Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı haltı gta Vte de yediler. 2-2.5 ay önceden ön sipariş ver , gerizekalılar paranı ön sipariş verdiğin gün çeksinler , para onlarda aylarca dursun sonra oyunun çıkış günü gelsin siparişini iptal ediversinler

daha önce hepsiburada da başıma geldi, usb 3.0 flaş bellek "stokta" yazıyordu satın ala tıklıyorum tedarik sürecinde oldu ve 2 hafta boyunca oyaladılar beni. sonra da MALmışım gibi ürününüz tedarik edilemedi , satış iptal.

iyi taktik aslında. topla ön siparişleri topla paraları ,yatır gecelik faize vs yatırım kanallarına iyi para alırsın . sonra da ürünü iptal et paraları iade et faizi sende kalsın.

Bu oyuna gelmeyin çıktığı gün gidin alın elden. Ben o kadar yıldır oyun oynuyorum mağazalarda çıktığı hafta birbirleriyle sen alcam hayır ben alcam diye 1 kutuyu çekiştiren müşteriler görmedim Türkiye'de.

her konsolumda olduğu gibi gidip elden alacağım.

• ozozca kullanıcısına yanıt
    Sağolasında bir halta yarayacak mı bakalım..

Twitter'dan da yazdım..

Ayıptır ya 2 saat uğraşıp sipariş veriyoruz yaptıkları işe bak..

Adam gibi tüketici haklarımızda yok ki.. Çıksın 13 aralık o ürünü göndereceksin diye dayatsın..

Yarına kadar beklemedeyim.. 48 saatte parayı iade ediyorlarmış zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 14 Kasım 2013; 17:47:17 >
  • Sen ne diyosun ya ?
  • Şu hepsiburada'ya bulaşmayın, verdiğiniz siparişleri de iptal edin derim. Bunların ne müşteri hizmetlerine güvenilir ne garantilerine ne sözlerine. Büyük cihaz almayın buradan. Sony Center'a gider alırsınız 13'ü sabahı.
  • Fiyatı da 1499 liraya yükseltmiş hepsiburada
  • Hepsiburada iyice saçmalamaya başladı

Ürünün stoklara gireceği tarihteki fiyatı, aşağıda belirtilen fiyata göre farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde, ön sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz; ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır. Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenir.

Fiyat : 1.270,33 TL +KDV KDV Dahil : 1.498,99 TL | Peşin fiyatına 12 x 124,92 TL
    *Ürün 31.12.2013 tarihinde stoklarda olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

aynı haltı gta Vte de yediler. 2-2.5 ay önceden ön sipariş ver , gerizekalılar paranı ön sipariş verdiğin gün çeksinler , para onlarda aylarca dursun sonra oyunun çıkış günü gelsin siparişini iptal ediversinler

daha önce hepsiburada da başıma geldi, usb 3.0 flaş bellek "stokta" yazıyordu satın ala tıklıyorum tedarik sürecinde oldu ve 2 hafta boyunca oyaladılar beni. sonra da MALmışım gibi ürününüz tedarik edilemedi , satış iptal.

iyi taktik aslında. topla ön siparişleri topla paraları ,yatır gecelik faize vs yatırım kanallarına iyi para alırsın . sonra da ürünü iptal et paraları iade et faizi sende kalsın.

Bu oyuna gelmeyin çıktığı gün gidin alın elden. Ben o kadar yıldır oyun oynuyorum mağazalarda çıktığı hafta birbirleriyle sen alcam hayır ben alcam diye 1 kutuyu çekiştiren müşteriler görmedim Türkiye'de.

her konsolumda olduğu gibi gidip elden alacağım.

Kesinlikle ben de gidip Sony Bayiinden alacağım her zaman yaptığım gibi, bu uyanıklara geçit yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 14 Kasım 2013; 17:55:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Hepsiburada iyice saçmalamaya başladı

Ürünün stoklara gireceği tarihteki fiyatı, aşağıda belirtilen fiyata göre farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde, ön sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz; ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır. Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenir.

Fiyat : 1.270,33 TL +KDV KDV Dahil : 1.498,99 TL | Peşin fiyatına 12 x 124,92 TL

Ne biçim bir sistemin içinde yaşıyoruz şuraya bak ünlü bir satıcı herkes bilir, güvenilirdir güya yazıklar olsun, razı olan çok nasılsa diyorlar herhalde her dayatmaya!

Hakkınızı arayın arkadaşlar bu terbiyesizliğe kayıtsız kalmayın !!!

• quote:

Şimdide şeymi dicekler acaba bak ucuza aldınız siz bekleyin o tarihi bla bla bla.. ?

Delirecem ya..

Belkide adamların günahlarını alıyorum 13 üne kadar gelecek stok bitti , bize 13'ünde gönderecekler.. Bundan sonraki siparişlerde 31 aralık dediler..

Buda olabilir ama yok yani böyle birşey beklemiyorum bunlardan..

• quote:

Bu da ana sayfası konsol bölümünün, bu ne peki? Hala 13/12/2013 ve 1.399 TL yazıyor burayı unuttular herhalde! Yakında burayı da değiştirirler!

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-3-konsol/department.aspx?categoryId=1200413&sp=brand=sony

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 14 Kasım 2013; 18:01:54 >

• Sahtekar oldular PS4 yüzünden yapacak bir şey yok.

Birde MediaMarkt'tan açıklama geldi

https://twitter.com/mediamarkt_tr/status/400989370548633600/photo/1
  • quote:

Sahtekar oldular PS4 yüzünden yapacak bir şey yok.

Birde MediaMarkt'tan açıklama geldi

https://twitter.com/mediamarkt_tr/status/400989370548633600/photo/1

Bak Mediamarktan da alabilirim orası da iyi ;) ölü piksel çıkan Samsung LCD yi ertesi gün götürdüm hemen yeni sıfır la değiştirmişlerdi 3-4 sene önce ;)
  • Sony Center ve diğer marketlerde de 1500 e çıkmasın da... Kur bahanesiyle...
  • Fiyatlar neden 1499 a yükseldi beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatları gördükten sonra 2-3 ay sonra almaya karar verdim.İlla çıktığı gibi oynamanın bana bir kazandırdığı yok.Kesinlikle indirimler olacaktır.
  • Beyler niye acele ediyosunuz sakin olun bekleyin.Ön sipariş falan filan hem yıpranıyosunuz hem de sinirinizi bozuyosunuz.13 Aralıkta çıksın gidin nerden alıyosanız alın.Herkese yeticek kadar ps4 var merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface6 -- 14 Kasım 2013; 18:34:13 >
  • Twitter'dan genel müdürlerine yazdım. Bakalım cevap verecek mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Twitter'dan genel müdürlerine yazdım. Bakalım cevap verecek mi..

Hepsiburadanın mı?

Ben de Mustada Yiğite yazdım bugün İzmirde 1220TL ye PS4 olayını.
  • Taşkın Mahmut kullanıcısına yanıt
    Aynen HB'nin..
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    Hocam siz n'aptınız? Oyun siparişi verdiniz mi Tronixweb'ten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.