Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Şimdi bende hepsiburada.com'dan sipariş çekeceğim ama beni düşündüren bir şey var bu oyun elimize ne zama ulaşır ? Hepsiburada'nın kargo sistemine güvenmiyorum çok fazal sayıda alışveriş yaptım geç geliyor.

Ben daha önce çok alış-veriş yaptım 1 günde aldım üstad ama hiç ön-sipariş yapmadım

İstanbul'a 1 günde yolluyorlar

Valla sana şöyle söylüyeyim koşu bandından tut kol saatine kadar çok alışveriş yaptım Bursa'da oturuyorum en erken üç günde geldi. Daha önce bende ön sipariş vermedim o yüzden ikilem yaşıyorum.

• nimras kullanıcısına yanıt
    Beklemen lazım. Gelirler 1-2 güne
  • Taşkın Mahmut kullanıcısına yanıt
    Tamamdır..

Teşekkürler..
  • Dağıtım kaynaklı bi sorun olmazsa belirtilen tarihte kargolanır hocam bence değerlendir..

@Recharged
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Beklemen lazım. Gelirler 1-2 güne

hmmm musteri no şifre falan verdiler ama neyse o zaman 1 kaç gün daha bekliycez 2 gun oldu gelemdiler :D teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimras -- 14 Kasım 2013; 16:31:15 >
  • avrupadan alsak 1100 tl gibi bir maliyet var. nakit ve garantisiz olacak.
    tr den garantili 1300tl seviyelerinden alınabileceğini düşünüyorum 12 taksit.
    1399tl daha ihtiyatlı olarak belirlenmiş bir fiyat gibi gözüküyor
  • Hadi hayırlı olsun hocam sanada hoşgeldin önsipariş verenler kervanına, inşALLAH bi sorun gecikme çıkmadan kavuşuruz belirtilen tarihte..

@Senceru
  • PS4 kamera almanya fiyati nedir? Turkiye fiyati nekadar olucak sadece kameranin? Birde sadece kamerayi amazon'dan alsam, gumruge takilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın hocam inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

PS4 kamera almanya fiyati nedir? Turkiye fiyati nekadar olucak sadece kameranin? Birde sadece kamerayi amazon'dan alsam, gumruge takilirmi?

Almanyada kamera bitti. Şu an satışı yok.

@senceru > Tekrardan hayırlı olsun. Baya ucuza geldi cihaz. Oyunlar hazır mı?

Almadıysan mariio128 e yapış bence
    Hocam peki ucuza 2. Kolu nereden alabilrim? Gumrukte sikinti cikmayacak sekilde olursa alicam yanliz, gumrukle ugrasmak istemiyorum

• quote:

Hocam peki ucuza 2. Kolu nereden alabilrim? Gumrukte sikinti cikmayacak sekilde olursa alicam yanliz, gumrukle ugrasmak istemiyorum

Gümrükle uğraşmazsın zaten hocam. Çünkü fiyatı ucuz. 75Euro'ya kadar sıkıntı yok.

Ben amazon.de den aldım Standart kargo ile 60€ ya Kontrolcüyü. Amazon.Com Türkiye'ye kontrolcü satmıyor.

Kamera 55€ ya geldi. Onun da satışı bitti. Erken alanlardan oldum o yüzden mutluyum. Aşırı talep var kameraya.
    60€ baya fazlaymis be :) Turkiye'de satis fiyatlari ne olur acaba ayri ayri kol ve kameranin

• Bu arada n11.comda ön siparişi olan cihazlarda TR cihazlarmış arkadaşlar mail atmıştım.Kararsız kaldım :/
  • quote:

60€ baya fazlaymis be :) Turkiye'de satis fiyatlari ne olur acaba ayri ayri kol ve kameranin

Spotta satılan fiyat DS4 kontrolcü için;

Konsoldunyası.Com da 200TL.

Amazon.De 60 € daha ucuz oluyor bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

PS4 kamera almanya fiyati nedir? Turkiye fiyati nekadar olucak sadece kameranin? Birde sadece kamerayi amazon'dan alsam, gumruge takilirmi?

Almanyada kamera bitti. Şu an satışı yok.

@senceru > Tekrardan hayırlı olsun. Baya ucuza geldi cihaz. Oyunlar hazır mı?

Almadıysan mariio128 e yapış bence

Tronix'ten yapıştırıcam oyunlarıda kardeşliği merak ediyorum. Kardeşlik olacaksa gerek yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: nimras

Bu arada n11.comda ön siparişi olan cihazlarda TR cihazlarmış arkadaşlar mail atmıştım.Kararsız kaldım :/

Hayır değil. Havuz Elektroniği arayıp sorabilirsin. Tahtakale İş Merkezinin alt katında yerleri. Kolunda sıkıntı olan bir abi var orada. Telefonlara da hep o bakar.

0212 526 24 64

n11'deki ilanı arayıp sordum U cihaz diye kendisi söyledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimras

Bu arada n11.comda ön siparişi olan cihazlarda TR cihazlarmış arkadaşlar mail atmıştım.Kararsız kaldım :/

TR cihazları demenin ucu çok açık.. Grey mallarda TR cihazları.. Sony Türkiye - Eurasia garantili mi dediğimde bana oradan gelen cevap TR cihazları..

O yüzden yemeyin , spot cihazda 1399 tl vermeyin..
  • 2.defa aradım adamları bize yazın'dan yazın ürün uzmanlarımız cevap verecek diyorlar..

Sony Eurasia'mı bilmiyor adamlar çağrı merkezinin bir halttan haberi yok. Adama PS4 Ön Siparişi verdim hönkkkk dedi , öbürküne dedim ki ne zaman kargolanır ? dedi ki süper hızlı gönderi yazıyor muyudu üründe ? Dedim ürün daha piyasaya çıkmadı..

neyse en kötü iptal ederiz siparişi sorun değil de..
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim gibi yap 500€ 2 kol kamera oyun al Almanya'dan bir şekilde elden yollasınlar. Kargo gümrük falan derken yitip gier yoksa.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.