Bildirim
Türkiye'nin kitap kültürü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Millet bu kitapları seviyorsa sana ne? Bizim milletimiz böylelerini seviyor, başka milletler başka kitapları seviyor. Arkadaş bu ne faşistliktir ya insanları rahat bırakın artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanane ciler gelir şimdi
Edit. Gelmiş bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 2 Nisan 2017; 17:48:37 >
Ayrıyetten o popüler kitapların arasında celal Şengörün kitabı var. Celal Şengör sana tıpa takar dikkat et
quote:
Orijinalden alıntı: podkayfom
Millet bu kitapları seviyorsa sana ne? Bizim milletimiz böylelerini seviyor, başka milletler başka kitapları seviyor. Arkadaş bu ne faşistliktir ya insanları rahat bırakın artık.
Bizim millet böyle şeyleri sevmiyor böyle şeylere ozeniyorlar Tumblr kiz havaları kahve yağmurlu hava aşk kitabı buna ozeniyorlar . Bi ara Ahmet Batman baya fenomendi ama sokakta görse tanimayacaklar kitabını almış
Gülben Ergen felan okuyorsun herhalde bu kadar ağladığına göre.. Tıpa takmak felan üsluba bak ilk önce edep öğren öyle gel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyukaranlık -- 2 Nisan 2017; 18:0:24 >
yanlış mı görüyorum yoksa en çok satanlar arasında Gülben Ergen'in kitabı da mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: koyukaranlık
Gülben Ergen felan okuyorsun herhalde bu kadar ağladığında göre.. Tıpa takmak felan üsluba bak ilk önce edep öğren öyle gel
Pardon da üslubumda ne var? Toplumun bir kısmı bunları okurken bir kısmı da celal şengör okuyor ama sen o kısmı çekmediğin için yanlış bilgilendiriyorsun.
-
"sana tıpa takar " ne demek bilmiyorsun sanırım
Malesef...
Elif gibi sevmek
Yeter ki okusunlar, boş versene ne okuduğunu. Ayrıca herkes bilgi içeren kitap okuyacak diye bişey yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: koyukaranlık
"sana tıpa takar " ne demek bilmiyorsun sanırım
Yanlış anladıysan kusura bakma ama bence burada farklı romanlar olsaydı pek bir şey fark etmiycekti ülkemiz adına. Roman okumak film izlemekten farksız bir olay.
Bu kitapları okuyan kitle 14-18 yaş arası. Arsştırdıklarımın birinde şöyle cümleler geçiyor "Çarşafta kanı görünce kendime geldim ve ne olduğunu anladım. Artık onun olmuştum..." sizce bunların bu yaşa hitap etmesi normal mi ?
O yaştakileri de ailesi kontrol etsin. Anne baba bunun için var. -
kitaplığının önüne git şimdi bi kagıda koyukaranlık yaz fotoğrafını çek kitaplarının ve buraya at. daha sonra konuşalım tamam mı? -
Akşam editliyorum güzel kardeşim
Keşke daha anlamlı kitaplar olsaydı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle Gülben Ergen bölümü beni delirtti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sevgiliyle girilecek iddia cezaları
- evden çıkmak için mantıklı bahaneler
- kyk oda arkadaşı şikayet
- bayrak nasıl imha edilir
- facebook profil resmi büyütme
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X