Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Konu hakkında kendisine "oyun basını" diyen platformların tek kelime etmemesi bir kullanıcı olarak canımı çok sıkıyordu, yaptığınız haber için gerçekten minnettarım sesimizi duyurabilen birilerinin olması mutluluk verici.
    Çoğu Sony'nin paraları askerleri. Ederlerse, Sony memeyi keser.
  • Eğer Sony bölgesel indirimler yapmazsa nasıl bir adalet olacak. Kaldı ki her ülkede indirim var sadece Türkiye de yok . Dolar kuru yüksek diye eleştiren arkadaş var evet doğru ama devamı var hadi diyelim dolar aniden arttı 9-10 TL ye geldi 10.000 TL ye cihaz 1000 TL ye de oyun alırız , bölgesel indirimler olmak zorunda zaten insanların 250-300 birime aldığı cihazı biz 3700 birime aldık , 50-60 birime aldığı oyunları da 400-500 birime alıyoruz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye pazarında yeni nesille beraber Sony çok büyük darbe yiyecek. Sony için felaket adeta geliyorum diyor.

Türkiye'de Xbox One X gibi bir canavar 2500 liraya satılırken PS4 Pro gibi elektrik süpürgesi gibi ses çıkartan zayıf bir cihaz 3300 liraya satılıyor.

Bu cimriligin bedelini öderler ve en kotusü de kendileri ile duygusal bağ kurmuş oyuncuları kırarak ilk defa rakibe gönderiyorlar.

Neşe Rekabet iyidir Türkiye pazarının yüzde 90inin PS tarafında olması Sony'i simartti bu belli. Pazar payı yüzde 60a 50ye düşsün bakın ne kampanyalar geliyor...

Bu arada Ps5 gibi bir makinenin 9.2 Tflop çıkması açıkça rezillik. Rakibin 12.1 Tflop olmuş sen hız aşırtma ile günü kurtarmaya çalışıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Mart 2020; 11:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps tr çakal esnaflık yapıyor böyle küçük hesapların peşindelerse bu saatten sonra ps ile işim olmaz !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Yalnız o şarj kiti çok güzel, kullanıyorum. Ben şahsen pil şarj etmeyle ve pilleri sürekli çıkarıp takmakla uğraşamam.
    Onu şarj etmiyormusun? Gayet açık yazdım o paraya dört tane, bundan daha güçlü pil alınır. Şarj kitinden daha performanslı ve uzun süre kullanılır.
    Ha ama sen PS nin leş gibi bataryalı DS4 çöpüne habire kablo takmaya bayıldığından kablosuz yaşayamıyor olabilirsin onu bilemem :)

• Anlaşılan o ki döviz sadece psn store'a artıyor. Steam'de, xbox markette, epic store'da, uplay'de dolar sanki 2 tl... Sony Türkiye, 600 liraya maske satanlardan hiçbir farkın yok.
  • 3 nesildir ps oyuncusuyum boyle rezalet gormedim. Bu kadar oyuncu bir açıklamayı hak etmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Teknik bir hata degil cunku firsatlar bolumuny kaldirdilar uyanliklar aklinca indirim yapmayip herkes evde diye fazla para almaya calisiyolar bu rezilligi bence playstation oyunculari unutmaz ve yeni nesile xboxtan yana tercih hakkini kullanirlar
    Sony'den 500 liraya 2 oyun alana kadar Xbox One S aldım, her oyunu oynuyorum

Bu sene Playstation 5 çıkıyordu değil mi Sony? Anlaşılan 5'e hiç geçmeye gerek kalmayacak. Kullanıcısını "KERİZ" olarak gören bir firmanın ürünü alınmaz.

Bakınız; LG G2 başarısı ve G4 rezaleti. Şuanda LG'yi piyasada bulmak için nasa teleskopu kullanmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Ergen gibi laf sokup küstahlık yapacağına daha iyi ürün adı/linki ver herkes nasiplensin
    Bildiğimizi anlattık ya yukarda, milletin parasını boşa harcatacağına okuma öğren önce

• playstation bütün serisini kullanmış biri olarak ps3 duruyor ps4 sattım 1.5 sene önce xbox one aldım iyikide xbox oneye geçmişim xboxgame pass paketi aylık 30 tl birçok oyuna erişebiliyorum bir oyuna 200 300 tl vermek yerine daha iyi
  • Açıklama yapma gereği bile duymuyorlar. Bizi umursamıyorlar. Yayıncılar yine "görmedim-duymadım-bilmiyorum" modunda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frank Sobotka

Açıklama yapma gereği bile duymuyorlar. Bizi umursamıyorlar. Yayıncılar yine "görmedim-duymadım-bilmiyorum" modunda.

