Şimdi Ara

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
6
Favori
17.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Kargo masrafın ne olur bilemiyorum. Gönderecek olan arkadaşın sana bilgi verir. Vergi olarak %20 ile beraber ufak bir bedel alıyorlar 3-5 TL gibi. Başka da bir masrafın olmaz.

Peki hüsnü kargoyu neylen gönderdiler.Fedex, ups falan gönderse ne kadar tutuyor.

Sakın UPS, FEDEX ve DHL ile göndermesin gereğinden fazla masraf çıkarırlar valla belli olmaz. USPS ile göndersin Amerika posta servisi. Takipli gönderi ile en uygunu hemde hızlıdır. Sorunsuz gelir.

2 makine de gelir mi?

• PS4 beklerken iphone uygulamasına göz gezdirin süper yapmışlar

· See what your friends are playing, compare trophies, and view your profile or recent activity.
    · Chat with your friends; receive notifications, game alerts, and invitations, and then use your mobile device as an on-screen keyboard for your PS4 system.
    · Browse PlayStation Store, pick-up the latest hit games and add-ons, and then push them to your PS4 system so they are ready when you get home.
    · Take advantage of the in-app second-screen features, when available, for greater challenges and control.
    · Quickly access PlayStation system guides, manuals, and PlayStation.Blog.

A Sony Entertainment Network account and PS4 system are required to use all of this application's features.

http://www.iclarified.com/35743/sony-releases-playstation-4-companion-app

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 13 Kasım 2013; 13:16:33 >

• Biraz pahalı oldu gibi, biraz beklemekte fayda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kargo masrafın ne olur bilemiyorum. Gönderecek olan arkadaşın sana bilgi verir. Vergi olarak %20 ile beraber ufak bir bedel alıyorlar 3-5 TL gibi. Başka da bir masrafın olmaz.

Peki hüsnü kargoyu neylen gönderdiler.Fedex, ups falan gönderse ne kadar tutuyor.

Sakın UPS, FEDEX ve DHL ile göndermesin gereğinden fazla masraf çıkarırlar valla belli olmaz. USPS ile göndersin Amerika posta servisi. Takipli gönderi ile en uygunu hemde hızlıdır. Sorunsuz gelir.

2 makine de gelir mi?

Ne bileyim olm Ayrı ayrı göndersin

• arkadaşlar ben de aleti zorlu centerda sony varmış ordan alacam sabah altıda kapısına dayanacam oranın orada bulamazsam kanyona saldıracam ama o gün illa ki alacam bir alet fena heyecanlıyım uyku falan kaçıyor o derece

fakat oyun olarak ne yapacaz trde bu oyunlar yok satışta şimdi aleti alıp menüsünde gezinip durmayalım boş yere ben oyun da istiyorum
    o dediğiniz sitelere güvenemiyorum yurtdışından geldikleri için tedirgin oluyorum açıkçası
  • yazdığım mesaj gitmiş yaa. arkadaşlar kısaca sorayım bu mario sitesi iyimiş gerçekten şimdi inceledim ben de orada sipariş bölmünde paypala aktarıp kart bilgileri sorduğu yerde adres giriyoruz sonra sipariş tamamlanıyor mu nasıl oluyor alan arkadaşlar o bölümü anlatırsa çok iyi olur gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

arkadaşlar ben de aleti zorlu centerda sony varmış ordan alacam sabah altıda kapısına dayanacam oranın orada bulamazsam kanyona saldıracam ama o gün illa ki alacam bir alet fena heyecanlıyım uyku falan kaçıyor o derece

fakat oyun olarak ne yapacaz trde bu oyunlar yok satışta şimdi aleti alıp menüsünde gezinip durmayalım boş yere ben oyun da istiyorum
    o dediğiniz sitelere güvenemiyorum yurtdışından geldikleri için tedirgin oluyorum açıkçası

1400 TL verirken tedirgin olmuyorsan, bence sakınce online alışverişini yapabilirsin ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yazdığım mesaj gitmiş yaa. arkadaşlar kısaca sorayım bu mario sitesi iyimiş gerçekten şimdi inceledim ben de orada sipariş bölmünde paypala aktarıp kart bilgileri sorduğu yerde adres giriyoruz sonra sipariş tamamlanıyor mu nasıl oluyor alan arkadaşlar o bölümü anlatırsa çok iyi olur gerçekten

Kartta para aktarmıyorsun. Paypal'a kart bilgilerini gir tutarı zaten çekiyor direkt. Mariio128 gibi güvenilir bir site bulamazsın. Adamlar çılgın satıcı. Sorunsuzca oyunlar alabilirsin. Benimkisi yolda şu anda Fifa 14 , BF4 ve Assasins Creed. Zaten gümrükte sorun olmuyor. Ama adamlar yine de olmasın diye TOY 10$ faturası kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

quote:

yazdığım mesaj gitmiş yaa. arkadaşlar kısaca sorayım bu mario sitesi iyimiş gerçekten şimdi inceledim ben de orada sipariş bölmünde paypala aktarıp kart bilgileri sorduğu yerde adres giriyoruz sonra sipariş tamamlanıyor mu nasıl oluyor alan arkadaşlar o bölümü anlatırsa çok iyi olur gerçekten

Kartta para aktarmıyorsun. Paypal'a kart bilgilerini gir tutarı zaten çekiyor direkt. Mariio128 gibi güvenilir bir site bulamazsın. Adamlar çılgın satıcı. Sorunsuzca oyunlar alabilirsin. Benimkisi yolda şu anda Fifa 14 , BF4 ve Assasins Creed. Zaten gümrükte sorun olmuyor. Ama adamlar yine de olmasın diye TOY 10$ faturası kesiyor.

tek çekim mi paypaldan

• quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

quote:

tek çekim mi paypaldan

Her yerde tek sorduğun şey taksit oluyor mu sorusu.

