Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçkimse doğru düzgün Playstation almaz ise , yayıncılar satılmayan bir konsol için nasıl reklam alacaklar acaba ?

Oyuncu kesim neyi tercih ederse yayıncılarda paşa paşa o firmalara yanaşacaklar.
  • Oyuncular arasında en koyun tayfa biz Play Station kullancıları olabiliriz.Bu ilk vakası değil PS tr'nin,hatırlayanlar vardır mail olayını sonra çıkıp müdürün dalga geçer gibi kime göre neye göre pahalı demesini.Adamı terfi bile ettiler.Yarın The Last Of Us 2 çıktığında peynir ekmek gibi herkes alacak ve bugünleri tekrar unutacağız.Burada kendimide eleştiriyorum özellikle belirtmek isterim.Siz bakmayın XBOX alıcam,PC alıcam diye yazanlara PS5 kuyruğuna girer hepsi çıktığı gün.Adamlarda iyi biliyor bizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Billy Pilgrim

yok multiplayera helal olsun çatır çutur geçirmiş.

E izleyeyim o vakit :) Sararsa abone de olurum..
  • Bu şartlarda Biraz zor alırız hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox alacağım diyenler xbox tr twitter adresine tweet atarak yazsınlar onlara game pass ve oyun indirimlerini istediğinizi belirtin bari xbox olanlar sony tarafı gibi kötü duruma düşmesin :)

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Times

seviyorum bu adamları... Bu arada gerçekten insanlara yüklenmeyin bu direk sonynin hatası sonuçta. Onun köpeğisin bilmemnesin gerçekten adam oradan kazanıyorsa parayı ne konuşmasını bekliyorsunuz. Siz işvereninize biri bişey söylese savunsanız onun köpeğisin bilmemnesin deseler ne hissedersiniz. Empati yapın, haklıyken haksız konuma düşmeyin.

aslında eğerki kötü bir olayı eleştirmeyecekse durumu anlatmayacaksa konuşmaması onun yararına olur sonra sony düzeltir yapar eder demek doğru değil neredeyse bir hafta olmuş indirimler kalkalı sony trde bir açıklama yapmıyor yani işler iyi gitmiyor böyle bir durumda yayıncı sony tarafını masummuş gibi göstermemeli evet para kazanıyor parayı kaybetmemek için şirketleri eleştirmiyordur haklıdırda o durumda ama ozamanda konuşmaması onun yararına sonuçta onu izleyenler sony değil oyunculardır !

• Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    Hocam yalan yok, güçle falan pek işim yok. Ancak xbox da aldığım akıcılığı Ps4 de alamıyorum. Ayrıca da joystick olarak xbox controller, ds4 e bin basar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XY_SCORPION X kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam xbox daha akıcıysa psa exclusiveler icin o kadar para değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4311B45FD

quote:

seviyorum bu adamları... Bu arada gerçekten insanlara yüklenmeyin bu direk sonynin hatası sonuçta. Onun köpeğisin bilmemnesin gerçekten adam oradan kazanıyorsa parayı ne konuşmasını bekliyorsunuz. Siz işvereninize biri bişey söylese savunsanız onun köpeğisin bilmemnesin deseler ne hissedersiniz. Empati yapın, haklıyken haksız konuma düşmeyin.

aslında eğerki kötü bir olayı eleştirmeyecekse durumu anlatmayacaksa konuşmaması onun yararına olur sonra sony düzeltir yapar eder demek doğru değil neredeyse bir hafta olmuş indirimler kalkalı sony trde bir açıklama yapmıyor yani işler iyi gitmiyor böyle bir durumda yayıncı sony tarafını masummuş gibi göstermemeli evet para kazanıyor parayı kaybetmemek için şirketleri eleştirmiyordur haklıdırda o durumda ama ozamanda konuşmaması onun yararına sonuçta onu izleyenler sony değil oyunculardır !
    anlıyorum bence de yanlış ama adam onu desin diye para almış bile olabilir. Sadece demek istediğim, herkes tepkisini ortaya koysun ama bunu bence kişiler üstünden değil de direk sonye karşı koysun. Sen almazsam ben almazsam iki gün sonra o indirimi yaptık dediklerinde yine almazsak anlarlar iş işten geçmiş diye... Yarın iki indirim yaparlar unutulursa bundan sonra daha kötüsü olunca da kimsenin konuşmasına gerek kalmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: Herman_Wolff

Şu yayıncıların oturma organlarını da biz kaldırıyoruz. İzlemeyin olsun bitsin. Çok lazımlar sanki...

Onu orta okul bebelerine de hocam :) Çok çok bazı liseliler. Merak ettiğim oyuna bile bakmam bana ne bu heriflerden No commentary diye aratırım, missss
    Aynen üstadım. Ben de "no commentary" tercih ediyorum. Seslerine bile tahammülüm yok bu gereksizlerin.

