Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidip hakkini dolari 5.5 yapanlarda ara burda ağlamayın şirketlere. Ben olsam bende 400 500den cakarim oyunları bu ülkede. Zaten herseye susan korkan bir halk var .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gamepass 15 lira. gerek yok playstation'a falan. 15 lira veriyosun dünya kadar oyuna sahip oluyorsun.
  • Konu hakkında kendisine "oyun basını" diyen platformların tek kelime etmemesi bir kullanıcı olarak canımı çok sıkıyordu, yaptığınız haber için gerçekten minnettarım sesimizi duyurabilen birilerinin olması mutluluk verici.
  • Muhtemelen geçici bir durum değil çünkü tüm fırsatlar sekmesi kalkmış durumda. Tüm hayatım boyunca playstation kullandım ancak sonraki nesilde Series X alacağım. Gamepass zaten şahane.
  • Sanırım sony iflasını açıklar az kaldı.konsolu bile %24 daha güçsüz yaptılar bu sayı%40 çıktabiliyor.yani ters giden bişeyler var Sony de buda fiyatlara yansıyor
  • Etin 50-110 lira civari oldugu ulkede ve buna kimse ses cikarmiyor, tepkisini koymuyor iken oyunlar 500 olmus cok mu? Sony gormustur aga bunlara ne yapsin kimseden cit cikmiyor kilitliyor iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Mart 2020; 6:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN, desteği de Türkiye'de kötü olan bir hizmet. Sony'ye PSN Türkiye'yi 2 defa ayrı ayrı şikayet ettim. Meseleyi bilmeden, bana yardımcı olmak yerine sen bir şey yapmışsındır diyip kabahati de bende buldular. Hizmet verenler de memo almamış, mesela hangi sistemde ne gibi geriye uyumluluk var, bilmiyorlar. Zaten Sony konsolları geriye uyumluluk özürlü, hangisi hangisinde çalışır bulması zaman ve çaba istiyor. Sonra öğrendim ki, bölge kilidi mevcutmuş bir çok geriye uyumluluk özelliklerinde. Zaten az sayıdalar, onlara da kilit koymuşlar.

Hizmeti iyi değil, fanları aşırı yırtıcı ve tiksindirici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deboern

Gidip hakkini dolari 5.5 yapanlarda ara burda ağlamayın şirketlere. Ben olsam bende 400 500den cakarim oyunları bu ülkede. Zaten herseye susan korkan bir halk var .
    Steam ??? Bende olsam senin gibilere 2000 lira yaparım.

• Teknik aksakliktan dolayı indirim yansimamasi çok ilginç. Umarım kısa zamanda düzelir ama biraz destekleme yerine eleştiri gerekiyor sanırım

• xbox alcam bidahakine

• PlayStation denen aletim yok ama bu olaya tepki gösterip bi de üstüne gidip ps5 alacaksanız, size vurulacak semeri bile 50tl'den satar bunlar size

• Dolar arttı suç psn tr'de değil suçu doları arttıranlarda arayın diyen kişilere ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorum. Diğer ülkelerde de dolar karşısında değer kaybeden para birimleri yok mi? Var. Peki onlar nasıl ucuza oyun elde ediyor? Çünkü adamların ülkesindeki psn kendi ülkelerine özel fiyatlandırma politikası istiyor. Bizim psn tr ne yapıyor? Hiçbir şey, koca bir hiç. Psn tr'nin bana faydalı yaptığı 1 tane iş gösterin. Altyazı demeyin gülerler exc oyunlara zaten nerdeyse tüm diller için altyazı çıkarmak zorundalar. Hadi sizin dediğiniz gibi olsun dolar yüzünden olsun o zaman neden us psnden 393 liraya alabildiğim rdr2 bizde 469 lira? Biz uk psn'e bağlıyız diye bahane mi öne sürülür? Madem pound üzerinden oyun alacağız o zaman siz ne işe yararsınız? Vergi diyen kişiler %7,5 vergi alınıyor onunla bile oyun 420 liraya denk geliyor us psn'de (ki bu bile fahiş) bu aradaki 49 lira fark nedir? Diğer yabancı firmalar deli gibi indirim yapabiliyorken bizim psn tr neden ana merkezle bu konuyu görüşmüyor. Bu sefer de yabancı oyuncular ucuza alır diyen de olacaktır peki o zaman bölgesel kilit koymak çok mu zor? Şu durumda bile psn tr'yi savunan gördüm ya helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolkiensPipe -- 23 Mart 2020; 12:32:20 >

• Bir defa daha böyle mevzular patlamıştı. Gene aşağıdakine benzer videolar yayınlayacaklar.

