Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiyem: Elektroniğe sarmanız olacaktır. Üç kuruşa saatler geçirtir adama.

200-300TL'ye alabileceğin arduino ve çeşitli sensörler, röleler, mosfetler, vs. ile en az bir ay geçirirsin. Yaptığın da bir işe yarar. Dangalak dangalak "pitüv pitüv" adam vurmazsın. Çatışma çıksa oynayan-oynamayan, hepimiz nereye kaçacağımızı şaşırırız, herif sanal alemde bir elde 10 adam indiriyor. Böyle rahat rahat sövüyorum, kızmayın hemen, ben de meraklıydım oyunlara falan... Ama söyleyeyim: Boş işler aga.

Bir şeyler yaratmanın, bir şeyler üretmenin keyfi ile kıyaslanmaz. Tavsiyem bir şeyler yarattığınız, ürettiğiniz, geliştirdiğiniz hobiler edinmeniz. Oyunlara gömdüğünüz parayı bunlara gömün. Harcamayın demiyorum. Gene harcayın. İşe yarar şeylere harcayın.

Mesela, profosyonel çekimler yapma amacı ile alınmadı ise, DJI drone'a verilen paraya acıyorum. Gerekirse aynı parayı harca. Kendin yap. Kendin yaptığın drone'u uçurmanın keyfine bir var. (Bu arada, drone ney lan? Uçak varken? Hayır, bende dev bir drone var, el yapımı. Ama uçak başka bir keyif) Ha tabi, diyeceksin ki "lan virüs var. Evdeyiz." Peki, şimdilik ötele drone'u uçağı... Sen yazılıma giriş. Raspberry Pi'a VPN kur. Kendi evinden ananın evi üzerinden internete çık falan. Oyna dur. Çizgi izleyen robot yap. Sumo yap kardeşinle yarıştır. Ne bileyim?

Maketçiliğe sarmanın tam sırası mesela...

Bir oyun 500TL ise, dünyanın bütçesi var oğlum sizde. Ben o bütçe ile neler yaparım. Ev dile gelir konuşur: "Master Hüseyin, ne yapayım ablası söyle?" der "hatun". "Salon sağ tavan aydınlatmayı aç hatun!" Trink! Işık açıldı. Kameralar, face recognitionlar falan, oynar dururum. Evi Japon keranesine çeviririm. "Hatun" kontrollü kıç ısıtmalı tuvalet mesela... "Bas suyu hatun!" taharet musluğu açılır... "Çek sifonu hatun!" floş, sifon çekilir falan... Bulaşık makinesine wi-fi olan bir arduino takmak için bızıklarım falan. Düşünün derim. Bir hıyar oyuna 500Tl verilir mi lan? Hadi sizin hatrınız için 50TL veririm. 500 ney lan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 23 Mart 2020; 18:31:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TolkiensPipe

Pintipanda tr psni savunmaya başladığına göre artık suçun tr psnde olduğuna %100 emin oldum.

https://twitter.com/pintipanda/status/1242086821724651525?s=19
    Bu adam kim? Hangi hakla gerekli konuşmalar yapılmıştır diyor? Kendinde o yetkiyi nasıl bulmuş koca psn ele ayağa düştü yazık günah. Parasıyla reklam yapan birisi yani bu firmanın sözcüsü var halkla ilişkileri reklamcıları var.

Ne diyim burası Türkiye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kankkunen kullanıcısına yanıt
    Hayır, şarj kitinde pilleri tak-çıkart derdi yok. Piller benim açımdan konforlu değil. Şarj kiti çok güzel. Kabloyu konsola bağlayıp şarj ediyorum. Mis gibi...

Konuyu başka yerlere çekip saçma sapan laf sokmalı mesajlar yazmanın mantığı nedir? Bunun neresine alındın da saldırgan mesaj yazdın? Ben uzun yıllardır Xbox da kullanıyorum. Tüm konsollar var bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgabbb

Bu ne iğrenç bi twittir ya özellikle 2. twiti. İnsanların karakteri böyle zamanlarda ortaya çıkıyor gerçekten. Playstation Türkiye'den sağlam mamalandıkları çok belli. Pes diyorum.

çok izlerdim bunu ama artık izlemem bu karaktersiz olması böyle eleştiri yapanlara küfür etmeleri rezalet 5 6 asgari ücret parası alırken ayda insan böyle bozulmamalıydı mayası ! madem reklam gelirleri beleş içeriği kaybetmek istemiyorsun sus konuşma rezilde olma en kötüsü altta yorumlarda bunu destekleyen rezillerin olması

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Keşke pil yerine direk o özellik olsa kontrolcü de ekstra bi aparata gerek olmasa
  • Rezil herif ya. Bir de annesini işin içine katmış. Tedavisi varmışta bilmem ne yaptırmasınlarmış indirimlerin diyor. Hiç konuşma madem öyle, hala ne oyun, yayın peşindesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ne zaman ps tr olsa panda hemen kalkanlari cekip savunmaya geciyor. Artik ne cikari varsa toz kondurmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4311B45FD

quote:

Bu ne iğrenç bi twittir ya özellikle 2. twiti. İnsanların karakteri böyle zamanlarda ortaya çıkıyor gerçekten. Playstation Türkiye'den sağlam mamalandıkları çok belli. Pes diyorum.