• Su veren itfayenin hortumunu

• quote:

Orjinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Anladim hocam xbox daha akıcıysa psa exclusiveler icin o kadar para değmez

değer hocam doğruya doğru konuşim ps tarafı ex için vardır ucuz bir ps4 bulup tüm exleri çok uyguna alabilirsiniz 50 60 tlye her biri ben mesala spiderman efsana god of war efsane last of us efsanenin efsanesi :) uncharted serisi çok güzel until dawn var film gibi detroit de öyle the order 1886 var kısa ama güzel bunların hepsini oynanır oynandıktan sonra oyunlarla birlikte konsol satılır xboxa geçilir :) game pass için

• İndirim olayı hata değilse resmen fırsattan istifade şerefsizlik.Bu iş playstationun türkiye sorumluları kimse onlardan kaynaklanıyordur kesin,çünkü elalemin kafası bizim millet kadar üçkağıtçılığa çalışmaz.Başka platformalarda 200e satılan oyunu 400 e satan,exclusiveleri 500 civarı satan PSN zaten en pahalı oyun platformu,ps5i bekleyen biri olarak umarım sony yeni nesilde xboxtan iyi bir tokat yer de kendine gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 23 Mart 2020; 21:46:58 >
  • quote:

Sen almazsam ben almazsam iki gün sonra o indirimi yaptık dediklerinde yine almazsak anlarlar iş işten geçmiş diye... Yarın iki indirim yaparlar unutulursa bundan sonra daha kötüsü olunca da kimsenin konuşmasına gerek kalmaz zaten.

bak gör isyan edenlerin çoğu ps5 çıkışını versin konsolu göstersin üstüne last of us 2 god of war 5 tanıtıp tr desteği var desin büyük çoğunluğu ilk günden sıraya girer alır 500 tl ön sipariş verenler var para bk gibi onlarda demek ki o yüzden uzun süre oyun almayim de sony akıllansın diyemiyor kimse 450 tl çıkışı olan oyuna 350 desinler alırlar sanki oyun kaçıyor sanki yarın asla oynayamayacak duruma gelecek gibi kıyamet kopuyor kopmadan oynayim diyerek hareket etmeleri nedeniyle bugünleri yaşıyor bu topluluk

• quote:

xbox alacağım diyenler xbox tr twitter adresine tweet atarak yazsınlar onlara game pass ve oyun indirimlerini istediğinizi belirtin bari xbox olanlar sony tarafı gibi kötü duruma düşmesin :)
    Ben one x aldım, biraz değişiklik olsun diye. 1’ er ay bedava live gold, game pass ve Jedi oyunu var. 65 tl ye Ea access aldım. Fifa2020, Trials fusion ve Deadligh Directors cut aldım. Geriye kalan oyunlar yani ilgimi çekebilcek şuan hepsini katalogdan ücretsiz indirebiliyorum. Gamepass de 110 civarı, Ea acces de 30-35 civarı oyun var. Sony biraz daha politikasını gözden geçirmeli, yeni nesilde bu fiyatlarla devam etmek mantıksız.

• quote:

xbox alacağım diyenler xbox tr twitter adresine tweet atarak yazsınlar onlara game pass ve oyun indirimlerini istediğinizi belirtin bari xbox olanlar sony tarafı gibi kötü duruma düşmesin :)
    Hocam Microsoft şu an dünyada en ucuz Live Gold + Game Pass üyeliğini Türkiye’de satıyor. Neredeyse piyasaya yeni çıkmış sadece bir adet Sony exclusive oyunu fiyatına 3 senelik online oynama üyeliği + Game Pass satın alabiliyorsunuz (540 lira).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 23 Mart 2020; 21:49:32 >
  • Yeni konsolum hayırlı olsun. 358 Liraya da 2 yıllık Gamepass Ultimate aldım, artık oyun falan da almam uzun süre. Seneye 100TL altına düştüğünde RE3 ve Marvel alırım belki.
    Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Yeni konsolum hayırlı olsun. 358 Liraya da 2 yıllık Gamepass Ultimate aldım, artık oyun falan da almam uzun süre. Seneye 100TL altına düştüğünde RE3 ve Marvel alırım belki.
    Hocam bütçeniz varsa almışken One X alsaydınız keşke.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Valla 2 senedir black fridayde amazon.de üzerinden 800-900lere kadar düştüydü şeytan dürtüyordu al al al diye de almadım. PS4 pro var diye. Yıllardan beri Xbox seven birisi olarak mecburen Ps4 kullanıyorum, sebebi de sony'nin çıkardığı özel oyunlar ve türkçe oyunlar... Onun dışında fifa ve multiplayer oyunlar oynayanlar için tek önerim tabi ki xbox.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.