Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Fanboyluk değil ki gayet objektif yorum yaptım. Sonynin bana hiçbir katkısı yok yani sonuçta Ben de zeldayı,smashi falan oynadım ve bunlar benim favori oyunlarımdan. Hiçbir zaman kötülemedim veya karşılaştırmadım senin gibi.xbox almak saçmalık da demedim ki. Hatta sadece online seven oyuncular için xbox daha mantıklı diyorum genelde.iki de bir fanboy muhabbeti demişsin ama mesajda nerde gördün anlamadım açıkçası.

Gerçekleri söyledim. Faydaya yönelin diyorsun işte ben de onu demeye çalışıyorum. Herkes hem pc ve birkaç konsol alamıyor. Çoğu kişi sadece 1 tanesini alabiliyor. Bu yüzden xbox yerine ps4 daha mantıklı diyorum. Pc de çok pahalı,o başka konu.

20 oyunun 7 si ps3 oyunu doğru. Ama bu, bu oyunları sadece ps'te oynayabileceğin gerçeğini değiştirmez. Heavy rain ve beyond two souls da her yerde yok, sadece ps ve ps'te var. 20 oyun az buz bir fark değil ve dediğim gibi bazıları gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan.

Alıntıları Göster
    böyle bir zamanda bizim ülkeye özel olarak indirimleri kaldıran ve açıklama yapma gereği duymayan firmayı savunmak hoş karşılanmaz..

ben şahsen bütün oyunlar sadece pste oynansa bu saatten sonra oyun oynamamayı tercih ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B9F331545

Bunun oy vermeyle ne alakası var ? 50 dolarlık bir oyunu 7 liradan hesaplasan bile 350 liraya geliyor. Dolar kurunun ne durumda olduğunun bende farkındayım. Ayrıca sadece dolar kurunun bu durumda olduğunu söyleyip bu duruma herhangi bir şey söylememeniz ne kadar objektif olduğunuzu gösteriyor. Siz bence yanlış gelmişsiniz, burası ülke ve dünya gündemi değil.

Alıntıları Göster
    Oyun fiziksel bir şey değil bu yüzden kar zarar oranları hesaplanırken belli bir kur değeri alıyorlar ve ona göre hesaplaınr.

Bunu steam senelerdir yapıyor , bunu Playstationa göre kullanıcısı çok çok az olan Xbox yapıyor , bunu Epic game store yapıyor , GOG store yapıyor , spotify'inden tut netflixine yapıyor ve her ülkede yapılıyor.

Rusya , hindistan , endonezya , polonya , kanada gibi çoğu ülkede lokal ücretlendirme politikası olur o yüzden saçmalık böyle olması

burda insanları ekosisteme daha çok kazandırmak için fiyatları düşük tutmak ve daha çok harcama ve daha çok kullanıcı kazanmalarını sağlamak amaç olmalı böyle 3-4 kuruşu fazla çıkarmaya çalışmak değil kullanıcıdan

• quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Ac odyssey 67 sterlin ,burdada 470 tl. Dedigim gibi evdeki ailene kız gelip sirketi suclama
    Doları eleştiriyordun, ne ara sterline geçtin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps now gelecek demiştiniz eğer doğruysa ps now ayak sesleri. Dolar 7ye giderken fiyatları mecburi güncellemek zorundalardı. normal oyunlar ucuz olsa now fiyatları da aşağıda olmalıydı şimdi herkese kur değerinden now satabilecekler.
  • Ps Türkiye gerçekten kendini bitirdi, bitiriyor. Bu kadar oyuncuya hiç bir açıklama yapılmıyor hafta geçti aradan! Bu kadar mı umarsızlar. Herkes de ps var, herkes konsol deyince ps biliyor Xbox bilmiyor her şehirde bir kaç tane ps kafe var Xbox kafe yok. Ama bu Pazar payına rağmen soymaya devam ediyorlar. Savunacak tarafı yok. Bende yazdan sonra Microsoft Xbox tarafına geçmeyi düşünüyorum o halde hiç yoksa abone olur bir sürü oyun oynarım
  • Burada konuşuyorsunuz ama dolar dün 6.55 di şuan 6.59 yani kur sürekli yükseliyor tr psn haklı indirim yapmamakta. Adamlar dövizle alıyorlar zararına mı satsınlar? Üstüne koyup da satacaklar sizlere
  • Sadece dolar değil euro dolar sterlin hepsuni eleştiriyorum evdeki oy verenlere ağla daha cok ezecek sizi bu firmalar :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu konuda exc tartışması ne diye yapıyorsunuz.Bir de ps3 ps4 tüm exc lerin ismini yazmış, kiminiz daha dünya da yokken ps1 de exc oynuyordum. Mesele exc değil, sony ve ps tr nin yapmış olduğu hatalar. Sadece bu indirim olayı değil, kaç seneden beri yapılan fırsatçılıklar ve yapılan yanlışlar var.Bunların hepsi birikti ve birçoğumuzda sabır kalmadı, artık iyi bir tepki vermenin zamanı geldi.Sony exc lerin hepsini olmasa da bazılarını çok severim.Bazıları çok iyi kalitede ama tabii hepsi değil. (Açık dünya exc lerini sevmiyorum) Ama artık exc de bir yere kadar, tepki koymak şart oldu. 4 kişiden oluşan arkadaş grubumuz var, daha önce konuşmuştuk yeni nesilde ne yapacağımız diye, farklılık yapıp xbox a geçelim mi diye de konuştuk,diğerleri ben geçerim dedi, tek ben kararsız kalmıştım,çünkü ps ile bağım var , kolay değil bırakmak, o yüzden benim kararıma göre hareket edilecekti. Ve bende tepki olsun diye yeni nesilde xbox a geçiş yapacağım, ve benimle birlikte üç kişi daha sony i bırakacak, artık sen düşün ps tr ve sony!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Abi 20 tane saydım hala 3-5 diyorsun 7 tanesi ps3 oyunu, geri kalan 13 tanesi ps4 ve saymadıklarım da var. Ve sonuçta o 7 tanesini de xboxta oynayamazsın. Now'la bedava olması da daha iyi işte.

Bence xbox'ı daha çok online seven,single sevmeyen oyuncular almalı. Single'ı da sevenler için ps4 daha mantıklı.
    Laf ebeliği yapıyorsun başka bişey değil. Gel beraber sayalım tek tek. Exc. olanları koyu renkle işaretliyorum.

God of war 4 - Ps 4

god of war 3 - Ps3 oyunu exclusive sayılmaz Playstation now'da pc'den bedava oynanabiliyor

last of us - Ps3 oyunu exclusive sayılmaz Playstation now'da pc'den bedava oynanabiliyor

spiderman - Ps 4

uncharted 1-2-3-4 - İlk 3 oyun ps2 ve ps3'e çıktı ve playstation now'da pc'den bedava oynanabiliyor

uncharted 5 - Ps 4

heavy rain - pc'de var

beyond two souls - pc'de var

detroit - pc'de var (önsiparişle 20 tl'ye aldım hatta bu oyunu ps4 kaça satıyor acaba)

horizon zero down - ps 4 - playstation now'da var ve pc'ye de çıkacak exclusive mi sayıyosunuz şimdi bunu. Pc'de beleşe oynayabiliyorum ben bunu?

infamous second son - ps 4

until dawn - ps 4 ve playstation now

death stranding - ps4 ve pc

days gone - ps 4

rdr2 - zamanında demişsin de eski çamlar bardak oldu rdr2 de pc oyunu oldu

Last of us 2 - ps4

ghost of thushima - ps4

Sonuç olarak 20 tane oyun saymışsın 7 tanesi sadece exc. oyun. Onlar da zamanla ps now'a gelince kendinizi nasıl avutursunuz bilmem. Zaten birkaç önceye kadar god of war 4'te ps now'da oynanabiliyordu. Yılda 1 tane exc. oyun çıkacak diye konsol alınmaz. Yılda 1 hafta kiralayıp oynarsın.

