Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
25.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha az fiyata motor,şase kısmını alıyorsunuz üst kaportayı da evden getirip monte ettirip paşa paşa biniyorsunuz. şaka bir yana ben bunu alsam eve gelsem ailem beni evlatlıktan reddeder herhalde.Bu aracın birde resmi satış sitesi varmış,http://www.samil.com.tr/
    isteğe göre LPG Doğalgaz falanda takılabilmesi lazım ama belirtilmemiş,aracın üstüne 1500 litrelik LPG TANK yerleştirilse menzil rekoru kırar,dünyaya duyurur ismini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunasuper -- 12 Ocak 2014; 22:36:41 >
  • BU NE DANDİK Bİ ARABA PAKBENDEN BAKALİT DEN BİDE ŞAMİL HA ADI DA VAY BE...

Abi bi araba alıyım diyorum

Varmı düşündüğün bişey?

şöyle ikinci el bi şamil olabilir..

şamil ne la?

Şamil kelime anlamı olarak; hakim olmak,vakıf olmak, kapsamak, kaplamak.

ANLIYORUM.........
  • BİRDE KOLTUKLARA BAKARMISINIZ KOLTUK KILIFI GİBİ AYNI KAYMIŞ YANA. HADİ ONUDA GEÇTİM O GÖGÜSÜN DÖŞEMESİ NE ÖYLE ÖRGÜ MİLİYLEMİ DİKTİLER NE OLDU ANLAMADIM... YA ARKADAŞLAR İNANIN ÇOK REZİL BE EL ARABASINA KABİN YAPSAM BU KADAR REZİL OLMAZDIM... FİYATI ZATEN BENİ KAHRETTİ BU ADAM BU ARABAYI MİLLETE VİJDAN AZABI OLSUN DİYEMİ YAPIYORLAR BÖYLE ŞEYLERİ. ONDAN SONRA YOK TÜRKLER ŞÖYLE YOK TÜRKLER BÖYLE KENDİ KENDİMİZİ REZİL EDİYORUZ İŞTE TAMAM Bİ ARAÇ YAPMIŞSIN AMA FİYATI ABARTMA ONUDA GEÇTİM SÜPER SPORT DEME ONUDA GEÇELİM AÇIKLAMA YAPMA ONUDA GEÇTİM YA YAPMA NE OLURSUN ARABA FALAN YAPMA İÇİME DERT OTURDU SABAH BERİ GÖMESEYDİM KEŞKE BU NEDİR BE

• Sitesindeki fiyatta euro 2.28 TL olduğu zamanki kurdan yazılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Sadece prototip galiba.

daha çok lolipop gibi
  • O değilde buna AGA plaka takıp Ali Ağaoğlu'na iteleyemedilerse pazarlıkta katnediyorlar.İyi bir satış temsilcisi lazım
  • Şimdi LPG kit hediyeliymiş,inanılmaz derecede az yakıyormuş,100 km de 25 ltr.
  • o değil de araçta dikiz aynası yok bilmem farkında mısınız? üstelik araç tek parça gibi duruyor sanki. hani sol çamurluk, bagaj kapağı (?) gibi bi olgu yok anladığım kadarıyla. bir de 7/24 yedek parça garantisi falan yazmışlar sitelerinde. şu teknik verilere bir göz atın lütfen, "teknik"le uzaktan yakından ilgi yok.
  • bu araba yabancı zaytung sitelerine düşerse dünyaya rezil oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babasamsunlu -- 5 Şubat 2014; 1:38:28 >
  • o göğüsün deri dikişleri nedir öyle babaannem sofra altı bezine yama yapardı o aklıma geldi
  • yine cikti tipini .....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

istr turkun zekasi bebzin zaten pahalu 8.4luk motor koynak cok annlamsiz tamam onuda gectim bitkere bunun vergisi var.

devlet bile bundan vergi istemeye utanir be aga

• Bu aracın 7 yıldır atölyede olması bile mucize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariavo-06

quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

istr turkun zekasi bebzin zaten pahalu 8.4luk motor koynak cok annlamsiz tamam onuda gectim bitkere bunun vergisi var.

devlet bile bundan vergi istemeye utanir be aga

Aynen

• F1 vites yazmis ama spor sanzuman gozukuyot :)

Yaa super spor bir arabayla ugrasacaklarina 1,5 1,6 motorlu aile kucuk aile arabasi tasarlasarya
    Ilk arabamiz diye lanse edecekler kims binemiyecek. Firmaya soracaksin seri uretim olacakmi diye evet yilda 1 tane satis hedefliyiruz bu sene.
    Abesle istigal biraz

• İlk süper spor olmaz olaydın şamil.

• su araca 2.0 benzinli motorla 50-60'a satsalar yine belki de.

arkadas 300.000 euro vereceksin ve araban bu olacak. anlamsiz yani.

bi arabaya bu kadar fiyat bicebiliyosan kendini ispatlamis olacak hadi onu gectim kaliteli olacak en basitinden. o ic ne o dis ne ya.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-2013-porsche-carrera-4s-152815510/detay

hic milliyetcilik yapamicam su araba dururken bu alinmaz.
  • bir arabanın ya tasarımı iyi olur
    ya da çok sorunsuzdur çok az yakar ekonomik aile arabasıdır
    ya da herşey çok kötüdür ama yarış pistlerinde fırtına gibi eser.

bu arabanın tasarımı rezalet. normal bi insan bu arabaya binmez.
    ilk mesajda yazan şeyler çok komik.

araç sadece cahillere hitap ediyor. otomobilden anlayanlar demek istedigimi anlarlar zaten.

gidip herhangi bi üniversiteden bi ögrenciye 3-5 kuruş versen bundan 10 kat daha iyi tasarım yapar.
    1970'li yılların lamborginilerine benzemiş ama onla bile alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Yani tabiiki gönül ister ki güzel bir tasarım çıksın, adı adam gibi birşey olsun, alay konusu olacağı yerde gurur kaynağı olsun..Ama olmuyor işte.

Ne yazıkki bana çağrıştırdığı tek şey bu;

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74

Bu çok iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Yani tabiiki gönül ister ki güzel bir tasarım çıksın, adı adam gibi birşey olsun, alay konusu olacağı yerde gurur kaynağı olsun..Ama olmuyor işte.

Ne yazıkki bana çağrıştırdığı tek şey bu;

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74

Bu çok iyi ya

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.