Merhaba,Size TÜRKİYE'nin ilk ''Minecraft'' sunucusu olan ''Nomercymc''yi tanıtacağım.
Serverimizde Faction,pvp,skyblock,survival games vb oyunlar bulunmaktadır. Serverimiz uzun zamandır minecraft sunucusudur ve kaliteli yönetim ekibi ve oyuncuları ile sizleri madur bırakmadan En yararlı destegi sunacaktır. Kısaca ''Factions''dan bahsedelim.
Factions da ilk olarak fazla eşya ve paranız olmamasına ragmen bu ihtiyacınızı gidermek çok kolaydır.Bunun için Eventler,Meslekler ve size yardımcı olacak oyuncularımız bulunmaktadır. Bunun yanında Marketlerden eşya alabilir,market kurup Eşyaları satabilirsiniz.Eğer biraz üşengeçseniz ''Amaaan bunlarla kim uğraşacak''derseniz istediginiz yöntem ile ''np'' (Nomercymc Parası) yükleyerek dilediginizi yapabilirsiniz,ayrıca np ile alınan eşyaları oyundaki para ile de alabilir,takas edebilirsiniz.En önemlisi de Dilediginiz gibi build yapabilirsiniz.PvP de ise kendi Eşyalarınızı risk ederek oyunculara kafa tutabilir oyundaki pvp kralı olup ''Savascı'' Tagını alabilirsin. UNUTMA BU SERVERDA ACIMA YOK ''NOMERCYMC'' Ne DURUYORSAN HEMEN SİTEMİZDEN ÜYE OL OYUNU İNDİR BU ORTAMI KAÇIRMA''
''oyunu indirmek içinwww.nomercymc.com adlı siteden oyunu indir kısmından indirebilir kayıt ol kısmından Eğlenceye katılabilirsin.''
SUNUCU İP mc.nomercymc.com
UNUTMA SERVERİMİZDE HİLELERE YER YOKTUR SERVERİMİZ 1.8.X sürümleri ile çalışmaktadır...
Merhaba,Size TÜRKİYE'nin ilk ''Minecraft'' sunucusu olan ''Nomercymc''yi tanıtacağım. DEMİŞSİN
hani desen türkiyeni en büyüğü diye lafım yoruma dayalıdır ama ilk minecraft sunucusu dersen kimse bu cümleden sonrasını okumaz. cevap bile vermez muhattap almaz. ki konuna ilk cevap yazan ben bunu diyorsam dedimi daha iyi anlaman lazım.
İyisindir hoşsundur ama ilk değilsin. reklamın kötüsü olmaz sende haklısın.
Neyse. ilk cümlesinden sonrasını okumadım gerek duymadım. yolun açık olsun.