Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

2.defa aradım adamları bize yazın'dan yazın ürün uzmanlarımız cevap verecek diyorlar..

Sony Eurasia'mı bilmiyor adamlar çağrı merkezinin bir halttan haberi yok. Adama PS4 Ön Siparişi verdim hönkkkk dedi , öbürküne dedim ki ne zaman kargolanır ? dedi ki süper hızlı gönderi yazıyor muyudu üründe ? Dedim ürün daha piyasaya çıkmadı..

neyse en kötü iptal ederiz siparişi sorun değil de..

Valla ben aradım. 5 i tuşladım bir bayan denk geldi. Sitenizde ki Playstation 4 Sony Eurasia garantili midir? diye sordum. Benide bekletti. Sonra "Resmi Distribütör ürünleri dışında ürün satışımız yok. Bu üründe Sony Eurasia garantisinde olacak" dedi. Ama bi Eurasia diyişi vardı koptum o ayrı bir konu Ha bir de hemen satmaya çalıştı siparişinizi alabiliriz gerekirse dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

Kardeş benim gibi yap 500€ 2 kol kamera oyun al Almanya'dan bir şekilde elden yollasınlar. Kargo gümrük falan derken yitip gier yoksa.

Hocam öyle bir imkanım yokki, akrabamız falan yok giden biride yok malesef..
  • O ön sipariş veren 5 kişiye benide ekleyin şimdi gördüm konu açtığınızı
    Ben sakaryada yaşıyorum hepsisony de görmüştüm ps4 ü stoğa girince haber ver bıraktım mail geldi
    bende en yakın sony mağazasına baktım çünkü sakaryada kapandı en yakın gebzeydi aradım mağazayı bi haberler tabi 13 aralıkta olacak mı sizde dedim 1 hafta sonrasında olur dedi.
    bende hemen hepsisonyden siparişi geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

2.defa aradım adamları bize yazın'dan yazın ürün uzmanlarımız cevap verecek diyorlar..

Sony Eurasia'mı bilmiyor adamlar çağrı merkezinin bir halttan haberi yok. Adama PS4 Ön Siparişi verdim hönkkkk dedi , öbürküne dedim ki ne zaman kargolanır ? dedi ki süper hızlı gönderi yazıyor muyudu üründe ? Dedim ürün daha piyasaya çıkmadı..

Valla ben aradım. 5 i tuşladım bir bayan denk geldi. Sitenizde ki Playstation 4 Sony Eurasia garantili midir? diye sordum. Benide bekletti. Sonra "Resmi Distribütör ürünleri dışında ürün satışımız yok. Bu üründe Sony Eurasia garantisinde olacak" dedi. Ama bi Eurasia diyişi vardı koptum o ayrı bir konu Ha bir de hemen satmaya çalıştı siparişinizi alabiliriz gerekirse dedi

Bana sürekli kelime oyunu yapıyorlar..

Sitemizde satılan ürünler üretici ve ithalatçı firma tarafından garantilidir..

İthalatçı firma derken ? dedim bize soruna yazın dedi.. 2 kere yazdım bakalım bekliyorum.

O konuşmanın saatini ve dakikasını ve hangi numaradan aradığını yaz bir yere hocam..

• Ekledim hocam.

@ufukupcu
  • quote:

quote:

quote:

Bana sürekli kelime oyunu yapıyorlar..

Sitemizde satılan ürünler üretici ve ithalatçı firma tarafından garantilidir..

İthalatçı firma derken ? dedim bize soruna yazın dedi.. 2 kere yazdım bakalım bekliyorum.

O konuşmanın saatini ve dakikasını ve hangi numaradan aradığını yaz bir yere hocam..

Sıkıntı yaşamayasın diye şu an yazıyorum üstad.

14/11/2013 15:24 te aramışım ve 6 DK sürmüş görüşme.

• "Ürün 31.12.2013 tarihinde stoklarda olacaktır" diyor Hepsiburada.com
  • *Ürün 31.12.2013 tarihinde stoklarda olacaktır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1200413&Productid=oyunsonyplays4

Bombayı patlattı hepsiburada yılbaşı teslim.
    Sipariş veren arkadaşlar hemen iptal etsin bence.
  • Aynen öyle. Siparişleri alırken 13.12.2013 tü . Şimdi düzenleme yaptılar
  • Ya bunların yatacak yeri yok yemin ediyorum..

Arıyorum tekrar..
  • quote:

Aynen öyle. Siparişleri alırken 13.12.2013 tü . Şimdi düzenleme yaptılar

İlginç; burda yani ana sayfada içeriğine girmeden hala 13/12/2013 yazıyor ???

