Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, kaç kişi Türk psn kullanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 11 Haziran 2009; 2:41:50 >
  • buda eminim Apple ın Itunes Store Turkey gibi bişey olucaktır yani çok az şey almamıza izin verilcek ve filmlerden tutun dizilere kadar indiremiycez sadece türk psnlerden oyun alıcaz o kadar benim düşüncem bu gerçi bana kalırsa us psn e devam ordanda alınıyo nasılsa bütün herşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 11 Haziran 2009; 4:40:42 >
  • Arkadasim olmaz diyorsunda ps3 urun mudurunun agzindan ben kendim de duydum acilacagini..

quote:

Orjinalden alıntı: pesx

türkiye psn olamaz arkadaşlar sony firmasının böyle bi açıklaması yok,3.şahısların söyledikleri zaten olamaz.
    öyle olsa alman psn ,fransa psn çoktan çıkmış olmalıydı.hayale kapılmayın zaten türkiyenin oyun satışlarından sony hiç memnun değil.yunanistanda bile türkiyenin 10 katı oyun satılıyormuş.
    biz orjinal oyunu bile çinden ,shoptolardan getirtirsek daha çoook türkçe oyun bekleriz.
  • Bence hemen inanmayın resmi bir kaynaktan duymadıkça geçerli değildir sonra xbox türkiyeye gelecek muhabbetine dönmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

Arkadaşlar, kaç kişi Türk psn kullanıyor acaba?

Ben kullanıyorum.
    @THX,Xbox muhabbetine dönerse yandık desene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JohnConnor310

buda eminim Apple ın Itunes Store Turkey gibi bişey olucaktır yani çok az şey almamıza izin verilcek ve filmlerden tutun dizilere kadar indiremiycez sadece türk psnlerden oyun alıcaz o kadar benim düşüncem bu gerçi bana kalırsa us psn e devam ordanda alınıyo nasılsa bütün herşey.

Hocam bildiğin gibi çoğumuz oyunları shopto'dan alıyoruz. usa psn olayı da çıkmaz sokağa giriyor böylece.
  • quote:

ben Türk psn kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipru81

quote:

bende
  • Arkadaşlar Türk psn konusunda sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim. Ben ingiltere psn kullanıyorum. Keşke en başta yapsaydım ama akıl edemedim o zamanlar, ve şimdi Türk psn almaya karar verdim. Ancak, şöyle bir sorun var; elimdeki oyunlar arasında en fazla online takıldığım oyun Killzone2 ve uzun uğraşlar sonucunda kastmış olduğum bir rütbe var. Şimdi, Türk psn'ye geçersem bu rütbe tarihe karışacak, tekrar kasmak zorunda kalacağım(Allah korusun!) Türk psn alıp diğer oyunlarımda Türk psn ile devam edip, sadece Killzone2 için İngiltere psn kullanmaya devam etsem mi? Yoksa uğraşmaya değmez mi? Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen
  • bence değmez öyle devam et sadece ek paketleri türk psn den alırsın..ben öyle yapıcam..bu saatten sonrada kimse geçmez zaten sadece ek paket için kullanılır türk psn...
    quote:

Arkadaşlar Türk psn konusunda sizlerle fikir alışverişi yapmak istedim. Ben ingiltere psn kullanıyorum. Keşke en başta yapsaydım ama akıl edemedim o zamanlar, ve şimdi Türk psn almaya karar verdim. Ancak, şöyle bir sorun var; elimdeki oyunlar arasında en fazla online takıldığım oyun Killzone2 ve uzun uğraşlar sonucunda kastmış olduğum bir rütbe var. Şimdi, Türk psn'ye geçersem bu rütbe tarihe karışacak, tekrar kasmak zorunda kalacağım(Allah korusun!) Türk psn alıp diğer oyunlarımda Türk psn ile devam edip, sadece Killzone2 için İngiltere psn kullanmaya devam etsem mi? Yoksa uğraşmaya değmez mi? Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen

• trophy yada rütbe umrumda değil türk psn çıksın hemen daha önceden almış olduğum türk accountumdan devam edeceğim. o accountla bugüne kadar hiç oynamadım öylesine açmıştım ama türk psn çıksın ordan oynayacağım. madem türk psn açılacak destek olmak lazım
  • bence sony türkiyeye mail atıp net ve doğru bi cevap almak lazım. bir videoya bağlı kalmasak
  • arkadaşlar ya türk psn çıkacak yada bütün psnler tek bir ağda toplanacak ve bütün ülkelerin kredi kartları kabul edilecek. bu iki ihtimalden biri mutlaka olacak. nedenini daha önce de açıkladım ama tekrar söyleyim sony yeni psp go aletini çıkarack ve bu alette umd disk olayı yok ve oyunlar psn store da satılacak. eğer sony, psp go yu türkiyede garantili olarak satacaksa alan kişilere oyun temin etmek zorunda bu yüzden mecburen ya türk psn çıkaracak yada ikinci ihtimal olacak bütün ülkelerin kredi kartlarını kabul eden tek bir ağ olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 11 Haziran 2009; 20:46:10 >
  • Aslinda ikinci secenek daha güzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

quote:

quote:

bende

Ben de Türk Psn kullanıyorum.Sanıldığı gibi az değil bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

quote:

quote:

quote:

bende

Ben az olduğunu düşündüğümden sormadım hocam Ben de Türk psn'ye geçsem mi karar vermek için sordum. Ama işin ucunda Killzone2 rütbem var...

• Bende yetkilinin ağzından duydum Türkçe PSS açılacağını adamlar bazı sponsorluk işleri için sürekli bizim firmaya gelip gidiyorlar, kaldı ki o bir videoya bağlı kalmasak dediğiniz adamları tanımıyorsunuz galiba, ikisi de ülkenin en önde gelen Teknoloji editörleri olmakla birlikte Sony üst düzey yönetimi ile neredeyse kanka olduklarını ben biliyorum. Sonyciler işleri olmasa bile çay kahve içmeye uğrayan adamlar bunlar herhalde kafadan sallayacak halleri yok.
  • Oyun satmak için düzenleme yapıyorlarsa yuh artık hiç gelmesin, ben kendi adıma konuşayım kesinlikle KK ile PSN, LİVE gibi online işlem yapmam..... Bu şu demek değil internetten alışveriş yapmam..tüm alışverişlerimi internetten yaparım PC donanım vs.vs.... gibi elektronik cihazlarda ama bu tip oyun indirme işi bana hiç mantıklı gelmiyor, ben arkadaşıma giderken oyunumu yanımda alıp götürüp oynamak isterim oyunlar pahallı olduğu için biz mümkün mertebe aynı oyunları almamaya gayret gösteririz, o farklı bi oyunu alır, ben farklı sonra kendi aramızda takas yapar bitirir ve iade ederiz tekrardan işte bu yüzden koca makinayı sırtıma alıp gitmek saçma oluyo....

Ama ilgilenen bu tür işlemleri yapan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 12 Haziran 2009; 12:08:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

quote:

quote:

quote:

bende

bende

• Artık ben de Türk psn kullanıyorum. Gerekli bilgi imzamda yazıyor. İsteyen eklesin arkadaşlar(önceden ekli olanları, zaten ben ekledim)

Not: Bugüne kadar kullandığım İngiltere psn'yi Killzone2 için kullanmaya devam edeceğim. Bunun dışında herşeyi yeni psn ile oynayacağım(sanırım)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.