Evet bunların hepsi tek çekim. Yurtdışında taksit olmaz. Taksit istiyorsan bankanı arayacaksın komisyonunu verip taksit yaptıracaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neogaf81

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neogaf81

Admin e sesleniyorum .

Bu ne başlık bu ne lahana turşusu ? Nerde Türkiye ön siparişi başladı ??? TR de hiç bir yer ön sipariş almıyor .
    Amazon TR açıldı da bizim mi haberimiz yok

Amazondan bahseden kim? Hepsisony.com satışa sunduğu gün açıldı başlık. Şu an önsipariş stokları bittiği için satışları yok. Amazon sorularına da içtenlikle cevap veriyoruz daha önce alış-veriş yapmış olanlar olarak...

Ayrıca dün de yazmışsın başlığı değiştirin diye. Konuya girmek zorunda değilsin. Biz alanlar olarak burada siparişleri konuşuyoruz. Sen alamadıysan bizim suçumuz değil..

Başlık düzeltilmeye açık bir satır girişidir forumda . Önsipariş falan yok . Başlığı düzelt insanları yanlış yönlendirme. Hala ısrar ile söylüyorum
    TR de önsipariş falan yok . Amazon vs ise başlığı değiştir TÜRKİYE ÖN SİPARİŞ miş ne alaka ! Allahtan kork ! Burası BEDAVA REKLAM yeri değil !!

La havle vela kuvvete illa billa aleyhülazim!

Ne reklamı bire kardeşim! Konunu başlarını oku bakıyım kimler almış gör! Ben reklam yapıyor olsam kendim neden satın alıyım manyak mıyım? Git başka yerlerde tartış!

Türkiye Ön Siparişleri Başladı (Playstation 4) Hepsiburada.Com

• Veremezsin çünkü stok yok denen bir şey var bilir misin?

Stok olmadığında alınamaz. Adamlar Ön Siparişi kapamışlar ben ne yapayım? Değiştirmiyorum başlığı ve diğer ön sipariş ekleyenleri koyuyorum..
  • beyler tartışmanızı bölmek istemem de bu mario128 de oyunlarda parantez içinde US yazıyor. bizim için oynamada falan bir problem olur mu bunlar? ona göre ben de sipariş geçecem
  • quote:

beyler tartışmanızı bölmek istemem de bu mario128 de oyunlarda parantez içinde US yazıyor. bizim için oynamada falan bir problem olur mu bunlar? ona göre ben de sipariş geçecem

Yok hocam olmaz. US oyunlar için USA PSN hesabın olmalı eğer DLC alacaksan. Mesela Fifa14 te Fifa Points TR hesabın ile alamazsın. Ama USA hesabın ile alırsın.

Onun dışında rahat rahat oynarsın oyununu. Bende US oyunlar aldım. DLC ile hiç mi hiç işim olmayacak. Ama olursa diye Playstation'da USA hesabı açıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 13 Kasım 2013; 15:19:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

ön sipariş yok diyen arkadaş bak aşağıdaki linkte ön sipariş alıyor şu an :

http://www.n11.com/sony-ps4-playstation-4-oyun-konsolu-P16669471?cid=601003_KOT-BR-oyun_playstation-4_C767&gclid=CNOr85zA37oCFY5Q3godRkIASg

havuz elektronik

• quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

quote:

http://www.n11.com/sony-ps4-playstation-4-oyun-konsolu-P16669471?cid=601003_KOT-BR-oyun_playstation-4_C767&gclid=CNOr85zA37oCFY5Q3godRkIASg

havuz elektronik

evet muhtemelen spot ürün ama ön sipariş vermek isteyenler için alternatif olabilir diye koydum.

• quote:

Aynen hocam. Ben problem olmasın diye tüm siteleri de ekledim.

Sende almıştın yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım yerden. Konuya ekledim o yüzden

Havuz Elektronik spot satıyor ama nihayetinde ön sipariş alıyor. Ayrıca Bizdeuygun.Com da SonyTR olarak satıyormuş. Sadece taksite vade farkı alıyor 70TL lik.

• Bu arada ps4 1,50 update i yayınlanmış şu an indirebiliyorsunuz konsol çıktığı gün aşağıdaki özellikler eklenecek bu update ile

http://blog.us.playstation.com/2013/10/25/ps4-system-software-update-1-50-details/
  • quote:

quote:

Aynen hocam. Ben problem olmasın diye tüm siteleri de ekledim.

Sende almıştın yanlış hatırlamıyorsam benim aldığım yerden. Konuya ekledim o yüzden

Havuz Elektronik spot satıyor ama nihayetinde ön sipariş alıyor. Ayrıca Bizdeuygun.Com da SonyTR olarak satıyormuş. Sadece taksite vade farkı alıyor 70TL lik.

evet hocam selam bende hepsisony den vermiştim siparişi. Öbür arkadaşın dediği doğruysa şanslı 5 kişiden ikisi biziz bu durumda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.