• ÖZETİN KRALINI GEÇİYORUM AÇIN KULAKLARI / GÖZLERİ ....

1-SONY PS4 Lansmanında dev çuvalladı. her magazaya 4 adet kolsol gidecek dedi, sabahına sırayla satış olacak dedi vs vs ancak kimse o sabah teknosa vs gibi yerler hariç konsol alamadı. sony store larda ürünler zaten öncesinden ayrıldı satıldı. Bizzat sabah geleceğim ürün satış olmaz ise sizi şikayet ederim dediğimde nereye edersen et dediler.(Yaş 38 / 100 kiloyum neyse)

2-Çoluk çocuk hepimiz heder olduk, ürünler karaborsaya ve playstation kafelere meze oldu. Büyük gruplar i,se teknosa medimarket vs Konsol alanın oyun yada aksesuar satın alma zorunluluğu getirdi! millet kasada limiti parası yetmedi rezil oldu....!!!

Peki bu süreç avrupada nasıl oldu! Gözlerimle gördüm!Hollandadaydım.!

Önceden internet üzerinden ön ödeme ve isim ile kayıt yapıldı. cihazlar depoda kutulu isimli faturalı hazır bekliyordu, oyun ve aksesuarlarda reyında dizili ve kamera ve kol tek fiyat 49,99 euro ile satıldı. Ben ön sipariş vermediğim için, 2 adet kol 1 kamera ve 1 oyun alıp türkiyeye döndüm. Not türkiyede 1-2 hafta sonra lansman oldu.!

Neyse türkiyede rezil olduk tabiki... İnanmayacaksınız ben 3 gün sonra carefourdan alabildim. çünki sony store önünde bekledim ve tabiki playstation falan yok deyip benimle birlikte 10-15 kişiyi resmen def ettiler, bende video ve resim ile sony tr şikayet ettim. Ne kadar büyük ah aldılar bilmiyorum ama bu olaylardan 3-4 ay sonra türkiyedeki tüm sony store lar kapandı.! bakınız avm lere!

Çokda iyi oldu.!

Şimdi yaralı parmağa...lar

Neden derseniz şimdi d smartın bilmem kimin borcunu ötelediği tüm kanalları ücretsiz açtığı dönemde bunlar fırsatları kapatmış 300-500 ytl oyun peşinde, Kasım 2014 den beri sırf destek olmak için tr psn hesabı açtım. oynamasam bile kapatmadım. Şimdi bu kadar psn kullanıcısı zor değil bir kaç hamle ile hemen venezuelladan tutda usa 'e kadar psn hesabına döner g...t olursunuz!

Sony tv olayı bitti, artık bir teknolojide kovalıyamıyor, psn oyun ve playstationdan iyi götürüyordu, Şimdi onunda rakiplere kaptırısa ! GEÇMİŞ OLSUNNNNNNNN

Bugün beni 300 tl kazıklıycam diye ! Dev sony devrilir gider, Ütopya değildir. Olmayacak işde değildir.!

• quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Sadece dolar değil euro dolar sterlin hepsuni eleştiriyorum evdeki oy verenlere ağla daha cok ezecek sizi bu firmalar :)

• Maile gelen cevapta teknik arıza diyorlar

• Yapılacak şey mi lan buuuu

• BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Dolar dunyada tum para birimlerine karsi değer kazanıyor su an. Son 2 hafta da ruble, rupi vs hepsi tl kadar deger kaybetti. Türkiye hariç hepsinin store unda indirim var. Steam 2 tl sabit kur uyguluyo. Zararına'mı satıyolar sanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madsenpa1 -- 23 Mart 2020; 14:52:59 >
  • yunus14533 kullanıcısına yanıt
    Arıza falan yok. Yalan dolan hepsi. Butun Avrupa psn'leri ingiltere de tek merkezden yönetiliyor. Ayni scripti kullaniyor. 20 küsur store da bir tek bizde mi var problem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madsenpa1 -- 23 Mart 2020; 15:1:57 >
  • arkadaşlar, gelin siz de mücadelemize katılın ve zorrentci olun.

