Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • Hakkariyi niye koymadın len sinçap özele gel bakim sen.
  • 2016da tr nin en yasanabilir sehri isparta secildi ve ankete yok. Hahahaa konu kilit üye ban.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin hemen hemen bütün şehirleri aynı la ?

heryerde kaba saba insanlar hayat pahalılığı küfürbazlar sapıklar cahiller .

önemli olan sevdiklerin varmı dostun eşin varmı yalnız mısın ?

eğer yanımda sevdiklerim varsa en berbat yer bile en güzeldir.

ama yoksa en güzel yerde bile sıkılırım usanırım bıkarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOEMAN32

2016da tr nin en yasanabilir sehri isparta secildi ve ankete yok. Hahahaa konu kilit üye ban.

http://www.haberler.com/bursa-yasanabilir-sehir-siralamasinda-11-basamak-8052311-haberi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ayrıca Bursa vikipedisini okumanı tavsiye ederim. Global'de dahi Bursa çok iyi yerlerde ilk 50 içerisinde ilk 50 içerisinde olan tek Türk şehri.

• Antalya olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Edirne 70 yaşına gelip kafa dinlemek için güzel bir yer. Ama o da merkez için. Keşan Uzunköprü Meriç filan hiç çekilmez. Enez zaten Allahın unuttuğu yer. Lalapaşa ise felaket kötü biryer.

Ama merkez güzel. Severim.

Diğer şehirler doğru Tekirdağ hariç. Artan keko nüfusu ve çarpık yerleşmesi ile oldukça kötü durumda şu an. Kokan denizi de cabası.

Saydığın şehirlere bakılırsa Trakyalısın doğru mu

hayır manisalıyım, :)

gözlemlediğim kadarıyla konuştum hocam edirne gerçekten avrupai bir kent, insanları temiz ayrıca birçok turist görme şansınız da var kentte, yani sakin olduğu kadar aynı zamanda hareketli, edirne çok hoşuma gitti, tam yaşanılacak şehir,

tekirdağ uzaktan güzel görünüyor belki haklısınızdır, kırklareli ve lüleburgaz da küçük şehirler yani sosyal aktivite açısından biraz dezavantajlı konumdalar, yine de konya ve ankara gibi gerici insanlarla aynı zamanda karmakarışık etnik kökenlilerle dolu büyük memlekette yaşayacağıma tertemiz kırklareli'nde yaşarım diye düşünüyorum, :)

trakya bu ülkenin el değmemiş 2-3 yöresinden biri bence, hoş kimse de farkında değil, bırakın farkında olmasınlar, trakya gizli bir inci olarak kalsın, izmir'in güzel semtleri olmazsa ciddi manada trakya'ya yerleşmeyi planlıyorum mesleğe başlarken, hayırlısı bakalım,

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş öyle bi yazmışsın ki hiç görmeden bıktım,ne Marmarismiş ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

Çok şehire gittim ve ayrıca Bursa'lıyım. Ben de Bursa diyorum.

Not: 15-20 şehir gezmişimdir.

http://www.haberler.com/bursa-yasanabilir-sehir-siralamasinda-11-basamak-8052311-haberi/
    http://www.dunya.com/yurttan-haberler/bursa-turkiyenin-en-yasanabilir-sehri-secildi-haberi-332451

Türkiye'den sadece Bursa ilk 50 içerisinde bence tartışmaya gerek yok.

Alakası yok, bence Bursada yaşanmaz yollar sokaklar daracık trafik desen bodozlama...yapılaşma çok kötü..

tek iyi yani dini açıdan gezecek yer çok bide kebap işte..

• Antalya nerde moruk?

Daha dün disarda gezerken etrafa bi goz atip hakkaten huzurlu sehirsin Antalya demistim. Burada yaşamayan bilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeroDreams

quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

Çok şehire gittim ve ayrıca Bursa'lıyım. Ben de Bursa diyorum.

Not: 15-20 şehir gezmişimdir.

http://www.haberler.com/bursa-yasanabilir-sehir-siralamasinda-11-basamak-8052311-haberi/
    http://www.dunya.com/yurttan-haberler/bursa-turkiyenin-en-yasanabilir-sehri-secildi-haberi-332451

Türkiye'den sadece Bursa ilk 50 içerisinde bence tartışmaya gerek yok.

