Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da Tüm İndirimler Kaldırıldı (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
3
Favori
48.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tercih konusunda çok fazla değişken var. Her iki platformunda birbirlerine kıyasla avantaj ve dezavantajları var, benim PC'nin yanına konsol almamın en büyük nedeni PC'deki işletim sistemi konsol platformu gibi kapalı kaynak kodlu işletim sistemine sahip olmadığı için çoklu oyunculu oyunlarda hilecilerin hurdacıların önüne geçilemiyor ve yer yer oyun keyfimi baltalıyordu bu hileciler bu nedenle konsol aldım Online tabanlı ve Battlefield gibi çoklu oyunculu oyunları konsolda oynuyorum kafam rahat.

Bunun dışında konsol oyunculuğu çok daha rahat, konforlu bir oyun deneyimi sunuyor. PC'nin derdi tasası, upgrade'i bitmez ama yine de PC'den de kopamıyorsun açık bir platform zira.

Geçenlerde COD Warzone'u indirdim hem PC'ye hem de konsola Cross platform desteği olduğu için kardeşimle beraber oynarız diye oyun konsolda mis gibi çalışırken PC'de daha menüye bile gelemeden hata verip kapanıyor oyun baktım ki birçok insan da bu sorunla karşılaşmış.

Ayrıca Xbox Series X 2080 Super ile 2080Ti arasında yer alan güçlü bir grafik işlemcisi ile canavar gibi bir konsol olacak ve fiyatının da 600 Dolar olması bekleniyor ki bu konfigürasyona bu paralar hiçbir şey. Sırf içerisinde yer alan GPU'a eş değer grafik kartı bile Nvidia tarafında 900-1000 Dolar seviyesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 23 Mart 2020; 22:16:14 >

• Mobilde olduğum için cevap verirken alıntılayamıyorum. Uzun süredir PS4 kullanıyordum, bütün Exc'leri oynadım. Son dönem bir arkadaşımın Sony Türkiye teknik servisinde yaşadığı olaylardan sonra iyice kıl oldum. Arkadaşım ve ben PS4'leri satıp One S aldık. Zaten multiplatform oyunlar kaldı oynamadığımız, hem Gamepass'la daha uyguna geleceği, hem de Sony'e tepki amaçlı Xbox'a geçtik. Sony merkeze de çok güzel birer mail attık ama umurlarında olacağını sanmıyorum. Firmaların artık şunu anlaması lazım, hiçbiri babamızın şirketi değil, kim daha iyi hizmet veriyor ise ya da hizmeti daha uyguna veriyorsa ben onu seçerim.

One x için de şunu söyleyeyim. S ile arasında 1.000TL oynuyordu, benim bakış açıma ve kullanış amacıma göre bu kadar fark vermek mantıklı gelmedi açıkçası. PS4'ü sattım, gelen para ile sıfır One S ve 2 yıl Gamepass Ultimate aldım, bence kârlı bir alışveriş oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pintiyi normalde çok severim ama bu konularda tavrı belli. Net şekilde sponsorunu kolluyor. O yüzden onun tarafından bu davaya gelecek olumlu bir katkı geleceğini tahmin etmiyordum. Öyle de olmuş Sony Türkiye ye ne desem az . İkinci el kutulu alarak şimdilik devam ediyorum oynamaya .Bakalım yeni nesilde nasıl olacak durum.
  • Döviz kurları şu sıralar artışta, oyunların fiyatı artacak. İndirimlerin kaldırılmasının başka açıklaması olamaz.

• Bunun hata olduğunu kesinlikle sanmıyorum. Tamamen kurnazlık. Tam virüs e dek geldi. Amaç millet zaten evde yapacak işleri yok 1000 TL de olsa alacak kafası. Ps5 i dört gözle bekliyor idim. Bu yaptıkları bildiğin.. Neyse. Tercihim xbox x den yana kullanacağım. İnşallah tr getirirler çoğu oyunu ex lerini alsınlar başlarına çalsınlar.

• Konsol almak bana hiç mantıklı gelmiyor. Hem fps oyunlarını klavye ve mouse ile kolay ve daha zevkli şekilde oynayamıyorsun hem de oyunlar gerçekten çok pahalı. Oyunlara o kadar para harcıyacağıma gider düzgün bi pc toplar onla oynarım. Yerinizde olsam Xbox'a yönelirdim çünkü forumda çok tutulan konsol konuları hep PS'yi taşlıyor.

Gerçi bu ülkede bu ekonomide ne pc toplanır ne konsol alınır o da ayrı mesele. Allah sonumuzu hayır etsin.

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Ben, artık bu tarz firmalarla veya oyun şirketleriyle mailleştiğim, ya da destek birimlerine geri dönüş yaptığım zaman hep "biraz da insan kazanmaya çalışın para değil" diyorum.

Kimin umrunda, kimsenin ama olsun.

• RundeLL kullanıcısına yanıt
    Hocam pc iyi güzel hoş ama iste bütçe yetmiyor insanlar konsolda ikinci el oyun ve kardeşlikle falan idare ediyordu ama ps tarafı iyice cılkını çıkartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Hocam pc iyi güzel hoş ama iste bütçe yetmiyor insanlar konsolda ikinci el oyun ve kardeşlikle falan idare ediyordu ama ps tarafı iyice cılkını çıkartı.
    Evet nerden tutsan elinde kalıyor

• Bende fifa alacaktım 400 küsüratlı olmuş. Direkt xbox a geçeceğim. zaten hep denemek istiyordum.
  • Şu yorumları okuyup keyifleniyorum PS fanboyların ağlaması hoşuma gidiyor.

ama bizim exlusiv oyunlarımız var 1000tl olsa dahi alırım diyenlere az bile yapıştır şunlara tokadı sony
  • Ama sizin exc. Oyunlarınız var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NOR0C

Şu yorumları okuyup keyifleniyorum PS fanboyların ağlaması hoşuma gidiyor.

ama bizim exlusiv oyunlarımız var 1000tl olsa dahi alırım diyenlere az bile yapıştır şunlara tokadı sony
    Bu gidişle 1000 TL de olur.Pc de oyunlar daha ucuz oluyormuş en iyi seçenek PC.

• Oyunculuk adına en hesaplısı PC oyunculuğunda Steam, Epic ve Uplay indirimlerini kovalamak. Adamlar 18 liraya Witcher 3 satıyorlar. Ya da konsol tarafında Xbox alıp Gamepass ile onlarca oyunu çok cüzi bir miktara kiralamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sampiyon_Basaksehir

Bu gidişle 1000 TL de olur.Pc de oyunlar daha ucuz oluyormuş en iyi seçenek PC.

Alıntıları Göster
    Kardeşlik yaparlar, 500-500 kırışırlar.

• Sampiyon_Basaksehir S kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı çok para yigenim aman ha alirsan icin çiz eder. Konsol çok ucuz excler de var konsol alırsan bizim fanboy kulübe aliriz seni ama tek yapman gereken şey sony i ovecen exc oyunlari ovecen PC pahalı dicen ekran kartı çok pahali dicen pc de oyun yok dicen kabul edersen seni aramizda gormek isteriz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.