Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan457

Xbox game pass'a şöyle bir baktım da olum adamlar NBA 2k20'yi getirmiş.. yuh dedim gerçekten.
    ps4'ü abonelik biter bitmez çöpe atıyorum valla boşuna konuşuyoruz Xbox>ps çöpü
    atacağınız çöpün konumunu verir misiniz
  • Birkaç gün sonra indirimler gelebilir, biraz sabredin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

"Ben Xbox'a geçerim" diyenleri samimi bulan var mı gerçekten? Çünkü bundan 1-2 sene önce belliydi oyun fiyatlarına zam gelince ne oldu unutuldu kaldı öyle, bu da muhtemelen öyle olacak. Adamlar bir Gow teaser gösterir, bir Ps 5 gösterir yine "ama exc" deyip gider satın alırlar. Bak Microsoft ne dedi "tv, tv, tv, internet mecbur, ikinci el yok" dedi diğer ülke oyuncuları öyle bir tepki koydular ki Xbox markası çökme noktasına geldi şimdi Microsoft baya oyuncu dostu konumuna geldi. İndirim yapan yerleri talep etmeliydiniz arz talep meselesi.
    PlayStation markası bu hareketle benim için bitti.

En az 5K gözüm kapalı PS5'e verecektim,

Her sene PS Plus alacaktım,

Her sene en az 20 oyun alacaktım,

Bunların hepsini PS4 döneminde yaptım.

Tatlı paramı Xbox'a harcayacağım artık.

- in-game alışverişlerimi söylemiyorum bile.

• Evet gençler, bugün itibarıyla "Xbox Fanboy"u ilan ediyorum kendimi.

İzlemeyenler varsa hâlâ, bir video bile yayınlamaktan aciz bu firmaya inat, ürününü çıkarıp masaya vuran Microsoft'a teşekkürlerimi sunuyorum;

• Uyeligimi uzatmayacagim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: j0ffline

Hocam kurban olsunlar git yaz işte şunu Support.playstation.com'a. Sen olursun sallamazlar ben olurum sallamazlar ama yüzlerce benzer mail gelince ne haltlar çeviriyor bu TR dekiler der bi kontrol ederler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Bekleyip görülecek bir durum yok hocam bu nesil nasılsa gelecek nesilde öyle olacak. İnternet tarafı piyasanın azınlık kısmını oluşturuyor, bugün eve kapanan bir baba çocuğuna yine oyun satın almak zorunda. O yüzden "yok Xbox'a geçerim" falan muhabbeti kuru sıkı bence, gerçekten tepki gösterenler zaten hayatını o tepkiye göre şekillendiriyor.

Sanmam hocam. Dediğin gibi bir kitle var hep aynı takılan yenilikten uzak duran. Ama herkes için bu geçerli değil.. Ben öğrenciyken Heavy Rain için PS3 alabiliyorken şu an öğrenci değil çalışan, geliri olan biri olamam ve elimde ps4'ün en iyi konsolu olmasına rağmen dijital oyununu almaya çekiniyorum, çünkü o para etmez. Kralına vermem 430TL. Haklısın seni inandıramam da ben cidden çok ama çok uzun süre TR PSN'e ve haliyle konsoluna bulaşacak değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: justicest

Şimdiden böyleyse PS5 oyunları ne kadar olur tahmin bile edemiyorum...

Hemen tahmin vereyim. Dolar 9TL olursa yıl sonu PSN TR onu 12.. Yok 13.5TL olarak alır 60 dolardan hesap et işte hocam.. Ve bize kit eee yani sunar :) Biz derken temsili, daha TR PSN'e bulaşanı şey yapsınlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

Max 36 aya kadar live gold alabilirsin. Üstüne 1 aylik ultimate yapistirinca 37 aylik gamepass ultimate sahibi oluyorsun

Ama bunu bir hesapta tek sefer yapabilirsin. 3 yil bitince yeni hesap açıp yeniden yapacaksin

Senin ciğerini yirim. 8-9 ay önce de alakasız bir konuda senden gold'un 3 aylığının 5TL'ye düştüğünü öğrenip kapmıştım.
  • felaket felaket felaket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Evet gençler, bugün itibarıyla "Xbox Fanboy"u ilan ediyorum kendimi.

