Bildirim
Türkiye PSN için GIFT CARD ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birden fazla deneme yaptıysan bloklayabiliyor 24 saat sonra dene. -
Birden fazla yaptim hocam. Baska bir arkda 48 saat sonra dene dedi:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: secokul
Birden fazla yaptim hocam. Baska bir arkda 48 saat sonra dene dedi:(
Hocam ben 15 gun diye okumustum bir yerde. Bazi yerlerde 3 gun de yaziyordu. Benim de kabul etmemisti karti sonra 15 gun bekledim ve kart bilgilerini aynen girdim. Hani epostana geliyor ya harcamalarin, ordaki bilgilerin aynisini buyuk harfle noktalma isareti kullanmadan ve turkce karakter kullanmadan yazdim ve bir sorun olmadan alisverisi yaptim. En kotu bu sekilde yapin ama onceden alisveris yapabildiginiz halde simdi boyle bir hata verdiyse onu bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --CarpeDiem-- -- 17 Eylül 2015; 3:07:25 >
Yok ama walleta ekleme asamasinda oldu. 48 saat bekliyim bare:(
eurasia ile görüştüm. Sebebi, işlemin provizyonda beklemesi dediler. işlem gerçekleşince ikinci bir işlem hakkı veriliyor. eğer arka arkaya sıklıkla denersen ve olmazsa bu sefer 15 gün blocklanıyor ve kullanamıyorsun. aynı dert bende de var. fifa 16 için yaşadım bu durumu.
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Peki baska kartla denesem, sence cozebilir miyim bu sorunu
15 gün blok yemişindir. Başka kartta geçmez.
Off ya 15 gun icinde denemiyim mi hic:(
Ininal kart alım rahat edin derim hocam ben -
Hicbir kredi karti kabul etmiyoki aptal sistem. Dun psn turkiye baya sert bir mail yolladim. Aptalca beklemek zorundayim psn yuzunden. -
Blokla mlokala alakası yok Ben hayatımda bunun kadar şaçma sapan bir sistem görmedim.Tam dört tane hesabım var , rusya ,Türkiye ,endonezya ve amerika hepsine aynı kredi kartını denedim sadece amerika hesabımdaki kabul etti.Rusya endonezyayı geçtim ulan benim ülkemin psn si niye kabul etmiyorda elin amerikan psn'si kabul ediyor.Resmen bizimle dalga geçiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun34_4 -- 21 Eylül 2015; 21:27:51 > -
Amerika Psn'de Türk kredi kartı mı kullandınız ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: okttay
Amerika Psn'de Türk kredi kartı mı kullandınız ?
kullanmadım sadece türk kredi kartı eklemdim kabul etti.Fakat türk psn kabul etmiyor aynı kartı ben böyle şaçmalık görmedim.Önemli olan eklemek sonra kullanırsın.Eklemedikten sonra kabul etmedikten sonra nasıl kullanıyım ki ben endonezya psn 'den fifa 16 almak istiyorum oda kabul etmiyor rusyada kabul etmiyor bir amerika kabul etti sagolsunlar bana yeşil kart verdiler. -
Ufak bir para atmayı deneyin isterseniz. Amerika psn kartı kabul ediyor. Ödeme işlemine red veriyor. Ödeme Esnasında kartın hangi ülkeden olduğuna bakıyor diyor forumdaki arkadaşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arayalım bakalım yararı olur. -
Teşekkürler abi, çok saoll -
Gift yada plus kartı olduğunda devletin ekstra vergi aldığını söylemişlerdi taaa ilk zamanlar sony nin eski müdür bir sohbette. Ondan yanaşmıyacağız demişti diye hatırlıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X