çok sevmiştim.

Gezdiğim şehirler arası bi sıralama yapmam gerekirse.

1) Bursa
    2) İzmir
    3) Aydın
    4) Artvin
    5) İstanbul

Ankette bulunan şehirlerden birisi doğduğum, 4 tanesi de en az 2-3 yıl yaşadığım şehirler. Bunlar arasından ben Aydın diyorum. Muğla da plasem..
  • Ankette yok ama bence Bolu.
    Trafik problemi yok, havası temiz, sakin bir şehir.
  • İzmir yerine CHP Konya yerine AKP yazsan gene aynı oyları alırdı lol.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.