İzlemeyenler varsa hâlâ, bir video bile yayınlamaktan aciz bu firmaya inat, ürününü çıkarıp masaya vuran Microsoft'a teşekkürlerimi sunuyorum;

xbox işi bitirdi. sony bile şimdiden kabul ediyor geride kaldıklarını

japonlar hep böyle bir dönem kar edince sonunda batırıp sonraki dönem yine çıkışa geçiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak hangi adrese mail atabiliriz arkadaşlar, ben kendimce kısa bi metin hazırladım support@playstation.com mudur muhattabımız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Times

atacağınız çöpün konumunu verir misiniz

Alıntıları Göster
    Sahibinden.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Underrated

tam olarak hangi adrese mail atabiliriz arkadaşlar, ben kendimce kısa bi metin hazırladım <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=142511879&url=mailto:support@playstation.com" data-href="mailto:support@playstation.com">support@playstation.com</a> mudur muhattabımız?

evet hocam bu support.playstation.com
  • psn'ye ingilizce yazdım. en azından tepki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otakaso

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: qeruben

Ben uk mail adresine fena salladım. Ortalık kaynıyor Türkiye de boykotlar başladı gibisine. Herkes mail atsın bilmeyen translate den çevirsin. Bu ne zaten daha da almam ps ile ilgili bişet</blockquote>

valla adamlar 100 milyon satmış 1 2 milyon türkleri görmezden gelirler gelecek nesilde de aynı şey olacağını düşünüyorlar görecez !

Ozaman çekilip gidecek reis bu iş böyle olmaz biz burda ticaret yapıyoruz çocuk değiliz tüketiciyiz hizmet görmek istiyoruz bu işin fanlık veya sevgiyle alakası yok tamamen ticaretle alakalı benim tek alım kaynağımı kapatmışsın ne yapmamı bekliyorsun nefes almam için gerekli bir alet değil bir şey değil atarım çöpe 4-5 ayrı alternatifinden devam ederim sen bu pazara girerken bir kitle bir amaç belirlemiş olman lazım ülke şartlarını göz önünde bulundurarak biz öyle avrupa gibi nüfüsü yaşlanan ülkede değiliz kafalaya bilecekleri bir çok genç mevcut yeni nesillerde bu teknoloji bağımlılığı dahada artacak bunlar potansiyel müşteri demek kaç milyonluk ülkeyiz evet ekonomi ve alım gücü iyi değil ama bunu fırsata çevirmek yerine gene kösteklik yapıyorlar. müşteri kazanmaya değil itmeye çalışırlarsa bu değirmen dönmez zaten zor alan tüketici hiç alamaz.Madem bir iş yaptın girdin bu pazara bari elinde olan adamlara hizmet götür onlarda yaa alacak olanlara ya şu konsol çok iyi şu kadar iyi fiyata oynayabilirsin desin onlarda çekilmek zorunda kalacak galiba en iyiside böyle olacak sorun sony değil "kime göre neye göre pahalı kafasındakiler"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarya01 -- 22 Mart 2020; 22:3:28 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• PS Store yönetimi de TR'lidir. Yabancı yönetici olsa böyle olur muydu tabii ki de olmazdı. Çıkarcılığımızı her platformda göstermemiz gerekir tabii ki de. Hadi eyv.
  • bu ne gümbürtü yav :D arkadaşlar bir hata olmuştur bu insanlar para kazanmak istemezmi düzelir internet bile doğru düzgün çalışmıyor yoğunluktan
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    kulak arkamız kaldı hocam, yoksa Sony on numara firma hepimizi ayakta ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Alıntıları Göster
    Tüketici bilincimizin oluşması gerekiyor hocam, şirketin ismi Microsoft, Sony, Nintendo, Ubisoft, Activision olması önemli değil para bizde güç de bizde bu kadar aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 22 Mart 2020; 22:16:21 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.