Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1400 lira para verip oyun konsolu alicam birde bunlarin nazi ilemi ugrasicam

Bu japonlar hep boyle ya sony olmus bitmis aglayani yok samsung ezmis kalkmis birde naz kapris yapiyor ben olsam almazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şimdi hepsiburadadan aradılar. Ben aldığımda 14 ü idi. Neyse. Sadede gelim. Benim ürünüm 14 ünde gelecekmiş. Şöyle açıkladılar. İlk parti stoğu tükenmiş. O yüzden 31 ine atmışlar yeni ön siparişi. Benim ürün gelecek sonuç olarak. Benim gibi alanların 14 ünde gelecek yazanların ilk gönderilecekler olacak.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi yazılı isteseydin keşke..

Sony Eurasia olayını sordun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Benim şimdi hepsiburadadan aradılar. Ben aldığımda 14 ü idi. Neyse. Sadede gelim. Benim ürünüm 14 ünde gelecekmiş. Şöyle açıkladılar. İlk parti stoğu tükenmiş. O yüzden 31 ine atmışlar yeni ön siparişi. Benim ürün gelecek sonuç olarak. Benim gibi alanların 14 ünde gelecek yazanların ilk gönderilecekler olacak.

İlginç, banada siparişiniz 31 Aralık gününe ötelendi dediler.
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Sony Eurasia imiş. Direk magaza yetkilisi aradı. Bilgi kesin. Dediğim gibi 14ü gözükürken alanlar 14ünde imiş. Sonradan değişme ön sipariş stok bitmesi yüzündenmiş.
  • Hayırlı olsun;

sonyburada.com ön siparişte kendi kendine iptal oldu, aradım sordum bilgi vereceğiz dediler. Websitelerine girdim, PS4 ilanını kaldırmışlar. Ne biçim iş ben anlamıyorum. İyice sinir oldum; bir önsipariş'i bile beceremiyor kimse. Bıraktım hepsini, ön sipariş filan vermiyorum arkadaş
  • vay arkadaş ya :/ bi bizdeuygun.com kaldı oradan mı alsam heryer sıkıntı :D
    Yahu bana niye bu bilgiyi vermiyorlar anlamıyorum..

Adamlara açık ve net 2 soru soruyorum

13 aralık'ta kargolanacak mı ?

sony eurasia - sony türkiye garantili mi ?

Birinde uzun uzun yazmış benim aradığım cevap yok , diğerkinde mağazaya sorucaz diyor..

Mağazaya sorucaz derken ? Hepsiburada getirmiyor mu bu ürünü ? mağaza kim ? mağaza kimmiş öğrenebildin mi hocam sen ?
  • Şu ana kadar önsipariş hikayem;

AMAZON.DE
    Siparişi verdim, bir süre sonra telefon görüşmesi sonucu Ocak sonu kargolanacak bilgisi aldım, siparişi İPTAL ETTİM

HEPSİBURADA.COM
    Sİparişi verdim. Stoklara giriş tarihi 13.12.13 görünürken, sipariş sonrası 31.12.13 oldu. Telefon görüşmesi sonucu siparişimin 31.12.13 olarak ötelendiği bilgisi veridli, siparişi İPTAL ETTİM.

SONYBURADA.COM
    Siparişi verdim, müşteri hizmetleri ile yazışmam ile en geç 16.12.13 tarihine kadar kargolanacak bilgisi verildi. Bir gün sonra siparişim iptal edildi, müşteri hizmetlerinden henüz bir bilgi yok ve websitelerinde PS4 ilanı tamamen kaldırılmış durumda.

Sonuç;
    Allah belasını versin arkadaş

***Güncelleme: sonyburada.com yetkilileri aradı ve detaylı bilgi verdiler. Kapıda ödeme seçeneği ile aldığım için iptal olmuş. Hak verdim ama ne yapayım, kredi kartı kullanmıyorum, yinede saolsunlar en azından bilgi verdiler arayıp. Şuan hiçbir önsipariş şansım kalmadı, artık 13 aralık günü mediamarkt kapısına dikilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FReeStyLeMaSTeR -- 15 Kasım 2013; 10:09:01 >

• Senceru kullanıcısına yanıt
    Dostum hepsiburada müşteri hizmetleri hep otomatik cevap verir. Magaza yetkililileri ürünleri açan satan kişiler. Yani firmalarla irtibat halinde kişiler. Onlara ulaşmak için kategori sorusu sorman gerekiyor. Merak etme ben dile getirdim çok sikayet okudum alanlar merak ediyor diye.Benim gibi 14 ü alanları sordum onlarada 14 ü olacak dediler.31 i alanlar 31inde gelecek dediler. Geri aradım şimdi dahiliye attı keşke dahililerini alsaydım :(
    Adamları arıyorum yetkili birim form üzerinden cevap verecek diyorlar. Cevap veren yetkili falan değil bir halttan haberi yok.

