Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

Demi ya şimdi hatırladım acaba kaçıncı sıradayız biz tabi yapmışlarsa öyle bi sıra..

@tunc-rıdvan

Ben geçenlerde sorduğumda 25 kişi arasında ortalardasınız demişlerdi ama kesin sırayı söyleyemeyiz demişlerdi. Muhtemelen forumda alan 5 kişi var birde ağustosta alan 5-6 kişi olsa 11-12 ci sıralardayızdır en kötü. %90 13ünde sorunsuz alırız gibi geliyor.

İnşALLAH hocam, ne dedikleri belli değil o kafa karıştırıyor işte geçende forumdan ağustos'ta sipariş geçen arkadaşa ocak ta başlayacak demişler teslimatlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Demi ya şimdi hatırladım acaba kaçıncı sıradayız biz tabi yapmışlarsa öyle bi sıra..

@tunc-rıdvan

Ben geçenlerde sorduğumda 25 kişi arasında ortalardasınız demişlerdi ama kesin sırayı söyleyemeyiz demişlerdi. Muhtemelen forumda alan 5 kişi var birde ağustosta alan 5-6 kişi olsa 11-12 ci sıralardayızdır en kötü. %90 13ünde sorunsuz alırız gibi geliyor.

İnşALLAH hocam, ne dedikleri belli değil o kafa karıştırıyor işte geçende forumdan ağustos'ta sipariş geçen arkadaşa ocak ta başlayacak demişler teslimatlar.

Dostlar selam bende hepsi sony den ilk siparis verenlerden biriyim. 13 unde si gidip kanyon dan mi alacaksiniz ? O gun bayagi bir yogun olacak gibi orasi acaba hepimiz siparis verenler olarak toplanip grup olarak mi gitsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben gelemem çünkü İstanbul dışındayım mecbur kargoyu bekliycem, siz orada olanlar toplanıp gidin tabi en azından hakkımızı savunun eğer ellerine önsipariş sayısını karşılayacak stok gelipte dağıtmıyolarsa.

@ ozgurdonanimhaber
  • Gold 1800 tl ye mi satıyor hey maşallah burda vergiler dahil 830 lira {canada}
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Nereden?
  • hata_I kullanıcısına yanıt
    adamlar madeni bulmuş !
  • Teşekkürler HepsiBurada.com !

Söylediğim bütün sözleri geri alıyorum. Ama sadece bir kişi sayesinde.. HepsiBurada'nın kategori yöneticisi kral adammışsın.. İyide arkadaş olduk kendisiyle

• Senceru kullanıcısına yanıt
    Demiştim dimi alacaksın diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Demiştim dimi alacaksın diye :)

Aynen..

Ama o adam olmasa mümkün değildi.. Kendisi okuyorsa buraları sonsuz teşekkürler tekrardan..
  • O adam okuyorsa benim ürün gelmezse yarın işiteceği sözlere hazır olsun...

• Alıp satmak isteyenler bana ulaşsın 0555 366 55 03
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Alıp satmak isteyenler bana ulaşsın 0555 366 55 03

ereneren efsanesi ps4 de de devam ediyor

• Benim ürün yarın kargoya verilecekmiş Hepsiburada.com dan bilgi geldi.
  • Arkadaşlar size iyi bilgi veriyorlar, dünden beri arıyorum mesaj atıyorum adamlar tenezzül edip cevap vermiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.