Şimdi Ara

((((((Türkiye'nin ilk UMPC'si CREA 299$+ Confidential fotolar))))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasaya gelmeden haber geçmek istedim.Confidential görüntüler Crea'nın Yaz Başında 10" 299$+'dan başlıyan fiyatlar piyasaya süreceği UMPC'nin ilk görüntüleri.

CPU INTEL ATOM 1.60 GHZ , 2GB ram, 80GB hdd , 801.11g wireless,Bluetoth,VGA camera,Card Reader (SDHC desteği olup olmadığı henüz bilinmiyor),VGA out gibi özelliklere sahip olacaklar..

Hafif ve taşınabilir olması seyahetlerimde HDD'yi yükseltip benim mobil yardımcım olarak kullanabileceğim ucuz etkili bir çözüm olacak.Parlak şık bir dizayna sahip.
    Detaylar geldikçe eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 24 Mayıs 2008; 11:53:12 >

• öncelikle çok şaşırdım.hp, msi gibi büyük markaların bilgisayarları bile daha piyasada değilken onlardan erken ya da eşzamanlı piyasaya sunulacak olması takdire değer.tasarım olarak da donanım olarak da eee pc den iyi gibi görünüyor.hele ki pardusla gelirse tadından yenmez.umarım yazdığın konfigurasyon için uçuk fiyatlar istemezlerde asus yerine crea ya yöneliriz.
    80 gb hdd mekanık sanırım.fiyat ve kapasite açısından daha avantajlı.bluetooth ve 10" ekran da öyle.

bu konuyu konu dışına açarsan çok daha iyi olur.asus eee pc çok ilgi çekmişti aynı ilgiyi göreceğinden şüphem yok.
  • asus eee pc 900 iyi derken birde bu mu çıktı??
  • fiyatları bende merak ediyorum,tahminim turkiyede son üretim olacağı için asusun altında kalacaktır.İşlemciyi FEDORA 9.0'da ve vistada'da 'denedim, en iyi sonuç Xp SP3'de geldi.

Güzel mantıklı bir satış bütçesi olursa D-SLR ile çıktığım gezilerde çantaya bir tane atarım.Sample dışında detaylar gelince burdan bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels#8482; -- 24 Mayıs 2008; 23:10:55 >
  • Crea'nın ülkemizi bu alanda en iyi temsil eden marka olma özelliğini kimseye kaptırmaya niyeti yok gibi...
    istendiği zaman bir türk markasınında neler yapabileceğinin en iyi örneği
    aynası iştir creanın Fazla söze,fazla reklama gerek yok :)
    Diğer yerel üreticilere örnek olması dileklerimle Ülkemize hayırlı olsun...

• Ben Crea markasını yabancı sanıyordum. Tasarımı görseli falan çok güzel böyle bir markanın Türkiyede yaratılmış olması beni çok şaşırttı.
    Bu markayı diğer yerel ve yabancı markalarda en öne taşıyorum. Tebrikler hakkaten çok başarılı
  • Kont Bilgisayar a ait bir marka. formula 1 pistine yakın bir yerlerde üretim tesisi kurdular LCD notebook v.s. sahipleri Kayseri li yanılmıyorsam. Helal olsun diyorum markaya yaptıkları yatırım ve çıkardıkları ürünlerdeki marka vurgusu ve marka olma niyetleri sebebi ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son zamanlarda fiyat ve performans ürünlerini piyasaya sürdü..Bende creanın NW serisi notebook var..3 aydan beri kullanıyorum..Herhangi bir problemi yok.Crea yı böyle bir ürün çıkardığı için tebrik ederim..Bence türk markalarından crea başarısıyla diğer türk firmalarına önderlik yapıyor...
  • Crea Türk markasımıymış?...

Takdir ettim bu durumda! Helal olsun!!
  • arkadaşlar crea %100 türk malı KONT firmasının bende bilgisayar firması olmadan önce bir bir marka il eyola cıkmak istedim ve CREA tercih ettim cok kaliteli ve kurusu kurusuna helal kazanc KONT yakında daha yapacak en azından üretim tesislerini mecidiyeköyden hazafren hava alanın yanına süper tesis actı ve diğerlerini gecti medyada reklamları cok fazla deil neden derseniz reklam parasıyla daha ucuza ve daha hesaplı teknoloji yapıp satıyorlar yani kısacası reklam yapan iyi marka olamıyor saygılar CREA cılara
  • Gerçekten de mükemmel bir ürünmüş. portatifliğinin yanı sıra şık bir tasarımı var. Dış kasanın parlaklığıda cihazı daha zengin göstermiş.

