Şimdi Ara

Türkiye'nin En Yeni MmoFPS Oyunu Frag Zone Geliyor!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Açık Beta kayıtları çok yakında başlayacak olan Frag Zone Facebook sayfası açıldı. Gelişmeleri ve Açık Beta Tarihini facebook sayfasından öğrenebilirsiniz

[COLOR="#0000FF"][B]https://www.facebook.com/pages/Frag-Zone/1437632109800784
    [/B][/COLOR]
    [B]Oyundan Hakkında:[/B]
    Frag Zone, FZ Entertainment Group tarafından geliştirilen ve yayınlanan ve hem FPS hem de TPS bakış açısıyla oynanabilen bir MMO. Oyun, paralı askerlerin, yarı askeri birliklere karşı üstünlük savaşı içinde olduğu bir atmosferde işlenmiş ve büyük boyuttaki haritalarıyla kendini diğer oda tabanlı MMOFPS/TPS oyunlarından ayırıyor. Aynı zamanda, oyunu isteyen oyuncunun FPS, isteyen oyuncunun TPS bakış açısıyla oynayabiliyor olması da tabi ki sıradışı ve etkileyici bir özellik.

2012, Dünya'nın sonunu getiren yıl olmayabilir ancak, oyunun hikayesine göre 2008'de başlayan ekonomik krizle gelen kaos, geçen 4 yıl içerisinde şiddetlenmiş ve 2012'de Dünya artık yaşanmaz bir yer haline gelmiş durumda. Bir çok ulusal değer kaybolmaya yüz tutmuş ve bir çok ülke ya dağılmanın eşiğinde ya da tamamen parçalara bölünmüş halde. Ülkeler içersindeki iç savaş ve anarşinin dışında, bazı ülkeler resmi olarak birbirleriyle savaş halindeler. Frag Zone, böyle bir kaos halindeki Dünya'da oyunculara bir asker olma ve istedikleri birlikler içerisinde bulunma şansı veriyor. Paralı askerlik mi yoksa askeri birlik mi size göre?

Oyunda, 3 oyun moduyla çıkıyor karşımıza. Conquest'te oyuncular haritanın belli alanlarını kaparak savunmaya çalışıyorlar, Sabotage'da bir takım belli bir alana bomba yerleştirmeye ve o bölgeyi havaya uçurmaya çalışırkern diğer takım onlara engel olmaya çalışıyor ve son olarak Deathmatch'de oyuncular tüm rekabeti birbirlerine kurşun yağdırarak çözmeye çalışıyorlar. Ayrıca, oyuncular istedikleri silahları kendi stratejilerine göre tasarlayabiliyor ve çeşitli yetenekleri açarak ve geliştirerek gitgide daha güçlü bir asker haline gelebiliyorlar.

[B]Oyundan Resimler:[/B]

[/CENTER]

• War İnc Battlezone bu.Hem FPS hemde TPS modda oynanabildiği için bırakmıştım.FPS'ye yoğunlaşsalar oynardım.TPS modun avantajları yüzünden FPS oynayamıyordum.Ama oyun diğer fpslerden farklı.Bölge ele geçirme üzerine dayalı geniş haritalara sahip.Onun haricinde klasik bomba kurma falanda var.BF'deki Conquest modunun araçsız ve ufak hali mevcut diyebiliriz.
    Hem rakipleride sağlam geliyor.Special Force 2 hileyi kaldırsalar 10 numara oyun.Peta City'de betası başladı Türkçe olarak.Peta City'nin orijinali Genesis AD'dir.Warface'de Türkçe.
    Türkçe fps doldu piyasa ve çoğu güzel değil.7 TL verip CS Go oynamak en iyisi herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Ocak 2014; 18:45:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

War İnc Battlezone bu.Hem FPS hemde TPS modda oynanabildiği için bırakmıştım.FPS'ye yoğunlaşsalar oynardım.TPS modun avantajları yüzünden FPS oynayamıyordum.Ama oyun diğer fpslerden farklı.Bölge ele geçirme üzerine dayalı geniş haritalara sahip.Onun haricinde klasik bomba kurma falanda var.BF'deki Conquest modunun araçsız ve ufak hali mevcut diyebiliriz.
    Hem rakipleride sağlam geliyor.Special Force 2 hileyi kaldırsalar 10 numara oyun.Peta City'de betası başladı Türkçe olarak.Peta City'nin orijinali Genesis AD'dir.Warface'de Türkçe.
    Türkçe fps doldu piyasa ve çoğu güzel değil.7 TL verip CS Go oynamak en iyisi herhalde.

War İnc BZ halen devam ediyor mu?
    Sitesindeki son gönderiler oldukça eski, forumu kapatılmış. Gamersfirst'tey di en son oradanda kaldırılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

War İnc Battlezone bu.Hem FPS hemde TPS modda oynanabildiği için bırakmıştım.FPS'ye yoğunlaşsalar oynardım.TPS modun avantajları yüzünden FPS oynayamıyordum.Ama oyun diğer fpslerden farklı.Bölge ele geçirme üzerine dayalı geniş haritalara sahip.Onun haricinde klasik bomba kurma falanda var.BF'deki Conquest modunun araçsız ve ufak hali mevcut diyebiliriz.

War İnc BZ halen devam ediyor mu?
    Sitesindeki son gönderiler oldukça eski, forumu kapatılmış. Gamersfirst'tey di en son oradanda kaldırılmış.

http://store.steampowered.com/app/107900/?l=turkish

• Hocam bir kaç kelime yazsaydınız daha iyi olurdu ama

• quote:

Hocam bir kaç kelime yazsaydınız daha iyi olurdu ama

Dışarı çıkıyodum vakit yoktu yazamadım.Bende bu oyunu daha önce oynamıştım şimdi tekrar indirdim steam üzerinden henüz oynamadım.Ava online yi tr ye kapadılar en güzel oyundu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giriş yapabiliyor musunuz peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Giriş yapabiliyor musunuz peki?

Henüz denemedim akşama aklıma gelirse denerim şimdi okul vakti.
    Bu konudaki Frag Zone ne olmuş sözde Türkçesi gelecek demiş arkadaş ama oyun çıkmadan kapandımı ne oldu?
    Sanırım bu oyunu yayımlayanlar Swordsman'ın Türkçesini yayımlamaya çalışanlar.Battal Online diye gelecekti ama o kadar amatör iş yapıyorlarki 2-3 kişi toplaşıp pvp server kursa daha iyi olur bunların yaptığı işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Eylül 2014; 8:09:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.