Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
25.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 30 Kasım 2012; 19:33:32 >
  • Araç olmamış kabul
    kuru kuruya eleştirmekte olmaz ama ülkenin otomobil serüvenine bi kıvılcım olursa yeni girişimcilere ışık tutacaksa böyle böyle rezil olmaya göz yumulabilinir Türkiye güçlü bir ülke bu işe başlaması bile eminim kaliteli olur ama ne yalan söyleyim araç olmamış be abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_night -- 11 Aralık 2012; 19:59:31 >
  • aga bu nedir ya
  • Şamil Diye Araba Markası kategorisi Eklenmiş Malum Siteye.
  • Pazarlıkla 30 bine alırım ben bu arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Pazarlıkla 30 bine alırım ben bu arabayı.

30 bin çok ya bu arabaya. tam bir felaket.
  • bu arabaya 280bin € veren çıkar mı ya
  • iç kısmı çok rahatsız etmedi güzel gibi. ama dış görünümü tam bir facia.. fiyat ise çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 12 Aralık 2012; 14:52:37 >
  • bence kasıtlı olarak yapılmış bir sunum. kimbilir hangi patron, hangi amaçla böyle bir projeye ihtiyaç duydu. kamuoyunda koç, sabancı gibi büyük kuruluşlara türk otomobil yaptırabilir miyiz acaba diye bir baskı kuruldu, gaz verilmeye çalışıldı. ama türk malı bir icat olmasını istemeyen, ihracattan trilyon dolarları kaldıranlar ağa babalarda böyle hikayeden projelerle karşımıza çıktı. çok komik değil mi. maksat odur ki; türk milletine, siz hiçbir bok yapamazsınız, bir bok beceremezsiniz, yaptığınız şey bu gibi olur düşüncesini; türk insanının kafasına kazımak için.
  • şamilden daha güzel olmuş
  • Banka kredi bile vermez lan buna :D

- bir araba alacağım da
    - modeli kaçtır?
    - Araba sıfır hanfendi
    - pekala, hangi markadir almayı düşündüğünüz arac?
    - Markası Şamil.
    - ??!)(::€€?,;€!,(€ hsktr??????
    -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce sitesine girdim, harbi harbi 280.000€ istiyorlar.anlatmışlar 20" jant için tasarlanmış ama üzerinde 18" jant var diyor, istersen iç döşemeyi kişiselleştirebiliyorsun diyor. start stopta varmış, güvenlik olarak abs-esp varmış. önü arkası belli değil. şahin arkadan geçirse arabaya şahin daha az hasar alır. insan buna 280.000€ derken utanır. iyi ki yabancı TV lere düşmedi yoksa rezillikten başka bişey değil.
  • Bizim okulda bunu tasarladim,ismi de bu motoruda bu desen yeminle dove dove araba yaparlar seni

Ben olaya su acidan bakiyorum.Tasarim tamam ordan burdan araklama ve kaba hatlar secilmis.Neden kaba hatlar ? Buyuk ihtimalle uretim maliyeti daha kolay,kalip imkanlari,sagdan solda parca bulma vs.Tamam buraya kadar anladik da el insan o kadar paran yok 8.4lt motor ne yahu.Kime satcaz bunu,hemde turkiyede.Git 2ltlik performansli bir motor koy.

Kendi aracimizi yapabiliriz,imkan var ama imkanlari dogru degerlendiremiyoruz.Yeterli arastirma yapmiyoruz.Devir kucuk ve elektrikli araclarin devri v8 motoru kim ne yapsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Yani tabiiki gönül ister ki güzel bir tasarım çıksın, adı adam gibi birşey olsun, alay konusu olacağı yerde gurur kaynağı olsun..Ama olmuyor işte.

Ne yazıkki bana çağrıştırdığı tek şey bu;

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74

• arabanın motoru hakkaten 700 hp ise al alttakımı elden geçir kasayı at ne istiyorsan koy bin ama bu rezil işcilik ve iğrenç tasarımla bu araca binmem isterse bedava olsun ancak drag falan yaparım trafikte bunu kullancak biri varmı aranızda
  • Bu aracın bir tasarımcısı varmı sizce???.. =/ Valla canım sıkıldı durduk yere bu ne ya.. bana bu arabanın tasarımını begenen bir kişi bulun sadece 1..

Tasarımdan zerre anlamayan birisinin eline 50cm cetvel ve yorgan iğnesi alarak ortaya çıkardığı süper.... şey =SSS
    Bir araç bundan daha tipsiz olamaz ya.. bunu alan adam insan içine çıkamaz ki bilmem kaç euro para versin!!..
    Seri üretim işine gireceğim vs. deniliyorsa önce adam akıllı muhendisler! ve tasarımcılar! bulacaksın..
  • Ama hakkını da vermek lazım aracın ismi gercekten hoş... ŞAMİL kara şamil.. yolların korkulu rüyası...
    Bu araba gunduz bile böyle görünüyorsa Allah gece vakti cocuk, yaşlı ve hamilelere görünmesinden esirgesin =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

Bu da ayrı bir kafa.
    Kaporta tamircisi İsmail İlhan, Batman'dan etkilendi Fırtına ve Yarasa otomobillerini yaptı.

Doğubayazıt İlçesi Sanayi Sitesi'nde kaportacılık yapan 42 yaşındaki İsmail İlhan, kardeşi Ömer İlhan'ın yardımıyla topladığı hurda parçalarından 6 ay süren çalışmanın ardından siyah rengi ve görünümüyle dikkati çeken saatte 100 kilometre hız yapabilen 2 otomobil yaptı.

İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 yıldır kaporta ustalığı yaptığını, Batman filminden etkilenerek otomobil yapmaya karar verdiğini söyledi.

İlçedeki hurdalıklardan çamaşır makinesi, buzdolabı, masa, sandalye, ütü masalarının saclarını topladığını anlatan İlhan, bu saclara şekil verdikten sonra biri tek, diğeri iki kişilik iki otomobilin yapımını tamamladığını ifade etti. SİNOP TİMES'tan ALINTIDIR.

vallahi helal olsun yılların markası bombardier spy cam gibi alet yapmışlar..teknoloji ve motor üst seviyede olmasada sinop gibi dünyanın batı karadenizinde bulunan bi yerden eldeki imkanlarla bu tarz tasarımı bile çıkarmak bence takdire şayan..

• Önce böyle birşeyle başla, bunu seri olarak üret
    Spor otomobil gelir zamanla.

• Cilek genc odasindaki kirmizi arabaya benzemis bu resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.