Şimdi Ara

Turkiye'nin Ilk 3 Challenger'i :D (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
4.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Öncelikle tebrik ederim. Sorum ise, beş aydır falan gold - plat seviyesinde oynayan ve hiç gelişmeyen birisi, oyunculuğunu ilerletmek için neler yapabilir? Yani oyuna başladıktan sonra her maç biraz daha geliştirir oyunculuğu ama belli bir yerde tıkanıp uzun süre gelişmediysek yapacak bir şey yok mu? Bu konuda tavsiyelerini bekliyorum.

biraz weste takıl oyunun nasıl oynanması gerektiğini öğren sonra tr ye dön diamond ol. ben uzun süre weste oynadıktan sonra tr de account açınca 1-2 ayda diamond oldum. çünkü tr dekilerin oyun bilgisi çok az. biraz weste takılsan ne zaman tf girilir ne zaman girilmez ne zaman dragon baron alınır ne zaman alınmaz ne zaman rakip kulesini yıkarken donmen gerekir falan bunları öğren yeter bence. benim oyunlarımda sadce bir kişi kendi lanesini kazansa oyunu çok ezici üstünlükle kazanıyoruz çünkü asla riskli oynamam oynatmam kimseyi devamlı uyarırım ne yapmaları gerektiğini soylerim. bunları ancak weste ogrenirsin tr de herşey kill üzerinde adamlar tf yi bırakıp kill için dünya turuna çıkıyorlar.

arkadaş haklı eğer yeri ve zamanı gelince ne yapılmasını biliyorsan takımı yönlendirebilirsin zaten

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Takimini yonderebilirsen yenmen daha kolay ama tabiki dinlerlerse turkiyede biraz sorumlu bu ama dinlerlerse guzel oyunlar cikartabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie_Blaze

Takimini yonderebilirsen yenmen daha kolay ama tabiki dinlerlerse turkiyede biraz sorumlu bu ama dinlerlerse guzel oyunlar cikartabilirsin :)

aynen öyle hocam takıma söz geçirebilirsen o kadar kazanma ihtimalin yükselir
  • quote:

Zaten kufur baslayinca takim oyunu daha kotu olmus oluyor o yuzden kufursuz oynayiniz ve susup ignroelayin ;D yoksa oyunla ugrasicagniza kufurle ugrasisoysurnuz.. sana demiyorum ama genel anlamda; )

Kesinlikle ama ignore atıncada anlaşamıyosunuz o kötü oluyo
    oyunda küfür asla etmem nasıl bi akrabalık geni varsa dediğim jungle da kuzenim bi susturamıyorum diamonda çıkıyodu galba ondan çok heyecanlandı kaybedince delirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dtas34 D kullanıcısına yanıt
    hehe o anlmda ignore degil dediklerine bakmicaksin ignore atmaya gerek yok :)
  • Charlie_Blaze C kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı heralde chati en minik boyuta getirmek

• şuan izliyorum panpa bakalım nasılsın
  • burak_drci B kullanıcısına yanıt
    nasildim? baktin ? :D
  • Tebrik ediyorum.
  • tesekkur ederim :)
  • Bizi Bu URL Adresinden İzleyebilirsiniz.

http://www.twitch.tv/charlie_blaze

RyzeGG Saygılarla...
  • quote:

nasildim? baktin ? :D

panpa westte mi oynuyordun anlamadım elise ile olan maçı izledim de.iyisin gerçekten ama biraz kill bırak adamlara :D istemeden mi oluyordu bilmiyorum ama baya kill çıkardın maçta.karşı takımda baya ezildi takım halinde.ama orman rolünde başarılısın gerçekten
  • hayirli olsun

• TR önemli değil West'te çilingir olman lazım
  • Duo giriyorsan hard tank leona sup git yanına adc'ni al. Eğer tek oynuyorsan jung git takımı taşımaya çalış kolay gang atabileceğin ve kolay öğrenebileceğin karakter olarak lee ve elise'yi öneririm.
    Ben cogu zaman SoloQ butun killeri aliyorum tasidigim icin ;) (herzaman degil, birisinin guzel oynadigni gorursem birakiyorum) ama normalde ben aliyorum
  • şuan oyun bulma derdi vardır tabi adam yok gelecek
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    TR' de aksamlari 5 - 10 dk da falan buluyor geceleri.. 20-30 dk :D
  • quote:

Ben cogu zaman SoloQ butun killeri aliyorum tasidigim icin ;) (herzaman degil, birisinin guzel oynadigni gorursem birakiyorum) ama normalde ben aliyorum

ya zaten taşıyıcı ormancı diye de birşey var haklısın :D ingilizcen de fena değil bu arada dikkatimden kaçmadı :D ben normalde ormancı oynamam ama başlamak istiyorum artık.seni izlerim bundan sonra biraz birşeyler kaparım
    hehe, benim universte seviye inglizcem var :P turkce ise mmh.. lise fln olur bence haha :D ama yinede hersey anliyorum ;)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.