Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
4
Favori
31.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye'nin En Yaşanılabilir Şehri [ANKET EKLENDİ]

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2024)
Giriş
  • Bursa diyenler neye dayanarak diyor bilmiyorum. Doğası denizi gölü dağı demiyor ki sana, yaşanılabilir diyor. İstanbul ortalaması kadar yobaz barındıran bir şehirde nasıl rahat yaşayabilirsin?
  • izmir gibi yobaz bi memleketin çıkması ilginç olmuş
  • Eskişehir de yaşayan bir Eskişehirli olarak kesinlikle Bursa diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iustumExtract -- 19 Şubat 2017; 14:35:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en yaşanılabilicek şehir Muğla bence. Deniz , yeşillik, tarih, sakinlik,eğlence ....

Gördüğüm en dandik şehir ise Ankara. Yobazlık, kabalık, kural tanımamazlık, kalitesizlik, toprakçılık, torpilcilik..

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Berk

Kocaeli diyen yok ooooooooohhh,buraya gelen kafayı yiyormuş öyle bir efsane var :(

Allah rızası için şu şehrin toplu ulaşamamasına bir çare bulalım.
    Bimere mi yazacaz, belediyeye dilekçe mi yağdıracaz...
    Hayatımda gördüğüm en rezil toplu ulaşım ağına sahip
    SAyın başkan toplu ulaşımı da vücudumuzun damarlarına benzetiyormuş, kan rahat dolaşmazsa insan hasta olurmuş
    Adamın kendi damarlarından haberi yok.
    Bu kadar rezil bir toplu ulaşım olabilir mi?
    Millet bir de kanıksamış
    Bahçecik arabası geliyor, başiskeleden binemiyorum, vatandaş da diyor ki e sen başiskele yolcususun, sanki eyalet anasını satayım, her eyaletin kendi toplu ulaşımı var.
    Bıkmadan usanmadan bu saçmalığı gördüğüm herkese anlatıcam
    Ayrıca aynı hat üzerinden yüzlerce otobüsün şehir merkezine yolcu taşıması sonucu, şehirde otobüs trafiği oluyor, bunu göremeyecek kadar körler mi?
    Karamürsel'den kaldır 100 araba, Gölcük'ten 100, Bahçecik 100, Başiskele 100, Yucacık 100.... Bunların hepsi aynı hat, hepsinden yüzlerce araba kalkıyor ve trafiğe sebep oluyor
    Aktarma yok, indirimli binme yok desen yeri
    Toplu ulaşım acayip pahalı
    Lanet olsun böyle toplu ulaşıma
    Geleli 3 ay oldu, 3 aydır tek derdim toplu ulaşım

Ben bu problemi toplu ulaşım daire başkanlığından başlayarak Bimere kadar yazdım, daha da yazacağım
    Günlük 15 tl toplu ulaşıma para mı verilir, aylık 300 tl yapar (20 iş gününden)
    Yazık değil mi yahu, öğrenci filan ne yapıyor bu şehirde çok merak ediyorum

Napsın ya gerçekten çok pahalı
    Ve ilçe içi arabalar o kadar rezil ki,1980 yılından kalma otobüslerle gidiyoruz :D
    Otobüsler hep aynı güzargah katılıyorum
    Istanbula laf atıyorlar ama kocaeliye gelseler kanser olacaklar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

Ben İzmir'de bir hafta bulundum. Hayal kırıklığına uğradım desem yalan olmaz. Bir ideoloji uğruna hizmetten vazgeçmeyi ben İzmir'de gördüm. Oysa çok daha güzel bir şehir ve iyi altyapısı olabilirdi.

Valla söylemiyim söylemiyim dedim de İzmir, chp ile bir adım dahi ileriye gidemez
  • İzmir-Selçuk
    Muğla-Bodrum
    Antalya-Kaş

Büyükşehir olarak ise Eskişehir.

Bu saydığım yerlere lütfen barzolar, yobazlar, bidon kafalar gelmesin. Biz burada bu şekilde gayet iyiyiz. Siz Konya'ya doğru yol alın hadi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 19 Şubat 2017; 14:55:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carpediem03

quote:

Kocaeli diyen yok ooooooooohhh,buraya gelen kafayı yiyormuş öyle bir efsane var :(

Allah rızası için şu şehrin toplu ulaşamamasına bir çare bulalım.
    Bimere mi yazacaz, belediyeye dilekçe mi yağdıracaz...
    Hayatımda gördüğüm en rezil toplu ulaşım ağına sahip
    SAyın başkan toplu ulaşımı da vücudumuzun damarlarına benzetiyormuş, kan rahat dolaşmazsa insan hasta olurmuş
    Adamın kendi damarlarından haberi yok.
    Bu kadar rezil bir toplu ulaşım olabilir mi?
    Millet bir de kanıksamış
    Bahçecik arabası geliyor, başiskeleden binemiyorum, vatandaş da diyor ki e sen başiskele yolcususun, sanki eyalet anasını satayım, her eyaletin kendi toplu ulaşımı var.
    Bıkmadan usanmadan bu saçmalığı gördüğüm herkese anlatıcam
    Ayrıca aynı hat üzerinden yüzlerce otobüsün şehir merkezine yolcu taşıması sonucu, şehirde otobüs trafiği oluyor, bunu göremeyecek kadar körler mi?
    Karamürsel'den kaldır 100 araba, Gölcük'ten 100, Bahçecik 100, Başiskele 100, Yucacık 100.... Bunların hepsi aynı hat, hepsinden yüzlerce araba kalkıyor ve trafiğe sebep oluyor
    Aktarma yok, indirimli binme yok desen yeri
    Toplu ulaşım acayip pahalı
    Lanet olsun böyle toplu ulaşıma
    Geleli 3 ay oldu, 3 aydır tek derdim toplu ulaşım