Dahilisini bulabilrsen banada ulaştır allah aşkına çıldırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Şu ana kadar önsipariş hikayem;

AMAZON.DE
    Siparişi verdim, bir süre sonra telefon görüşmesi sonucu Ocak sonu kargolanacak bilgisi aldım, siparişi İPTAL ETTİM

HEPSİBURADA.COM
    Sİparişi verdim. Stoklara giriş tarihi 13.12.13 görünürken, sipariş sonrası 31.12.13 oldu. Telefon görüşmesi sonucu siparişimin 31.12.13 olarak ötelendiği bilgisi veridli, siparişi İPTAL ETTİM.

SONYBURADA.COM
    Siparişi verdim, müşteri hizmetleri ile yazışmam ile en geç 16.12.13 tarihine kadar kargolanacak bilgisi verildi. Bir gün sonra siparişim iptal edildi, müşteri hizmetlerinden henüz bir bilgi yok ve websitelerinde PS4 ilanı tamamen kaldırılmış durumda.

Sonuç;
    Allah belasını versin arkadaş

***Güncelleme: sonyburada.com yetkilileri aradı ve detaylı bilgi verdiler. Kapıda ödeme seçeneği ile aldığım için iptal olmuş. Hak verdim ama ne yapayım, kredi kartı kullanmıyorum, yinede saolsunlar en azından bilgi verdiler arayıp. Şuan hiçbir önsipariş şansım kalmadı, artık 13 aralık günü mediamarkt kapısına dikilirim :)

Hocam benim siparişim iptal olmamış. Kapıda ödeme seçeneği ile ödemesini yapmış olanlarınkini iptal etmişler ama. Aşırı talep varmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 15 Kasım 2013; 13:27:13 >

• Hızlı al ön sipariş çıktı 06,01.2014 tarih vermiş
  • Bende şimdi hepsisony aradım.ön sipariş verenlerden biriyim.
    tam geliş tarihi belli değilmiş
    13 aralık açıkladılar dedim
    lansman tarihi o dediler
    13 aralıkta mağazada sergilemek için 1 adet yollayabilirler dedi
    ama kesin değilmiş.hiç birşey anlamadım vallaha ne yapmaya çalışıyo bu insanlar
  • Ön-Siparişin kavramını bilmiyorlar bu mallar.

Kardeşim Ön-Sipariş demek 1 gün önce garanti teslim etmektir. Sen elinde ki stoğa güvenmeden ne demeye ön-sipariş açıyorsun. Birde 1 ay sonraya gün veriyor öküzler
  • ocağa kadar kimse alamaz Türkiye den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 15 Kasım 2013; 10:55:35 >
  • Ahahahahahahahahahaha

Beyler çok mutluyum. Ben siparişi iptal etti sanmıştım edememişim.

Mailleri kontrol ediyordum. Size Mutlu Bir Haberimiz var başlıklı mail geldi HepsiSony iptal ediyorum

Amazon.de hat eine gute Nachricht zu Ihrer aktuellen Bestellung:

Wir freuen uns, Ihnen mitteilen zu koennen, dass die folgende Ware frueher als angekuendigt verschickt werden kann:

"PlayStation 4 - Konsole[Konsole]"
    Bisheriges voraussichtliches Lieferdatum : 29. November 2013 - 11. Dezember 2013
    Neues voraussichtliches Lieferdatum : 27. November 2013 - 09. Dezember 2013

Weitere Information zu Ihrer Bestellung finden Sie unter "Mein Konto" auf unserer Portalseite (http://www.amazon.de).

(Bitte antworten Sie nicht auf dieses Schreiben, da die E-Mail-Adresse nur zur Versendung, nicht aber zum Empfang von E-Mails eingerichtet ist.)

Freundliche Grüße

• Aynen öyle duruyor... 1 2 tane göstermelik getirecekler (getirdik demek için)

Asıl büyük parti Ocakta gelecek gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Aynen öyle duruyor... 1 2 tane göstermelik getirecekler (getirdik demek için)

bizdeuygun.com u aradım sony 1000 tane getirecekmiş Türkiye'ye adam bana herşeyi anlattı kendi de bekliyormuş alamamiş sony her centera 5 tane dağiticak asıl parti dediğin gibi ocakta ben bizdeuygun.com dan şimdi önsiparişi verirsem 15 ocakta kesin alirsanız dedi ben ocağa kadar almam sıkıntı strese gerek yok y.dişi hariç kimse aralık da alamaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Aynen öyle duruyor... 1 2 tane göstermelik getirecekler (getirdik demek için)

bizdeuygun.com u aradım sony 1000 tane getirecekmiş Türkiye'ye adam bana herşeyi anlattı kendi de bekliyormuş alamamiş sony her centera 5 tane dağiticak asıl parti dediğin gibi ocakta ben bizdeuygun.com dan şimdi önsiparişi verirsem 15 ocakta kesin alirsanız dedi ben ocağa kadar almam sıkıntı strese gerek yok y.dişi hariç kimse aralık da alamaz gibi

Demekki bizdeuygun.comda ayak yapmış bize vay arkadaş :/
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.