https://twitter.com/pintipanda/status/1242086821724651525

çok izlerdim bunu ama artık izlemem bu karaktersiz olması böyle eleştiri yapanlara küfür etmeleri rezalet 5 6 asgari ücret parası alırken ayda insan böyle bozulmamalıydı mayası ! madem reklam gelirleri beleş içeriği kaybetmek istemiyorsun sus konuşma rezilde olma en kötüsü altta yorumlarda bunu destekleyen rezillerin olması
    Ben de izliyordum arada açıkçası bundan sonra kara listeme aldım bu arkadaşı ve diğerlerini, 5-6 asgari ücret falan değil en yakın arkadaşlarından biri eastergamers(Mete), TR'deki ünlü yayıncıların aylık 50 bin'den aşağı kazanmadıklarını söylemişti. Gerçekten oyun medyasında markalardan bağımsız ve güvenilir bir adam yokmuş bunu anlamış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabbb -- 23 Mart 2020; 19:10:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The Times

Keşke pil yerine direk o özellik olsa kontrolcü de ekstra bi aparata gerek olmasa

aynen pil takmadan şarj edilmeli hadi pil tak çıkar özelliği de olsun yine usb ile şarj etme özelliği olsun bu özellik olmadığı için soğuk bakıyorum xboxa şuan ! konsol alıyorum konsolu oynayabilmek için extra 300 400 tl bayılmam gerekiyor yani kaliteli pil şarj cihazı almak istersem ! ne anladım bu işten

• XY_SCORPION X kullanıcısına yanıt
    Hocam one s mi güclü ps4 slim mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4311B45FD

quote:

https://twitter.com/pintipanda/status/1242086821724651525

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı
    Bu ne abi nasıl bir savunma bu.

• Twitter'dan #PS5almayacagız heşteki açalım herkes bir şey yazsın rica ediyorum çünkü ben de sizin gibi değersiz hissediyorum nu hareketi ABD'de yapabilir mi ? Fransada,Almanyada ? Yapamaz yapamaz.

• Bazıları ya saf ya da cahil, hata vardır düzelir yazmışlar :) daha ne kadar belli edecek bilerek yaptıklarını, hata olsa şimdiye kadar düzelirdi, ki açıklama mesajı yazarlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 23 Mart 2020; 19:16:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boykot etmediginiz surece birsey degismez

• quote:

Orjinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Hocam one s mi güclü ps4 slim mi

İkisinde de pek iş yok. One x almaya bak hacı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Burada konuşuyorsunuz ama dolar dün 6.55 di şuan 6.59 yani kur sürekli yükseliyor tr psn haklı indirim yapmamakta. Adamlar dövizle alıyorlar zararına mı satsınlar? Üstüne koyup da satacaklar sizlere

bu nasıl mantıktır ya o zaman division 2: 3 dolara satıldı zarar yok mu niye oyunlar 60 dolardan çıktıktan bir sene sonra 40/30/20 dolara düşüyor zarar yok mu demek ki yok ! bu işte konsol satıyorsan oyunda satmak zorundasın oyun satmak istiyorsun makul fiyatlarla çıkmalı buda olmuyorsa sktrsin gitsin ülkeden sony !

• Bana bazen soruyorlar abi last of us 400 TL eder mi? Etmez diyorum. Half-life 3 çıksın yarın 400 TL desinler 20 yıldır bekliyorum oyunu yine almam. Ama gel gör ki ben şöyle yorumlar görüyorum, böyle oyunlar bir daha gelmez 1000 TL de eder. Büyük ihtimalle fiyatlara zam gelecek. Mutlu olursunuz galiba, hayırlı alışverişler dilerim.

Ha problem SONY mi burada? Hayır döviz hafta da 1 TL fark ediyorsa adamlar revizyon yapacak elbette, ancak burada ki oaly biraz da şu SONY İngiltere TR pazarını hiç sallamıyor, kullanıcılarını da takmıyor demektir bu. Birde bunlar TR ofisi var ama ses seda yok. Ben müşteri olarak böyle bir şey ile karşılaşsam affetmem açık ve net. Sen beni sallamıyor isen ben seni niye sallayayım?

En azından 1 tane twit falan at şöyle oldu da böyle oldu falan diye o bile yok. Sosyal medyadan da bakıyorum millet savunuyor SONYi Yazık bazı kişiler durmdan şikayet etmiş, birileri de gelmiş iban yolla sana oyunu alalım kes sesini demişler. Vallahi şahsi fikrim umarım oyunlar 1000 TL falan olur ne de olsa böyle oyunlar gelmiyor kolay kolay.

Oyunların fiyatları düşsün de herkes alsın rahatça diyeceğinize, yok 500 TL eder yok 1000 TL eder diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 23 Mart 2020; 19:48:33 >

• NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    zaten türkiye giriş fiyatı 10 bin TL olur :D kimsede almaz. Ps bu son turda türkiyeden çıkar söylemesi benden.
  • quote:

Ben de izliyordum arada açıkçası bundan sonra kara listeme aldım bu arkadaşı ve diğerlerini, 5-6 asgari ücret falan değil en yakın arkadaşlarından biri eastergamers(Mete), TR'deki ünlü yayıncıların aylık 50 bin'den aşağı kazanmadıklarını söylemişti. Gerçekten oyun medyasında markalardan bağımsız ve güvenilir bir adam yokmuş bunu anlamış olduk.

aylık 50 bine yakın ha owwww bizde ayda 2300 tl kazanalım kalan kira.elektirik.internet.su gibi şeyleri çıkarıp kalanla oyun almaya çalışalım bunlarda biz fakirdik donumuz yoktu edebiyatı yapsınlar bize iyice ahlaksız olmuş kendisi yazık

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.