Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skylined

hepsisony ile görüştüm , 13 Aralıkta maalesef diyorlar. Çok kısıtlı stok söz konusuymuş.

Tahminimce Aralık sonu gibi alabileceğiz arkadaşlar.

Sony Tr ciddi anlamda çok düşük stoklarla çekiyor ürünü. 13 Aralıkta resmi olarak çıksa bile alamayacağız. Spotlarda yüksekten yada elinde ps4 olan satıcı varsa spot yada değil 1800 TL den falan satar artık.

TEŞEKKÜRLER SONY TR

Düşük stoklarla çekildiği falan yok. Mustafa beye twitter dan sormuştum zamanında bu dedikoduları. Aslı olmadıgını belirtmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

hepsisony ile görüştüm , 13 Aralıkta maalesef diyorlar. Çok kısıtlı stok söz konusuymuş.

Sony Tr ciddi anlamda çok düşük stoklarla çekiyor ürünü. 13 Aralıkta resmi olarak çıksa bile alamayacağız. Spotlarda yüksekten yada elinde ps4 olan satıcı varsa spot yada değil 1800 TL den falan satar artık.

TEŞEKKÜRLER SONY TR

Düşük stoklarla çekildiği falan yok. Mustafa beye twitter dan sormuştum zamanında bu dedikoduları. Aslı olmadıgını belirtmişti.

inşallah öyledir, inşallah Sony bayilerine eksik geri dönüş yapmışlardır. Ama Sony Bayisi bile ön sipariş alamıyorsa ve düşük stok söz konusu diyorsa düşünmek lazım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

quote:

TEŞEKKÜRLER SONY TR

inşallah öyledir, inşallah Sony bayilerine eksik geri dönüş yapmışlardır. Ama Sony Bayisi bile ön sipariş alamıyorsa ve düşük stok söz konusu diyorsa düşünmek lazım :)

ön sipariş alınmamasının sebebi stok değil diye biliyorum. Sony Türkiye 13 aralık tarihinden önce satışa açılmayacak şeklinde talimat vermiş bayilerine diye biliyorum ben.

• Hepsiburada.Com Dan rahatlıkla Ön-Sipariş verebilirsiniz.

Teyit alınmış ve Stok sıkıntısı olmadığı söylenmiştir. 0850 252 40 00

Ben hepsisony.com'dan aldığım için pek bir şey diyemiyorum. Hepsiburada'nın avantajı çok hızlı bir şekilde kargoyla yönlendirmesi..
  • Almanya'dan bundle alıcam bu fiyata :) Hiç gerek yok 1400 liraya çıplak cihazı almaya
  • Ps4 Almanya'dan toplam nekadar geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hepsiburada.com'dan ön sparişi verdim umarım zamanında elime ulaşır.
  • 1400Tl ye geliyor Bundle. Fakat Ön-Siparişler tükendiği için Ocak ayının ortasında sonra teslimat yapılacak.
  • Ana konuda bazı üyeler sony centerlarda 1299tl olacakmış diyorlar. Bu gerçek mi? Eğer gerçekse iptal ederim herhalde ön siparişi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Hepsiburada.Com Dan rahatlıkla Ön-Sipariş verebilirsiniz.

Ben hepsisony.com'dan aldığım için pek bir şey diyemiyorum. Hepsiburada'nın avantajı çok hızlı bir şekilde kargoyla yönlendirmesi..

Sony Eurasia Garantili Mi Peki ??

Sony Türkiye tarafından garantiliyse geçelim siparişi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Hepsiburada.Com Dan rahatlıkla Ön-Sipariş verebilirsiniz.

Sony Eurasia Garantili Mi Peki ??

Sony Türkiye tarafından garantiliyse geçelim siparişi..

Aynen öyle. Sony Eurasia garantili Hepsiburada.Com da satılan. Telefon ile teyit alabilirsin hocam

• Taşkın Mahmut kullanıcısına yanıt
    Telefonla aradım ama bilmiyor telefondaki adam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Ana konuda bazı üyeler sony centerlarda 1299tl olacakmış diyorlar. Bu gerçek mi? Eğer gerçekse iptal ederim herhalde ön siparişi

Yok öyle bir şey

0530 969 46 86 HepsiSony.Com un telefonu.

Aradım ve sordum

"Ben 9 Kasımda ÖnSipariş ile aldım. 13 Aralıtka mağazadan alacağım değil mi? Sorun olmayacak" dedim. "Beyefendi kaç tane stok geleceğini bilmiyoruz ama ödeme alındığı için öncelikli olarak alırsınız tabii ki" dedi. "10 mu gelir 5 mi gelir bilemiyorum ama Almayan kişilere garanti veremiyorum. Ödeme yapan kişiler alacaktır sıkıntısız" diye belirtti.

Ama şüpheniz varsa da muhasebeye söyleyip iptal ettirebilirim demesine rağmen ettirmedim. Sıkıntı yok dedin hocam dedim "evet sıkıntı yok sizin için. içiniz rahat etsin diye iptal ettirebilirim" dedi.

• quote:

Mağara adamı denk gelmiştir hocam sana

Bir bayanla görüştüm teyit alarak söyledi. " İthalat ürünleri satmıyoruz. Sadece Resmi Distribütör ürünleri satıyoruz ve bu da aynı şekilde Sony Euriasia garantili olacak" dedi.
  • quote:

quote:

Bir bayanla görüştüm teyit alarak söyledi. " İthalat ürünleri satmıyoruz. Sadece Resmi Distribütör ürünleri satıyoruz ve bu da aynı şekilde Sony Euriasia garantili olacak" dedi.

Öyleyse iyiyimiş vallahi sipariş geçmeyenler değerlendirsin hemen..

• quote:

quote:

Sana güvendim verdim ön siparişi...

20 TL COCA COLA HEDİYE ÇEKİ

+

100 TL ENPARA İADESİYLE

1283 TL'ye GELDİ KARGO DAHİL..

Hadi hayırlısı..

• Şimdi bende hepsiburada.com'dan sipariş çekeceğim ama beni düşündüren bir şey var bu oyun elimize ne zama ulaşır ? Hepsiburada'nın kargo sistemine güvenmiyorum çok fazal sayıda alışveriş yaptım geç geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

+

100 TL ENPARA İADESİYLE

Hadi hayırlısı..

Adresi veriyim Cola'yı yolla, Ice Tea bitti Evde hastayım yatıyorum dışarıda çıkamıyorum

Şaka bir yana hayırlı olsun üstad. İnşallah 14 ünde teslim olur başlarsın oynamaya.

PSN ID için yeni bir hesap açacağım. Eski hesapları katmak istemiyorum. Orada da TR den ilk alanlar olarak kapışırız multi

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Şimdi bende hepsiburada.com'dan sipariş çekeceğim ama beni düşündüren bir şey var bu oyun elimize ne zama ulaşır ? Hepsiburada'nın kargo sistemine güvenmiyorum çok fazal sayıda alışveriş yaptım geç geliyor.

Ben daha önce çok alış-veriş yaptım 1 günde aldım üstad ama hiç ön-sipariş yapmadım

İstanbul'a 1 günde yolluyorlar
  • quote:

quote:

quote:

+

100 TL ENPARA İADESİYLE

Hadi hayırlısı..

Hocam bende enparayaya uyelik aldım.Telefon açtılar sözsleme imzalatmaya geleceklerdi gelmediler..Ben şu an o hesaba para yatırsam kulanabilir miyim? yoksa sozlesmeyi mi beklemem gerekir???

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.