Şu oturmaktan götü göbeği salmış tayfayı diyorsun değil mi...

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony fanboy = corona

• RDR2 çıktığında PC'cilere "Abem yauv bu ekskuluziv yauv, hadi siz gidin dandik PC oyunları oynayın yauvv." diye ağlayan Sony fanboylar sığınaklara kaçmış. Başyapıt diye övündükleri RDR2 de PC'ye çıktıktan sonra "vasat" ilan edilmiştir kesin Playstation forumlarında. Ben anlamıyorum ki bir insan eğer hiçbir çıkarı yoksa neden bir markanın fanatiği olur ve canhıraş savunur? Adamlar kurbanlık koyun gibi sağıyorlar bunları, bunlar da hala savunmaya devam ediyor.
  • Nintendo gibi, yuzyil geçse de indirim yapmak aklına gelmeyecek galiba . Tipik Japon kafasi

• Yabancılar alamayacak işte bölge kilidi diyoruz bölge kilidi nedir bi oku öğren. Ben 59 dolarlık oyunu us psnden 393 liraya tr psnden 469 liraya alıyorsam o zaman tr psn ne işe yarıyor merak ediyorum. Ayrıca dolar diğer yabancı oyun markalarınca farklı değerler de mi baz alınıyor da adamlar deli gibi fiyat indirebiliyor? Psn tr neden yetkili kimse onunla görüşüp fiyatları bizim ülkemize göre ayarlatamıyor? Endonezya veya hindistan psn storelarına özel fiyatlandırma yapılabiliyorsa ben bunun suçunu tr psnde ararım. Mesela hindistanın para biriminin değeri dolar karşısında liraya göre çok daha fazla değersiz. Onlar nasıl ucuza fiyatlandırma yaptırabiliyor kendi psn storelarında? Demek ki ülkeye özel fiyatlandırma yapılabiliyor ama tr psn hiç ilgilenmiyor bu konuyla. Gerçi daha bölgesel kilidi bilmeyen biriyle tartışmaya gerek yok.(ki yazdıklarımı okuduğunu da düşünmüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 23 Mart 2020; 12:51:4 >
  • Facebook oyun grubunda bir arkadaş karşılaştırma yapmış, paylaşmak istedim.

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı

• Rdr2 ye önce başyapıt diyip sonra vasat diyen kaç kişi vardır Allah aşkına? Tek tük kişilere göre genelleme yapmak yanlış. Mesela bizim ps4 whatsapp grubunda hala rdr2 övülüyordu,tavsiye etmişti herkes.

Bir de ps işini iyi yapan bir firma olduğu için hayranı olmak oldukça normal. Sonuçta adamlar dünyanın en iyi oyunlarından bazılarını yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Birkaç kötü fiyatlandırma politikası bunu değiştirmeyecek. Pc oyuncuları da yakın zamanda detroit,heavy rain,horizon gibi oyunların pc'ye gelmesiyle ps4'e ne derece kaliteli oyunlar yapıldığını görmüşlerdir.

Diğer yandan pc hayranı olmak da normal çünkü çok geniş bir oyun kütüphanesi var ve modlae vs derken yapabileceğin çok şey var. Ama ben de neden bir insan xbox fanı olur anlamıyorum. Ucuza oyun servisi yapıyor ve biraz daha iyi grafik veriyor diye mi? Kardeşlik sayesinde gamepassten daha ucuza oyun alabiliyoruz zaten.

• yakışmadı bu çok haksız bir hareket, açıklama da yok.

• O pintili pandalı abiler bu durumu da bağıra bağıra savunsun zamanında yaptığı gibi hadi like atın onlara abone olun katıl butonuna tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 23 Mart 2020; 12:57:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.