Bakınız:

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=playstation%204
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Bakınız:

Aynen.

Biz burada arkadaşları yönlendiriyoruz problem yaşamasınlar diye , şimdi ne yapıyorlar.

Hepsiburada kelek yapmıştır alan kişilere

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukupcu

*Ürün 31.12.2013 tarihinde stoklarda olacaktır.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1200413&Productid=oyunsonyplays4

Bombayı patlattı hepsiburada yılbaşı teslim.
    Sipariş veren arkadaşlar hemen iptal etsin bence.

Herkes uyanık olmuş telefon açıp hakkınızı arayın yalan yanlış sipariş toplamaya çalışma uyanıklığı neymiş gösterin!

• Heryerde stok sorunu olacak galiba...
  • quote:

quote:

quote:

Bakınız:

Aynen.

Biz burada arkadaşları yönlendiriyoruz problem yaşamasınlar diye , şimdi ne yapıyorlar.

Terbiyesizlik ama bu yaptıkları insanlar güvenip sipariş geçecek yılbaşından sonraya kalacak!!! Bu uyanık satıcılardan bıktık artık, hakkınızı arayın ben bile zor tutuyorum kendimi sipariş vermediğim halde!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bakınız:

Aynen.

Terbiyesizlik ama bu yaptıkları insanlar güvenip sipariş geçecek yılbaşından sonraya kalacak!!! Bu uyanık satıcılardan bıktık artık, hakkınızı arayın ben bile zor tutuyorum kendimi sipariş vermediğim halde!

Bende vermedim. Hepsisony'den aldım bende ilk açıldığı gün.

Burada insanları yönlendiriyoruz "Şurada çktı , burada çıktı" diye. Şimdi siparişleri toplayıp milletin parasını erken gasp ediyorlar resmen. Daha 1.5 ay var kardeşim dağatacağın tarihe! Alma ön sipariş o zaman!

Resmi olarak 13 Aralıkta Tüm mağazalarda 5 er 10 ar olacağını düşünüyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bakınız:

Aynen.

Bende vermedim. Hepsisony'den aldım bende ilk açıldığı gün.

Burada insanları yönlendiriyoruz "Şurada çktı , burada çıktı" diye. Şimdi siparişleri toplayıp milletin parasını erken gasp ediyorlar resmen. Daha 1.5 ay var kardeşim dağatacağın tarihe! Alma ön sipariş o zaman!

Resmi olarak 13 Aralıkta Tüm mağazalarda 5 er 10 ar olacağını düşünüyorum ben.

Dayanamadım yazdım yorum bölümüne yayınlarlar mı bilmiyorum ; her şeyden haberdarız dedim! Siparişleriniz iptal olacak dedim bakalım ne olacak ;)

Ekran görüntüsü aldım ama yüklenmiyor şu an yüklerim ;)

• Aradım verdim ayarı..

Telefonla dönüş yapacaklar..

Allahtan biliyorum ne mal olduklarınıda ekran görüntüsü aldım sipariş vermeden önce..

Tüketici haklarından tut , genel müdürlerine kadar yazıcam. 13 aralıkta teslim edemiyoruz derlerse iptal edicem siparişi..

Allahtan bunlara güvenip amazon.de'yi iptal etmedim daha..

Yatacak yerleri yok yemin ediyorum..
  • quote:

1400Tl ye geliyor Bundle. Fakat Ön-Siparişler tükendiği için Ocak ayının ortasında sonra teslimat yapılacak.

Normal versiyon kargo dahil nkdr peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aradım verdim ayarı..

Telefonla dönüş yapacaklar..

Allahtan biliyorum ne mal olduklarınıda ekran görüntüsü aldım sipariş vermeden önce..

Tüketici haklarından tut , genel müdürlerine kadar yazıcam. 13 aralıkta teslim edemiyoruz derlerse iptal edicem siparişi..

Allahtan bunlara güvenip amazon.de'yi iptal etmedim daha..

Yatacak yerleri yok yemin ediyorum..

Tebrik ederim arkadaşım kendimi zor tuttum sipariş vermediğim halde, yorumda yaptıkları ayıbı anlattım ama yayınlamazlar herhalde ekran görüntüsü aldım yorum yazarken ama nedense konulmuyor şu an,

Tekrar tebrikler, hakkımızı arayalım, artık hiç bir şey eskisi gibi değil her zaman uyanık olacaksın!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.