Ben bu problemi toplu ulaşım daire başkanlığından başlayarak Bimere kadar yazdım, daha da yazacağım
    Günlük 15 tl toplu ulaşıma para mı verilir, aylık 300 tl yapar (20 iş gününden)
    Yazık değil mi yahu, öğrenci filan ne yapıyor bu şehirde çok merak ediyorum

Napsın ya gerçekten çok pahalı
    Ve ilçe içi arabalar o kadar rezil ki,1980 yılından kalma otobüslerle gidiyoruz :D
    Otobüsler hep aynı güzargah katılıyorum
    Istanbula laf atıyorlar ama kocaeliye gelseler kanser olacaklar :(

Yapacağı belli. Özel halk otobüslerini tek çatıda toplayacak. Öyle her kafasına esen kooperatif kurup otobüs çalıştıramayacak. Bak şu an 15 dakikadır araba bekliyorum şimdi geldi tıklım tıklım.

100 tane Gölcük geldi ama binemiyorum.

Belediye toplu ulaşımdan sorumludur kendisi yapacak bu işi. Bu öholara da dolmuş hattımı verecek napcaksa yapsın artık o kadarını da Başkan düşünsün. Böyle saçma toplu ulaşım olmaz.

İstanbul'da deynekçilerin hakkından nasıl geldilerse bu öho ların hakkından da gelecek bir şekilde. Yazık vatandaşa. Biraz Konya İstanbul vb şehirleri örnek alsınlar. İstanbul kalabalık olduğu için sıkıntılı. İstanbul da muntazam değil ama en azından sistem var. Söğütlüçeşmeden Kadıköy meydana gidecekken Üsküdar'dan gelen araç seni almam, sen Kadıköy arabasına bineceksin demiyor en azından :)

• İstanbul ve Trabzon'un olduğu bir ankette Hatay yok mu yoksa ben mi yanlış görüyorum?
  • Bu ankettekilerden Konyayi koyma da ki amaç ne Konya koyup diğer sehirleri koymamıs.

Konya varsa Tekirdağ,Kayseri,Manisa Denizli gibi iller olmalıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bu ankettekilerden Konyayi koyma da ki amaç ne Konya koyup diğer sehirleri koymamıs.

Çünkü ucuz. Tam memur şehri.

• konyaya oy verenler ya hiç görmedi ya da yanlışlıkla bastı
  • Türkiyenin en güzel en rahat yaşanacak yeri FETHİYE dir..

• Bursa diyenler neye dayanıyolar bilmiyorum ama Bursa dışarıdan güzel dursada öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 19 Şubat 2017; 15:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fknklc

Şu an öğrenciyim ve denizi olmayan bi yerde okuyorum. Aslen Karadenizliyim. Yıllardır bitmeyen bir deniz sevdam var. İlerideki hayalim denizi olan bir yerde yaşamak. Önceden Istanbul hayalim vardı daa sonradan geçti. Ama ille de DENİZ,DENİZ,DENİZ...

Hayatimda sayili kez denizin onunden gecmisimdir hic girmedim yaklasmadim dokunmadim bile. Sorulari alayim

• quote:

Orijinalden alıntı: mako3e

81 ilin hepsini koymadan adil bir anket çalışması olmaz.

81 ili koymak istedim fakat sistem sadece 15 tane seçeneğe müsade ediyor. Konunun ilk mesajında belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Bu ankettekilerden Konyayi koyma da ki amaç ne Konya koyup diğer sehirleri koymamıs.

Son kez bilgilendirme yapmak istiyorum anketi eklerken sadece 15 tane seçeneğe izin verdi ve ilk mesajda bunu belirttim. O yüzden tüm şehirleri koyamadım en çok adı geçen şehirleri koydum ankete.
  • Şehir fanatikliği yapmak istemiyorum öyle de bir niyetim yok ama kesinlikle BURSA.

Tüm her şeye siyasi olarak bakarsanız işin içinden çıkamazsınız. Burada bile siyasi yaklaşmışsınız olaya.
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Edirne 70 yaşına gelip kafa dinlemek için güzel bir yer. Ama o da merkez için. Keşan Uzunköprü Meriç filan hiç çekilmez. Enez zaten Allahın unuttuğu yer. Lalapaşa ise felaket kötü biryer.

Ama merkez güzel. Severim.

Diğer şehirler doğru Tekirdağ hariç. Artan keko nüfusu ve çarpık yerleşmesi ile oldukça kötü durumda şu an. Kokan denizi de cabası.

Saydığın şehirlere bakılırsa Trakyalısın doğru mu

• Çok şehire gittim ve ayrıca Bursa'lıyım. Ben de Bursa diyorum.

Not: 15-20 şehir gezmişimdir.

http://www.haberler.com/bursa-yasanabilir-sehir-siralamasinda-11-basamak-8052311-haberi/
    Dünya Gazetesi
    Bursa, Türkiye’nin en yaşanabilir şehri seçildi
    http://www.dunya.com/yurttan-haberler/bursa-turkiyenin-en-yasanabilir-sehri-secildi-haberi-332451

Türkiye'den sadece Bursa ilk 50 içerisinde bence tartışmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.