Şimdi Ara

Türkiye’nin ilk canlı 5G arama testi gerçekleştirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3500 MHz'in menzili olsa ne olacak, hız yok. Esas 5G hızları için 15 GHz ve üzeri frekanslar gerekli ki, ona 1000 metre fayda edecek mi bilmem. :D
  • Daha geçenlerde 4.5g üzerinden WhatsApptan görüntülü görüşme yapıyorum çamur gibi görünüyor. 5g gelse demekki yağlı boya gibi görebileceğiz bence gelişme var.

• hamzasoph H kullanıcısına yanıt
    24,7 Gbps'ı bireysel telefon kullanıcısına sağlanan hız olarak algılamayın. Baz istasyonuna giden bant genişliği olarak bakın. Bir istasyona 1000 kişi bağlansa 0,0247 Gbit oda yaklaşık 25 Mbps eder. Bugünkü alt yapıda bir istasyona 5 şebeke çekiyorken bu teknolojiyle 1 tane çekersiniz. 3 tane çeker 4K UHD kesintisiz akışı herkes için sağlarsınız.

Gibi gibi düşünmek lazım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

5G Evolution yazdim 5GE de yazdim... Daha nesi acik olsun ?

Turkiye LTE-A yi 4.5G diye uygulanmakta bakalim bu 5G E yi nasil isimlendirecek ?

Yedek telefonum cok eskilerden suan yok General Mobile 4G modeli yerli markadir ve ilginctir cihazdaki Snapdragon 410 4G destegi yani LTE varken neden bir guncelleme ile ve devaminda hep 4.5G ikonu koymustur bir dusunun .

Turkiye de kandirmaca her yerden her turlu ... Kapis ?
    Vallahi ben yurt dışindsn gelmiş ciahzla 4G+ alıyorum telefonda. 4G+ ile LTE-A aynı olduğundan kandırmacayi göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.75g

• 2 G den 3 g ye geçerken çok hızlı olucaz bir film şukadar dakikada indirilecek resimleri şu hızda atıcaz dediler ne oldu dediklerinin 5 misli yavaş oldu, sonra 4.5 ye geçiş oldu dediler 3g den şu kadar hızlı filmi dakikalar içinde indircez kesintisiz internet olucak vs. ne oldu cık oda olmadı, 3g yi arar olduk. Şimdi 5g diyorlar olucak mı bilmem ama film dakikalar içinde inmeyecek onu biliyorum

• Aman yemişim 4'ünü 5'ni kazık fiyatlardan 5 gb 10 gb kullanıyoruz 4 5 olmuş fark etmiyo. Paketi ay sonuna yetişsin diye birşey indiremiyoruzm

• Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Detayı kaçırdın. Tekrar oku neyse.

4.5 G zaten LTE-A demiştim. Olay yazılımla kozmetik le 5G filan diyecekler.

Yani şuan bu hizmeti Note9 gibi LTE-A veya 4.5G destekleyen cihazlar da pekala verebilir Turkiye'deki GSM operatörleri. Niye sanki yeniymiş gibi biraz geç verecekler algı operasyonu işte .

• Şuanda 4G yi doğru düzgün kullanamazken bu haber çok boş ama ne kadar erken geçilirse o kadar iyi değil lan sonra alt yapı yetersiz 5G diyecekler 4G anca verecekler fiyatlar artacak filan önce adam akıllı yatırım yapsınlar.

• Turgcell ile G çok ama parası da öyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Telefonda 3g.hayaller 5g.Telefonda yazan ŞEBEKE YOK.

• Biraz daha bekleyip direkt 5 buçuk G'ye geçebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzasoph

Hayaller 24.7 Gbps gerçekler 35-40 mbit
    Vodafone'da doğru olabilir ama Turkcell'de görmedim (bulunduğum bölgede).
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.