Şimdi Ara

Türkiye'nin ilk COSMOS 2 Projesi [DİKKAT BOL FOTO] UPDATE 07.10.2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
8
Favori
6.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takipteyim, bakalım nasıl olacak. Başarılar hocam...
  • yahu şöyle güzelim kasalara ne diye mod yapilir hic anlamam bunlar zaten kendinden modlu, kasanin orjinalliğini ve guzelliğni bozmaktan baska bisey yapan gormedim bugune kadar tek tük tasarim larin disinda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer profesyonel bir şey olmayacaksa bu mod. işine hiç başlama bence.

http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=9&t=15353&st=0&sk=t&sd=a
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Buna benzer profesyonel bir şey olmayacaksa bu mod. işine hiç başlama bence.

bu mod değil, yeniden yaratma bana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

kierin yaptığı çalışmayı baştan sona takip ettim. ayrıca bir süre kendi projem için irtibatada geçtim. benim için mod dediğim olgu 2 parça alıp renkli bir rezervuardan ibaret deil. sırf bir parça için 1 aydan beri uğraşıyorum. dremel v.s ekipmanları topladım. şimdi fan kontrolcü, radyatör için kyorhan abiyi bekliyorum abd'den sipariş edicem.
    benim projem için şöyle düşünülebilir kierin yaptığı üst hava kapaklarını tasarladım ben daha kalınını yapıcam. tahtadan kalıp kestim eyeleme ve zımparalama çalışmam devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PROOF#

quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

kierin yaptığı çalışmayı baştan sona takip ettim. ayrıca bir süre kendi projem için irtibatada geçtim. benim için mod dediğim olgu 2 parça alıp renkli bir rezervuardan ibaret deil. sırf bir parça için 1 aydan beri uğraşıyorum. dremel v.s ekipmanları topladım. şimdi fan kontrolcü, radyatör için kyorhan abiyi bekliyorum abd'den sipariş edicem.
    benim projem için şöyle düşünülebilir kierin yaptığı üst hava kapaklarını tasarladım ben daha kalınını yapıcam. tahtadan kalıp kestim eyeleme ve zımparalama çalışmam devam ediyor.

Okuduklarım çok güzel şeyler,inşallah bunu pratikte,de görebiliriz.

Konun takipçisiyim,inşallah güzel bir şey çıkar ortaya.

• takip..
  • Başka çaremiz yok. Takip edicez
  • Takip.
  • Şimdiden eline sağlık zamanında bu kasa piyasada olsaydı haf-x yerine bundan alırdım, ön paneli çok şık duruyor fazla modifiye etmeyin bence :)
    Yan kapağı profesyonelce kestirip plexi yaptırabilirsiniz diye düşünüyorum, çünkü böyle bir kasanın yan kapağı komple kapalı olmamalı bence.
  • takip
  • Takip
  • takip
  • Takip
  • takip
  • yeni resimleri heyecanla bekliyoruz..
  • Vaybe cosmos 2yi sonunda trde alan birini gorduk darisi sth10un basina.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Takipteyim...

Keşke xpredator yerine bunu alsaydım

hocam xpredator denen kasa 300tl, cosmos ii 999 tl..hani fiyatları biraz yakın olsa tamam da 3 katı fiyat farkı varken keşke bunu alsaydım diince biraz garip oldu..

Aynen bende ilkten sacma buldum biri 999 tl biri 300 tl arada daglar kadar fiyat fatki var sanki yakin gibi bahsetmis ama arkadas sonra gordum ki cosmos 1000 le karistirmis 5 senelik kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 6 Ekim 2012; 14:20:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Takipteyim...

Keşke xpredator yerine bunu alsaydım

hocam xpredator denen kasa 300tl, cosmos ii 999 tl..hani fiyatları biraz yakın olsa tamam da 3 katı fiyat farkı varken keşke bunu alsaydım diince biraz garip oldu..

Aynen bende ilkten sacma buldum biri 999 tl biri 300 tl arada daglar kadar fiyat fatki var sanki yakin gibi bahsetmis ama arkadas sonra gordum ki cosmos 1000 le karistirmis kac senelik kasa.

öyle de demeyin yaa, belki aramızda hala cosmos un o kaç senelik dediğiniz kasalarını kullanan birileri vardır.. mesela ben.. cosmos 2 alamayanlara, cosmos s öneririm..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.