(şimdi gelecek biri, biz hırsız değiliz diye, ok cnm kib bye .)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesilde ben de xbox a geçiyorum, yeter artık, tepki vermenin zamanı geldi de geçti bile.

• Xboxa geçmenin zamanı gelmiş de geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabbb

Laf ebeliği yapıyorsun başka bişey değil. Gel beraber sayalım tek tek. Exc. olanları koyu renkle işaretliyorum.

God of war 4 - Ps 4

god of war 3 - Ps3 oyunu exclusive sayılmaz Playstation now'da pc'den bedava oynanabiliyor

last of us - Ps3 oyunu exclusive sayılmaz Playstation now'da pc'den bedava oynanabiliyor

spiderman - Ps 4

uncharted 1-2-3-4 - İlk 3 oyun ps2 ve ps3'e çıktı ve playstation now'da pc'den bedava oynanabiliyor

uncharted 5 - Ps 4

heavy rain - pc'de var

beyond two souls - pc'de var

detroit - pc'de var (önsiparişle 20 tl'ye aldım hatta bu oyunu ps4 kaça satıyor acaba)

horizon zero down - ps 4 - playstation now'da var ve pc'ye de çıkacak exclusive mi sayıyosunuz şimdi bunu. Pc'de beleşe oynayabiliyorum ben bunu?

infamous second son - ps 4

until dawn - ps 4 ve playstation now

death stranding - ps4 ve pc

days gone - ps 4

rdr2 - zamanında demişsin de eski çamlar bardak oldu rdr2 de pc oyunu oldu

Last of us 2 - ps4

ghost of thushima - ps4

Sonuç olarak 20 tane oyun saymışsın 7 tanesi sadece exc. oyun. Onlar da zamanla ps now'a gelince kendinizi nasıl avutursunuz bilmem. Zaten birkaç önceye kadar god of war 4'te ps now'da oynanabiliyordu. Yılda 1 tane exc. oyun çıkacak diye konsol alınmaz. Yılda 1 hafta kiralayıp oynarsın.

Alıntıları Göster
    Hocam laf ebeliği falan yapmıyorum,siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Burda sabahtan beri ps4-xbox karşılaştırması yapıyoruz. Benim mesajımı tekrar okusana bi pc'den bahsetmiş miyim? Pc apayrı bir konu parası yeten pc alsın tabii ki. Ama herkes oyun bilgisayarı alamıyor işte. Sadece rdr2'yi pc için yazmıştım.

Şimdi gelelim asıl konuya. Yazdığın oyunları tek tek xbox için bir daha yazar mısın? Hadi lütfen bekliyorum. En koyusundan büyük harflerle yaz. 7 mi çıktı

Ve tekrar diyorum.baş yapıtlardan biri olan last of us ps3 oyunu doğru.ps3 oyunu olunca xboxta oynanıyor mu? Yok. Uncharted 1-2-3 de ps3 oyunu ama muhtemelen onlar da xbox one'da oynanıyordur. Ve Ps now'da bedava olunca oyun değer mi kaybediyor? Yok.

Benim asıl demek istediğim birkaç kötü satış politikasından dolayı cihazın hakkının yenmemesi gerektiği. Xbox series x çok iyi bir şekilde gelirse ve exc. oyunlara önem verirse xboxa geçerim ben. Ama bu nesilde ps4 çok çok daha iyi bir seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 23 Mart 2020; 15:13:45 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.