Şimdi Ara

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
25.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ahdim var Turkiye nin ilk yerli otomobilini ben uretcem Allah izin verirse. Enjeksiyon motor aerodinamik yol tutus planlari hersey kafamda hazir :) . O degilde arabaya insan ismi bize uymaz Şamile biniyorum ben nedemek la bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç yatak odası takımlarındaki araba temalı olanlarda olan ışıklı yataklar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Abi ahdim var Turkiye nin ilk yerli otomobilini ben uretcem Allah izin verirse. Enjeksiyon motor aerodinamik yol tutus planlari hersey kafamda hazir :) . O degilde arabaya insan ismi bize uymaz Şamile biniyorum ben nedemek la bu

Enjeksiyon motordan sonrasını okumadım
    5 vites de yazıcakmısın arabanın arkasına? Nihahaıhaha

• quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Abi ahdim var Turkiye nin ilk yerli otomobilini ben uretcem Allah izin verirse. Enjeksiyon motor aerodinamik yol tutus planlari hersey kafamda hazir :) . O degilde arabaya insan ismi bize uymaz Şamile biniyorum ben nedemek la bu

Enjeksiyon motordan sonrasını okumadım
    5 vites de yazıcakmısın arabanın arkasına? Nihahaıhaha

Al iste buyur burdan yak... toplumsal destek 0...bundan 10 sene sonra saffetin garajinda beni gorurseniz ic cekmeyin bu adam bizim forumdaydi boyle boyle dediydide inanmadiydik
    K. Utancinizdan bayilerede gelemezsiniz :)

Saka bi yana su isten anlasam yapmak isterim guzel bi otomobil soyle dillere destan insanin hayallerini susleyecek tarzda birsey.

• bundan daha kötü tasarımı olsaydı da ucuz bir halk arabası olsaydı.
    almak kolay, bakımları ve tamiri masrafsız olsaydı,
    yedek parçası kolay bulunur olsaydı.
    yurdum ailesi içine binip istediği yere gitseydi.
  • biraz daha cekici bi tasarım yapsalar alınır. En kotu tasarımı gidin çinden alın bu tasarımla satılmaz bu araba
  • o an gidip baksak araca, şunu bir hareket ettirip çalıştıralım desek arabada motor, araba kıpırdamayacak. sanırım alıp büfeye falan koyacaz zannediyor herif.

hayır yapıyorsun madem bu haliyle satışa sunmak gel benimle dalga geçin demekten öteye gitmez. yani tasarımı hazır, motor için arge bekliyoruz falan diyin ne bileyim sadece tasarıma kötü diyelim geçelim, dalga geçmeyelim yani.
  • arkasını Fıratpen'e yaptırmışlar.

Türkiye'nin İlk Süper Sporu ŞAMİL S-74

önü de kaydırak mübarek, çocuğu koysan kayar durur.

• Bu sitede bile (küçümsemiyorum) o kadar iyi grafik tasarımcıları var ki araba üzerine. Onları yapsalardı en azından biraz araştırsalardı araba forumlarını. 1 ayda yapılmış araba gibi. Araba gibi yani(!)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 o kadar param olsa bu arabaya vermem
    2.sanki 80lerden kalmış araba gibi duruyor
    3.sahibindende 2 senedir duruyordu o şimdimi aklınıza geldi konusunu açmak
    4.bu araç özel üretim özel üretim araba türkiyenn arabası olmaz türkiyenin arabasının olabilmesi için seri üretim olması lazım
  • böyle nasıl desem tövbe estağfrullah kötü bir rüyadan uyanmış gibi.
  • Araçta LPG monte edecek yer yok bu nedenle aracın tavanına 2.000 LT lik LPG TANK monte edip (tank bavul tasarımlı üretilecek) kullaanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisha pug

3.sahibindende 2 senedir duruyordu o şimdimi aklınıza geldi konusunu açmak

Konu 22 Kasım 2012; 15:10:24 tarihinde açılmış.
  • Benim öncelikle adam hakkında için sızladı üzüldüm çünkü 2 evini ve arabasını satmış bu aracı yapabilmek için emeklerinin karşılığını alamıyorsa çok üzülüyorum . tasarım pazarlama vb. vasat ama olabilir normaldir bilmem kaçyüz yıllık markalardan bahsetmiyoruz bir ilkden bahsediyoruz burda . Aslında esas konu araba üretebilmek değil çünkü ülkemiz ezelden beri araba üretecek kapasiteye sahip ama sorun markalaşmak ve pazarlamacılık konusunda sıkıntılarımız var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

arkasını Fıratpen'e yaptırmışlar.

önü de kaydırak mübarek, çocuğu koysan kayar durur.

Şimdi fark ettim, arabanın ön farlarından, sol ön far mercek, sağ ön far düz

• sitesinde atarlı bi yazı var babayiğitler falan diye ,, abi bu işlerin böyle olmadığını örenememiş daha

hortlattım konuyu cunku cok güzel yorumlar var
  • Pilli araba gibi
  • Adamın yerine utandım yemin ediyorum

• Üretiminde 50 kutu play-doh kullanilmiş.
    Aerodinamik ise bodrumda Vantilatörle test edilmis.bide bunun kamilini cikarirlar samil görünümlü kamil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 199820124 -- 29 Ekim 2014; 16:35:00 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.