Şimdi Ara

((((((Türkiye'nin ilk UMPC'si CREA 299$+ Confidential fotolar)))))))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önemli olan da zaten Türk Sermayesi olması değil mi? Bütün bunlar bir yana şu anda rakipleri yok Türkiyede UMPC Crea ile ilk defa geliyor ülkemize. Bu Cihazın Ülkemizde satış rakamlarını alt üst edeceğinede yürekten inanıyorum. Çünkü hem taşınabilirlik açısından mükemmel hemde bizim insanımızın istediği gibi sudan ucuz :)))))
  • msı da mayıs sonu buna benzer ozelliklerde bir pc surecekti piyasaya ama hala turkiyede yok bu umarım hazıran sonuna kadar cıkar piyasaya
  • Bu ve buna benzer cihazlar kasa üreticileri tarafından üretilir. İsteyen firma kasa tasarımını verir, kutusunu matbaada bastırır, servis ağını kurar. Crea da böyle, Monster da böyle. Ürün Çin malıdır, kullandığımız bilgisayar parçalarının %90'i gibi.

Power düğmesi yamuk bu arada..
  • 299$ a çıksın hemen alırım, 80 GB hardisk ve 2 gb ram olması süper olmuş.
  • Ürün bence mükemmel helal olsun kont.. Her zaman güvenirim kont ve ürünlerine..
  • %99 çinde üretilmiştir. Tıpkı IBM, Sony, Asus, v.s. v.s. diye uzayacak olan listedeki ürünler gibi :) .
    Sermayenin Türk olması, markanın Türk olması, bu fiyata bu konfigürasyonun olması bu ürünün katmadeğerleridir. Hakeza arkadaşlar bu temelde bakarsak bizim üretim yaptığımız ürünlerin (teknoloji kaynaklı) hepsi montaj. Yerli entegre fabrikamız var mı? Yok. Bırakın entegreyi kondasatör yada direnç üreten bir fabrikamız ? Yok. Bu durumda evet montajcıyız. Gönül isterki mühendisliğinden tasarımına, içindeki komponente kadar yerli ürünlerimiz olsa. İnşallah o günleri de görürüz. Biz deneyelim yerli üreticiyi cesaretlendirelim devamı da gelir umarım.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: d69

F klavye demedim, yine Q ama Türkçe karakterler olmalıydı....
    Ama birşeyi doğru söylemişsiniz, Çin'de üretilmiş bir mamül bu sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orjinalden alıntı: d69

Bence de.. Türkiye'de yapılan bir cihaz ise neden klavyesi Türkçe değil?

Çin'de üretilen ürünler neden Çince değil? Türkçe'si de vardır belki. Q klavye zaten F'den çok tutuluyor ülkemizde..

• crea ya bu konuda bir mail attım bakalım ne cevap gelecek
  • crea=koyuncunun markası koyuncu=büyük bir pc oem ithalatçısı yani sağlam marka kendi marksı tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

crea ya bu konuda bir mail attım bakalım ne cevap gelecek

Bizi de bilgilendir hocam
    Umarım yakında piyasaya çıkar bu cihaz
  • küçükler artmaya devam ediyor
  • Arkadaşlar Crea Koyuncu markası değil !!!! Kont Bilişimim çıkarmış olduğu bi markadır. Kont Bilişimde Türkiyenin en büyük ithalatçı firmalarından biridir.
  • ya ben bu makınayı alırım crea kullanan arkadaslar dan da şikayet olmadgını duyunca guvende geldi sole bir sitelerine bakıcanda bu adamlar iş yapıyor dedim ve gogsum kabardı turk markası olduklarını duyunca helal diom daha bisey demiyom saygılar keep up the good job crea rules!!!

• yalnız mail adreslerine 2 kez mail attım konu hakkında 3 gun once hala cevap gelmedi
  • bu fiyata ise ben ve kardeşim 1er tane alıcak fiyat fazla ise daha beklerim sağlam makinalar çıkacak daha rekabet ile fiyatlar dahada düşecek
  • iyi bir haber..donanım özellikleri hoşuma gitti.genel olarak iyi
  • Magicool Crea ya attığım mailin içeriği hakkında bilgi verebilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: viva244

Magicool Crea ya attığım mailin içeriği hakkında bilgi verebilirmisin ?

merhaba

piyasaya yaz başında cıkacagı soylenen crea nın umpc(ultra mobile pc) çıkış tarihi veya detayları hakkında bir bilgi var mı?

teşekkurler

• Bu konu hakkında bir de ben ulaşmayı deneyeyim eğer bir bilgi edinebilirsem buradan sizlere iletirim ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: viva244

Bu konu hakkında bir de ben ulaşmayı deneyeyim eğer bir bilgi edinebilirsem buradan sizlere iletirim ....

umarım bir bilgi edinebilirsii ama anladıgım kadarıyla ya crea da çalışıyorsunuz yada çalışan tanıdıgınız var yanılıyormuyum?
  • Hayır yanılmıyorsun. Doğru bir tahmin Crea nın bayisiyim. Crea nın yanında bir çok markayı daha barındırıyoruz bünyemizde. Bu yüzden istediğin bilgiye ulaşabileceğimi düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.