Alakası yok, bence Bursada yaşanmaz yollar sokaklar daracık trafik desen bodozlama...yapılaşma çok kötü..

tek iyi yani dini açıdan gezecek yer çok bide kebap işte..

Trafik her şehirde var ama yine de trafik konusunda katılırım sana ama diğer açıdan katılmam. En son Bursa'ya ne zaman gittin bilmiyorum tüm etkenleri bir araya getirince tamamen Bursa çıkar yani yaşanılabilir şehir.

Yazın deniz Kışın dağ e sanayi şehri iş sıkıntısı yok ulaşım hariç ucuzda şehir aynı zamanda öğrenci de şehri.

Çarpık yerler artık Bursa'nın eski yerleri kaldı artık her şey rayına oturuyor bursa'da.

Tek eksisi Bursa'nın ulaşımı çok pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bu ankettekilerden Konyayi koyma da ki amaç ne Konya koyup diğer sehirleri koymamıs.

Konya varsa Tekirdağ,Kayseri,Manisa Denizli gibi iller olmalıydı

Çünkü ucuz. Tam memur şehri.

Saydığım illerden Denizli ve Kayseri'de gayet ucuz,modernlik olarak Konya'dan da geride değil.

• Sinop
    İnsanları kibar ve nazik :) Küçük,şirin ve huzurlu bir şehir
  • Adana diyeceğim şaşıracaksınız.Ama cidden Adana. Adana'da büyüdüm. Şuan İstanbul'da ikamet ediyorum.Bunun dışında birçok şehirde çeşitli sebeplerle bulundum ve Adana gibi yaşanabilir bir şehir yok. O sizin televizyonlarda gördüğünüz kadar abartılı bir asayiş durumu da yok. Bazı ilçeleri tekinsiz evet ama merkezdeki ilçeler ve mahalleler gayet en rahat yaşanabilecek yerler arasında.Adana'da herşey orta karardır. Ne bunalacak kadar kalabalık, ne de sıkılacak kadar sakin bir şehirdir. Ne pahalıdır ne de ucuzdur. Adana on numaradır. Ömrümün sonuna kadar Adana sınırları içinde yaşamak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Adana diyeceğim şaşıracaksınız.Ama cidden Adana. Adana'da büyüdüm. Şuan İstanbul'da ikamet ediyorum.Bunun dışında birçok şehirde çeşitli sebeplerle bulundum ve Adana gibi yaşanabilir bir şehir yok. O sizin televizyonlarda gördüğünüz kadar abartılı bir asayiş durumu da yok. Bazı ilçeleri tekinsiz evet ama merkezdeki ilçeler ve mahalleler gayet en rahat yaşanabilecek yerler arasında.Adana'da herşey orta karardır. Ne bunalacak kadar kalabalık, ne de sıkılacak kadar sakin bir şehirdir. Ne pahalıdır ne de ucuzdur. Adana on numaradır. Ömrümün sonuna kadar Adana sınırları içinde yaşamak isterdim.

Güneşe ateş etmek nedir peki

• Neden kimse kayseri dememiş

• İzmir (Şirinyer öğretmenler sokağı ve forbes, balçovanın bazı kısımları ata caddesi, alsancak kıbrıs şehitleri)

fazla şehir dolaşmadım istanbulda oturmama rağmen istanbulu da fazla bilmem ama izmirin bu bölgeleri çok güzel her yer birbirine yakındır ist gibi saatlerce trafik hiçbir yerde yok belki çankayada iş çıkışı trafik olabilir o da 10-15 dakika ya sürer sürmez hayatta değer verdiğiniz arkadaşlarınız varsa bu dediğim yerlere mutlaka gidin izmir içerisinde
  • Kocaeli'yi bilmeyen cahiller toplanmış yine.
  • İş imkanları daha kuvvetli olsaydı kesinlikle Çanakkale derdim ama olmasa da Çanakkale diyorum
  • Memleketim Sinop güzeldir ama daha çok yolu var. Ben Aydın diyorum

• Huzur için Sinop ve Çanakkale..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.