Şimdi Ara

Türkiye’nin İnternet Kalite Haritası (Turknet,TurkTelekom,SuperOnline,Vodafone,Uydunet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye’nin İnternet Kalite Haritası (Turknet,TurkTelekom,SuperOnline,Vodafone,Uydunet)

Türkiye’nin internet kalite haritasını oluşturmaya başladık. Pilot servis olarak ilk etapta TurkNet’i seçmiştik. Pilot deneme üzerinde siz kullanıcılardan olumlu dönüşler aldıktan sonra bugün yaptığımız bir güncelleme ile, Turkcell SuperOnline ve Türk Telekom için de kalite haritası özelliğini aktif ettik. Temel amacımız, internet hizmeti almadan önce, bulunduğunuz çevredeki insanların, kullandıkları hizmetten ne kadar memnun olduklarıyla ilgili görüşler alabilmeniz. Haritaya aktif şekilde destek sağlanırsa, ileride İSSler için de ciddi bir rekabet ortamı olacağını düşünüyoruz. Uzun vadede hepimizin işine yarayacak olan kalite haritasına, hepinizin katkısını bekliyoruz. Bir sefer de kazanan biz olalım. 🙂

https://internetharitasi.com/

Tekrardan haritayı destekleyen kullanıcılara teşekkürlerimizi iletiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 26 Ekim 2020; 2:27:36 >

• Güzel proje. Biraz daha geliştirilmeli ama. İl bazında durum verilerinin özeti ve hız ortalamaları, canlı istatistik bilgisi olarak da belirtilmeli.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Arka planda 4 kişi gönüllü olarak çalışıyoruz . Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz :) Destekleriniz için teşekkür ederiz
  • gönderdim bakalım ne durumda olacak
  • Vodafone ve Uydunet eklenmiş durumda
  • Çok güzel bir proje. Umarım hak ettiği değeri bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Vodafone ve Uydunet eklenmiş durumda

Kablonette bildiğim kadarıyla fiber kablo ile hizmet alan yok. Kutuya kadar fiberle ulaşıyor ama evlere koaksiyel kablo(bakır) ile dağıtılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birtane doldurup yolladım sakarya akyazı
  • teşekkürler
  • Haritalar güncellendi.
  • Bir tanede ben yolladım.
    Yanlız uydunet artık kablonet oldu isim güncellemesi gerekiyor. Ek olarak uydunette kabine kadar fiber ondan sonrası koaksiyel kablo(anten kablosuda diyebiliriz) ile devam ediyor.
  • Mobil operatörlerde eklenebilir ayrı bir sayfada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Gönüllü kişi sayısı mağlesef çok az. Eğer bir artış olursa belki düşünülebilir.
  • Superonline TürkTelekom girişi yaptım test yaptıkça eklerim bende 👍🏻

• Haritalar güncellenmiyor mu? 3 ISS'de 4 sonuç ekledim de hiç biri eklnemedi haritalara 3-4günlük bir süre de oldu
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    akşama güncellerim . CGNAT için bir proje üzerinde çalışıyorum.
  • Kullanıı tepkileri tam tahmen ettiğim gibi en azından Türk Telekom için, ama pek de doğru olmadığını düşündüğüm iki husus var her işte bir kusur bulma gibi bir emelim yok tabi ama bunlar kafa karıştrıcı olabilir fikrimce.

ilki FTTB/Eth sistemlerin de bakır olarak seçilmek durumunda olması, bence yanlış zira FTTB/DSL sistemlerle FTTB/Eth sistemlerdeki bakırın etkisi farklı öte yandan genelde Turkcell abeneleri şimdi Turkcell ismi genelde fiber ile özdeşleşmiş şimdi adamda FTTB/Eth sistem var diye normald ebakırı işaretlemesi grekiyor ama bu sefer adamn kafası karışacaktır.

Diğeri de Turksat'ta şimdi Turksat değişik bir sistem kullanıyor fiber desek fiber değil bakır desek bakır değil onun için Turksat haritasında kaldırılabilirse o kablo bölümü daha doğru olacaktır bence.

Son olarak tüm İSS'leri görebileeceğimiz genel bir harita hoş olurdu.

Tabi böyle güzel güzel yazdık da @ULTILIX belirtmiş 4 kişi çalışıyorlarmış bu da ha deynce olacak işler değil tabi ki, kolay gelsin İnşallah başarıya ulaşır haritalar.

• Manisa-Akhisar ekledim.TT
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    açıkçası CGNAT dan kurtulmak için bir sistem geliştiriyorum şuan :D
    O konuda haklısın fakat ben detay girdikçe adamın kafası karışıyor.
    şunda bile haritada konumu düzgün girmeyen kullanıcılar var . Konum olarak küfür yazmış bana
    Türkiye’nin İnternet Kalite Haritası (Turknet,TurkTelekom,SuperOnline,Vodafone,Uydunet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULTILIX -- 20 Haziran 2017; 19:58:13 >
  • hartia güncellendi
    Turknet

Telekom

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.