Adama sormazlarmı XBOX fiyatlandırmada kampanyalar yapabiliyorken sen neden birşey yapmıyorsun ?

Hiçbir içerik üreten site ve blog bunu Sony'ye söyleyemez. Neden ? Çünkü beleş gelecek oyunlar kesilir. Sonra oda içerik üretebilmek için paşa paşa gider store'dan bizim gibi fahiş fiyatlara oyun alır.

2018 Videosu.

• quote:

Orjinalden alıntı: deboern

dolar 6,5 euro 7,15 te virüs fena vurdu ama ekonomisi bittiği için virüsün gücüne karşılık veremiyor ülke çoğu avrupa ülkesi vatandaşına evde kal ben senin kiranıda elektiriğinde öderim derken bizimkiler dua saçmalığını söylediler. parayı dolarla baskılama veya kendi yandaşlarına yedirirken çöpe attılar şimdi TÜRK HALKINA verecek 1 kuruşları yok! dediğiniz gibi ülkenini ekonomisini kasti olarak batırıp herşeyi lüx hale getiren hükümete bağırmak gerekiyor dolar 1 olsa oyun bizde 60 70 tl olacak ama gel gör ki dolar 7ye gidiyor euro 8 gidiyor ülkede elektirik doğalgaza gelen zamların haddi hesabı yok kimseden çıt çıkmıyor, yiyecek desen dün örneğin 1 liraya aldığın şey bugün 3 lira kabul edilebilir bir şey değil avrupanın 500 birime alacağı konsol sen 6 7 bin birime alacaksın oyunlar 60 birime alınabilirken avrupada sen 500 600 birime alacaksın ve suçlanması gerekenler suçlanmadığı sürece bu şirketlerde bu kazığa ses çıkarmayan halka hakkettiği değeri verir

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• quote:

Orjinalden alıntı: TolkiensPipe

Dolar arttı suç psn tr'de değil suçu doları arttıranlarda arayın diyen kişilere ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatıyorum. .

bende sana bilale anlatır gibi anlatıyorum avrupa kesimi 60 birimle alır oyunu ülkelerin çoğu dolar euro bazındadır çoğuda 50 kuruş veya 1 tllik farkla düşüktür. senin ülken ekonomiyi çöpe attığı için sen 60 birime değil 450 birime kadar fiyatlarla alabiliyorsun oyunu o oyunu 60 birime almak için de 2 3 yıl beklemen gerekiyordu indirimlerle ! avrupada 3 dolara satıldı division 2 senin ülkede kaç tlydi ! özel fiyat politikası istiyorsun sen us hesabıyla 390 tlye aldın oyunu peki doların çıkışına bakmasızın trde o oyunu 60 birime yapsa avrupalılarda senin gibi tr hesabıyla oyunu almaya çalışsa 3 dolara oyun alacak öyle basit değil fiyat politikasını belirlemek bu ülkede koca 500 tlyi görmezden gelip 50 tl niye fazla alıyorlar diye şikayet ediyorsun 450tlye çıkmasında rol alan hükümetine bağır önce !

• quote:

Orjinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

PlayStation denen aletim yok ama bu olaya tepki gösterip bi de üstüne gidip ps5 alacaksanız, size vurulacak semeri bile 50tl'den satar bunlar size

aynen öyle yapacaklar bugün isyan var ama yarın god 5 gösterirler tr alt yazılı olarak sonra ps5 ilk çıkışında 6 bin + 600 tl oyuna bayılırlar bunlar inanmıyorum xbox alacağım diye söylemlere bu ülkenin insanları bir iki oyun içn bu konsolu alıyor xboxdaki game pass olayını önemsediklerini sanmıyorum !

• Yeni nesilde Xbox'a geçmek lazım arkadaşlar.Yoksa soymaya devam edecekler. Exclusive oyunları kiralayıp oynamak daha mantıklı.
  • microsoft un gözünü seveyim, bu çekik gözlülerden dünya olarak ne çektik be kardeşim
  • Ps Almanya hala promosyon ve indirimler var.Fiyat bazında Euro değer kaybetmesi belki etkili.Türkiye kazanma gücü az olan ve ekonomisi kötü olan bir ülke ps TR indirim ve promosyon olayını kaldırması üzücü ve haksız bir uygulama .Her ülkenin para birimine göre promosyonlar indirimler devam etmeli.PS firmasının yaptığı bu haksızlığa gerekçe bile bulamaz.Yakışmadı Ps adına bu yapılan saçmalık.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.