Ayrıca Arkadaşlar Crea markasının en büyük avantajlarından biriside kurmuş olduğu servis ağıdır. Hemen hemen her ilçede en az 1 adet servisi bulunmakta. Türkiyenin dört bir yanında büyük bir servis ağı kurmuş vaziyetdeler. Ürünlerinin kalitesinden şüpheleri olsa servise bu kadar para yatırabilirlermi sizce.
  • gerçekten notebook dizaynı süper olmuş bende Crea nın fenerbahçe taraftar pc sini kullanmaktayım en ufak bi şikayetim yok ayrıca ürünü aldıktan sonrada memnun musunuz şikayetiniz varmı diyede aradılar inannın hayran kaldım ben araba aldıgımda bile beni arıyan olmadı

ayrıca bu dizayn eğer fotolarda bi yanlışlık yoksa dış dizaynı pavilion kasalara iç dizaynıda macbook lara benzemiş AYRICA TÜRK MARKASI oldugu için almak lazım TÜRK MALI BARKOD NO: 869 dan anlaşılır aldıgınız ürünün barkoduna bakın 869 la başlıyosa alın paranız türkiyede kalsın cocuklarınız işsiz kalmasın herkese saygılar
  • vay be donanıma bak piyasada olan ve kullandığımız donanımlarla hemen hemen aynı.
    ayrıca crea firmasına bravo doğrusu. bu ürün tr de ço satılır benden sölemesi.
  • guzel haber ama pek inandırıcı gelmedi.nette en ufak bir bilgi bulamadım
  • Bence de.. Türkiye'de yapılan bir cihaz ise neden klavyesi Türkçe değil?
  • quote:

Orjinalden alıntı: d69

Bence de.. Türkiye'de yapılan bir cihaz ise neden klavyesi Türkçe değil?

Çin'de üretilen ürünler neden Çince değil? Türkçe'si de vardır belki. Q klavye zaten F'den çok tutuluyor ülkemizde..
  • Bu fiyata çıkarsa gerçekten mükemmel olur.Konfigirasyon olarak da zaten Eee PCyi eziyor.O zaman alınası bir ürün olarak ön plana çıkar bence. Tabii gerçeklik payını da gözardı etmemek lazım..
  • F klavye demedim, yine Q ama Türkçe karakterler olmalıydı....
    Ama birşeyi doğru söylemişsiniz, Çin'de üretilmiş bir mamül bu sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

quote:

Orjinalden alıntı: d69

Bence de.. Türkiye'de yapılan bir cihaz ise neden klavyesi Türkçe değil?

Çin'de üretilen ürünler neden Çince değil? Türkçe'si de vardır belki. Q klavye zaten F'den çok tutuluyor ülkemizde..
  • Arkadaşlar işçiliğin nerede olduğu o kadar önemli mi ki? sonuçta yurt içinde üretilen bilgisayarlarda da çin malı parça kullanılmıyomu. arada hiç bir fark yok bence. Ayrıca UMPC nin özellikleri fiyat ve konfigürasyon açısından mükemmel bence, bu işin arkasında bir Türk sermayesinin oluşuda ayrı mükemmellik örneği.

Bu makinayı Hp ya da Asus getirmiş olsaydı bu kadar ilgilenmezdim. Piyasada artık bizde varız demeye başladık sanırım :))))
  • koskoca avrupada fs ve vestel dışında laptop üretimi yok.crea istanbulda fabrika açtıysa ya da açacaksa olsa olsa montaj fabrikasıdır.
    fotoğraflardaki pcde türkçe karakterler olmamasının sebebi tanıtım amaçlı mühendislik örneği veya tanıtım modeli olması.
    ürün muhtemelen clevo gib bir üretici tarafından üretiliyordur.türk malı değil de türk markası desek daha doğru olur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.