Şimdi Ara

***Türkiye PlayStation Store*** (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
1
Favori
81.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-FI

yavaşlık arada bir oluyor server larla alakalı bişey senle ilgisi yok mesela bende dün hızlıydı şuan bi yavaşlama var , düzelir ama...

SANAL KART olmuyor galiba... normal kredi kartı ile alışveirş yapıyoru mhatta bugün 2 oyun satın aldım hiç problem yok. TR PSN de alışveriş gayet iyi fakat USA ve UK PSN lerde alışverişte sıkıntı var kart seçiyor hep HSBC istiyor bende TR kullnaıyorum diğer kartlar için.

PNS den bende çok alışveriş yaptım hepsinde sanal kart kullandım. bunlarla ilgili neden para çekmediğini öğrenmek istersen bankanın telefon mankacılığından sordur. bende uzun süre alışveriş yapamamıştım sonra bankayı aradım limitim yetmediğini öğrendim 10 tl lik arış veriş yapıyorsan sanal karta 15-20 tl yükle sorun çıkmıyor ozaman. TL olarak gözüküyor tüm ürünler ama sanırım dolar olarak hesaplanıyor 0.küsür lük farklar olabiliyor.

• herkese merhaba..

ps store dan herhangi bi oyun-tema vs. almak için kredi kartı bilgilerini vermek yeterli midir?

ve kredi kartıyla hesaba belli miktar yükleyip istediğimiz kadarını istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz?

dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı? ilk defa deneyeceğim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: My__MaGe

herkese merhaba..

ps store dan herhangi bi oyun-tema vs. almak için kredi kartı bilgilerini vermek yeterli midir?

ve kredi kartıyla hesaba belli miktar yükleyip istediğimiz kadarını istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz?

Sadece kart bilgilerini ver ve alacağın içeriğin veya oyunun ücreti kadar cüzdana(wallet) para ekle, direk cüzdana para yüklemeyip, harcayacağın kadar da yükleyebilirsin.Eğer önceden para yüklersen cüzdana, istediğin zaman istediğin kadarını harcayabilirsin, sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gkhannn

quote:

herkese merhaba..

Sadece kart bilgilerini ver ve alacağın içeriğin veya oyunun ücreti kadar cüzdana(wallet) para ekle, direk cüzdana para yüklemeyip, harcayacağın kadar da yükleyebilirsin.Eğer önceden para yüklersen cüzdana, istediğin zaman istediğin kadarını harcayabilirsin, sorun olmaz.

teşekkürler..
    dün angry birds ü aldım.. sizin tavsiyeleriniz var mıdır?

• arkadaşlar ben psn card almak istiyorum nasıl ve nerden alabilirim ankarada oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhannn

quote:

herkese merhaba..

+1 bide en az 10 TL min çekebiliyorsun karttan walleta bunu unutma

@John Cena: PSN Card TR de imkansız bulamazsın fakat gittigidiyorda falan var belki. zaten TR PSN de psn card desteği yok daha değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 6 Şubat 2011; 19:52:31 >

• kredi cartı deniyorum olmuyor psn card bulamadım ben ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: john cena 1997

kredi cartı deniyorum olmuyor psn card bulamadım ben ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun

hangi kartı denedinde olmadı TR PSN kullanıyorsan olması lazım tabii net alışverişine izni varsa bankanın
  • master card kullanıyorum ama benim hesabım tr değil o yüzden mi ????
  • Turkiye psn storedan alisveris yaparken hesabiniza tanittiginiz adres bilgilerinizin, bankanizda kayitli olan adres bilgilerinizle birebir ayni olmasi kazim. Mesela ben internette her zaman kullandigim kartimla bizim storeda ilk denememde alisveris yapamadim. Sonra bankami aradigimda posta kodumun olmasi gerekenden farkli sekilde kayitli oldugunu ogrendim. Psn hesabimdaki posta kodunu bankadan aldigim bilgiyle degistirince sorunum duzeldi, bilginize...
  • ya insanlar ne kadar cesur her yere kredi kartı bilgilerini veriyorlar.işim olmaz sanal alış verişle gider oyunumu alırım mağazadan yoksada almam
  • PSN TR, sanal kart yada paypal kabul ediyor mu?
  • hayır sanırsam adresi yanlış yazdım
  • @nekbey: hayır PAYPAL desteği yok

@dermeister01: kardeş ister inan ister inanma bu internet alışverişi (güvenilir siteler ve güvenilir şirketler dahilinde) dünyanın en güvenli alışverişdir. bunu herkes bilir .. benzinciye gittiğinde yada kebapçıdan bişey aldığında kredi kartından yaptığın ödeme en tehlikesidir adam orda kartın bireir kopyasını çeker kafanı ağrıtır sonra

@mikelanj: SONY ile görüştüğümdede bana aynısnı söylemişti teknik eleman fakat ben TR de yaşamadığım için o bilgileri tanıdğın adresidnne aldım ve hiçbir sorun yok alışverişlerimde

@john cena 1997: hesabın TR PSN olsunki türkiyedeki kartları desteklesin master visa fark etmez

• tr ama olmuyo adres derken neyi yazıcaz posta koduna ne yazcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nekbey

PSN TR, sanal kart yada paypal kabul ediyor mu?

3d secure var artık. Sanal kartın hiç bir anlamı kalmadı. İnternet üzerinden yapacağın her alışveriş için cep telefonuna şifre geliyor ve bu şifreyi girdiğinde kredi kartından çekim yapılabiliyor.
    Dünyanın en güvensiz internet sitesinden 20000 TL limitli kredi kartınla bile alışveriş yapabilirsin. Sonuçda kredi kartının tüm bilgilerini ele geçirselerde harcama yapamayacaklar çünkü cep telefonu sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: john cena 1997

tr ama olmuyo adres derken neyi yazıcaz posta koduna ne yazcaz

yok artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01
    ya insanlar ne kadar cesur her yere kredi kartı bilgilerini veriyorlar.işim olmaz sanal alış verişle gider oyunumu alırım mağazadan yoksada almam

beyler sakın ps store kredi numaranızı vermeyin.sony sizi dolandıracak
  • selam arkadaşlar psn card satan yer varmı lütfen çokk acil !!! ankarada oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01
    ya insanlar ne kadar cesur her yere kredi kartı bilgilerini veriyorlar.işim olmaz sanal alış verişle gider oyunumu alırım mağazadan yoksada almam

beyler sakın ps store kredi numaranızı vermeyin.sony sizi dolandıracak

öyle bir yazdınki şaka olduğunu anlamaynalr çıkabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.